- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 24
Sende ne hibi belirtiler var canımÜzülme kelebeğim aynı gün Muş benimkide , ve bende negatif gördüm , 6 gün var bakalım nolck
Kasık agrisi , bel ağrısı ,sabah ve gece miğde bulantisi , yorgunluk var bide şişlik varSende ne hibi belirtiler var canım
Bende de aynıları var ya bide şişlik karnımı görseniz 2 aylık hamile gibiyim ve inmiyor normalde karnım yoktu son zamanlarda şiştiKasık agrisi , bel ağrısı ,sabah ve gece miğde bulantisi , yorgunluk var bide şişlik var
Aynen ya gerçekten gebelik değilse neden böyle oluyoruz anlayamıyorumBende de aynıları var ya bide şişlik karnımı görseniz 2 aylık hamile gibiyim ve inmiyor normalde karnım yoktu son zamanlarda şişti
Valla çok garip gerçekten ne desem sıkıntıAynen ya gerçekten gebelik değilse neden böyle oluyoruz anlayamıyorum
Kesinlikle oyle yaValla çok garip gerçekten ne desem sıkıntı
Bugün kaç kere gittim tuvalete ağrıyla regl oldum diye sadece akıntı varKesinlikle oyle ya
Ayy akıntı en büyük belirtisi şeker , bence sen hamile olabilirsin bende akıntı yokBugün kaç kere gittim tuvalete ağrıyla regl oldum diye sadece akıntı var
İnşallah ikimizde hayırlısıyla hamileyizdirAyy akıntı en büyük belirtisi şeker , bence sen hamile olabilirsin bende akıntı yok
Aminnn insalllahhh ikimizde hamileyizdirrrrİnşallah ikimizde hayırlısıyla hamileyizdirBende genel olarak vardı akıntı son 1 haftadır çok fazla ve farklı bir biçimde
Aa onu bilmiyodum okudum da daha doğrusu bu kadar büyül belirti olduğunu bilmiyordum her vakitte sıcak sıcak akıyor hissediyorum ıslaklığınıAminnn insalllahhh ikimizde hamileyizdirrrr, akıntı çok genel ve büyük bir belirtiymis aslında
Rengi sıvı veya beyazsa bu en belirtidirAa onu bilmiyodum okudum da daha doğrusu bu kadar büyül belirti olduğunu bilmiyordum her vakitte sıcak sıcak akıyor hissediyorum ıslaklığını
Evet renk beyaz sıvı ama bazen katı gelebiliyor bende de bel ağrısı kasık ağrısı fena bugün bide normalde bende dizimde kıkırdak zedenlenmesi var bayadır ağrım yoktu nedense bu sıralar feci ağrıyorRengi sıvı veya beyazsa bu en belirtidirbende de feci bir bel ağrısı şuan mevcut
Bence sen hamilesinEvet renk beyaz sıvı ama bazen katı gelebiliyor bende de bel ağrısı kasık ağrısı fena bugün bide normalde bende dizimde kıkırdak zedenlenmesi var bayadır ağrım yoktu nedense bu sıralar feci ağrıyor
İnşallah canımBence sen hamilesinay inşallah olurrr
Aminn inşallah , bizde istiyoruz ,ben yumurtlama günü ve sonrası birlikte oldum ama tabi nasip arkadaşım yumurtlama gününden alakasız bir günde eşi ile birlikte olmuş ve hamile kaldı yani allah ol derse olur , inşallah bizede nasip eder minik bı civcivİnşallah canımnormalde benim planlı bir birliktelik değildi daha erken diye düşünüyordum ama düşününce bir bebeğim olmasını çok istedim annelik duygusu başka bir his Allah bakabilen herkese nasip etsin inşallah
İnşllah tabi canım nasipse zaten her an olabilir bakalım inşallahAminn inşallah , bizde istiyoruz ,ben yumurtlama günü ve sonrası birlikte oldum ama tabi nasip arkadaşım yumurtlama gününden alakasız bir günde eşi ile birlikte olmuş ve hamile kaldı yani allah ol derse olur , inşallah bizede nasip eder minik bı civciv
Benimde belim ağrıyorr ve karnımın şişliği biraz indi , ama hala ara ara kasık ds ağrı varİnşllah tabi canım nasipse zaten her an olabilir bakalım inşallahbugünden bel ağrım çok semde nasıl durumlar
Evet bende de kasıkta ağrı var yanma var ayrıcaBenimde belim ağrıyorr ve karnımın şişliği biraz indi , ama hala ara ara kasık ds ağrı var