• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
Kızlar merhaba şuan yumurtlama dönemindeyim ve birkaç gündür azar azar da olsa lekelenmeler kırmızıya pembeye yakın sonra kahverengi falan ... çikolata kisti de olunca üstünde durmadım ondandır die. Az önce hızlı gebelik testi yaptım çok ilginçtir ki benim test çift çizgi çıktı yalnız ayın başında adet oldum ve şuan neden öyle çıkmış olabilir bilgisi olan var mı ?...

Kızlar merhaba şuan yumurtlama dönemindeyim ve birkaç gündür azar azar da olsa lekelenmeler kırmızıya pembeye yakın sonra kahverengi falan ... çikolata kisti de olunca üstünde durmadım ondandır die. Az önce hızlı gebelik testi yaptım çok ilginçtir ki benim test çift çizgi çıktı yalnız ayın başında adet oldum ve şuan neden öyle çıkmış olabilir bilgisi olan var mı ?...
Üstüne görme yaşamış olabilirsiniz testinizi atsanıza

Kızlar testim hemenn yapınca da hafif ti şimdi 10 dak olunca böyle oldu

Eklentiler

• E61BE2DF-B642-4211-9DF0-24452CB7108E.webp
    E61BE2DF-B642-4211-9DF0-24452CB7108E.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 282
Gizemli sen baya hamilesin ya 😄😍😍
Yani artık bu test yanlış çıkarsa daha kimse test yapmasın 😂 hayırlı olsun kan ver canım

Yumurtlama günümün en yüksek olduğu gündeyim ondan dolayı öyle çıkmış olabilir mi ki inanamıyorum hala Çünkü

Tekrar test yap bence bukadar koyu çıkmaya gece gündüz fark etmez suan imkanın varsa tekrar yap ben yanılma olduğunu düşünmüyorum

Bi testin daha varsa tekrarla bence bayağı koyu çünkü çıkar

Back
X