Merhaba Merak etmeyin testleriniz zaten negatif çıkmış ve 2 kere regl olmuşsunuz muhtemelen sizin ülke değişiminiz değişen hava ve ortam durumları hormonsal olarak sizi de etkilemiştir regl kanamanız da bu yüzden değişiklik olmuştur.Kızlar merhaba, 6 ekimde erkek arkadaşımla prezervatifle korunarak birlikte olduk. 8 ekimde ülke değiştirmek zorunda kaldım. Normalde düzenli ve 28 günde regl oluyorum. Bu birlikteliğin üzerine de 15 ekim ve 12 kasım tarihlerinde regl oldum. Bu ayki reglimin 10 aralıkta olması gerekiyordu ancak 10 aralık hatta 11 aralıkta başlayan kahverengi bir akıntı ya da kanama gibi bir şey oldu. Normal reglime göre çok az ve çok koyu renkte ama aynı pütürlü ve kötü kokuluydu. Yine de ped kullandım ama miktarı çok çok azdı. Bu akıntımsı şey yaklaşık 7 gün sürdü. 6 kasım ve 12 aralıkta 2 kez test yaptım ikisi de negatifti ama içimi bir türlü rahatlatamadım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa bu kanamanın sebebi farklı olabilir mi? Bu sitede o kadar çok şey yazan var ki içimi bir türlü rahatlatamıyorum, 2 ay düzenli regl olmasına rağmen hamile olduğunu söyleyenler falan olunca korktum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Yanma varsa enfeksiyon olabili canım sende benim de belim berbat cidden ,zaman da gecmiyorEvet bende de kasıkta ağrı var yanma var ayrıca
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yani en kötü ihtimalle 12 aralıkta yaptığım testte çıkardı olsaydı değil miMerhaba Merak etmeyin testleriniz zaten negatif çıkmış ve 2 kere regl olmuşsunuz muhtemelen sizin ülke değişiminiz değişen hava ve ortam durumları hormonsal olarak sizi de etkilemiştir regl kanamanız da bu yüzden değişiklik olmuştur.
Evet enfeksiyondan da şüpheleniyorum aslında hamileliktende bakalım 5 güne adet olursam görücezYanma varsa enfeksiyon olabili canım sende benim de belim berbat cidden ,zaman da gecmiyor
Evet çıkardı ama yine şüphedeyseniz gidip kan tahlili verin. Rahat edinTeşekkür ederim yanıtınız için. Yani en kötü ihtimalle 12 aralıkta yaptığım testte çıkardı olsaydı değil mi
Aynen bak ben geçen ay gittim akıntı vardı , gittim 2 fitil yazdı bitti işte bu ay yumurtlama zamanı iliskid e yaptıkEvet enfeksiyondan da şüpheleniyorum aslında hamileliktende bakalım 5 güne adet olursam görücez
Teşekkür ederim, yarın bir gideyim doktoraEvet çıkardı ama yine şüphedeyseniz gidip kan tahlili verin. Rahat edin
Evet bende kullanmıştım ama ozamanlar korunuyoduk geçmişti enfeksiyon belki yeniden çıktı belkide hamilelik bilemiyorum valla enfeksiyon bel ağrısı yapar mıAynen bak ben geçen ay gittim akıntı vardı , gittim 2 fitil yazdı bitti işte bu ay yumurtlama zamanı iliskid e yaptıko yüzden istiyorum çünkü o fitiller den sonra hamile kalan çok fazla
Evet bende kullanmıştım ama ozamanlar korunuyoduk geçmişti enfeksiyon belki yeniden çıktı belkide hamilelik bilemiyorum valla enfeksiyon bel ağrısı yapar mı
Enfeksiyon genel de böbrekleriniz de ağrı yapar oda belinizin alt kısmında yanlarınıza doğru yayılır yani daha çok halk arasında simit kısmı dediğimiz yerleriniz de ağrı olur ama hamilelikte tam belinizin destek kısmı ağrır diye biliyorum ama bünyeden bünyeye değişen bişe oldugu için net bişe söylenmesi zordur benceEvet bende kullanmıştım ama ozamanlar korunuyoduk geçmişti enfeksiyon belki yeniden çıktı belkide hamilelik bilemiyorum valla enfeksiyon bel ağrısı yapar mı
Böbreklerimde ağrı yok çok şükür hissedebiliyorum onu belimin tam altı değilde ortaya doğru bir ağrı var doğru haklısınkzEnfeksiyon genel de böbrekleriniz de ağrı yapar oda belinizin alt kısmında yanlarınıza doğru yayılır yani daha çok halk arasında simit kısmı dediğimiz yerleriniz de ağrı olur ama hamilelikte tam belinizin destek kısmı ağrır diye biliyorum ama bünyeden bünyeye değişen bişe oldugu için net bişe söylenmesi zordur bence
O zaman enfeksiyon ile alakalı bir durumunuz yoktur diye düşünüyorumBöbreklerimde ağrı yok çok şükür hissedebiliyorum onu belimin tam altı değilde ortaya doğru bir ağrı var doğru haklısınkz
İnşallah öyledirO zaman enfeksiyon ile alakalı bir durumunuz yoktur diye düşünüyorum
Valla benim BAT 3 gün bekliyorumİnşallah öylediradetime son 5 gün kaldı sabrediyorum
İnşallah canımValla benim BAT 3 gün bekliyorumAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ayy valla ben korunmadim , bel ağrısı karın krampları gaz şişkinlik hala full devamEvet bende kullanmıştım ama ozamanlar korunuyoduk geçmişti enfeksiyon belki yeniden çıktı belkide hamilelik bilemiyorum valla enfeksiyon bel ağrısı yapar mı
Ben bugün acayip hasta oldum gece boğazlarım dolmuş nasıl olmuşsa çok kötüyüm vallaAyy valla ben korunmadim , bel ağrısı karın krampları gaz şişkinlik hala full devaminşallah hamisizdir yaaa
Hamilelikte bazen olabiliyomuş hamile arkadaşlar söyledi bu sıralar dikkak etAyy valla ben korunmadim , bel ağrısı karın krampları gaz şişkinlik hala full devaminşallah hamisizdir yaaa
Ay inşallah kuzum az kaldı 3 gün sonra adetHamilelikte bazen olabiliyomuş hamile arkadaşlar söyledi bu sıralar dikkak et
Merhaba sizinle aynı belirtilere sahibiz bu gün adet olamm gerekirdi hâlâ olamadım acaba test yaptınız mı durum nedir sakıncası yoksa benimle paylaşırmısınızHamilelikte bazen olabiliyomuş hamile arkadaşlar söyledi bu sıralar dikkak et
Merhaba adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim şuann 4+6 günlük hamileyimMerhaba sizinle aynı belirtilere sahibiz bu gün adet olamm gerekirdi hâlâ olamadım acaba test yaptınız mı durum nedir sakıncası yoksa benimle paylaşırmısınız