Gebelik mi? Regl mi?

Kızlar selam, hamile kalmaya karar verdiğimde bu platforma girip okumaya başladım. 4aylık evliyim aralıkta karar verdik bebeğe ılk ayda tuttu. Şuan da 6haftalık hamileyim. Sonra reglim 6aralıkta başlamıstı 4gun sürer hep. 26 günde bir olurum. Size hissettıklerımı yazmak istedim. Hamile kaldığım o kadar belliydiki vücudumu tanıyorum. Farklı seyler oluyordu.ishaller .kabızlıklar sonra tekrar ishal,oksurunce kasıgıma giren üç saniyelık batma aa dıyecek kadar,gulerken de oldu kac kez,geceleri oldu çogunda yatakta dönerken bıle bazen sag kasıgıma bazen sol kasıgıma bıcak batıp cıkıyor gibi,ve sonra karnıma bıseyler oldu kramplar gırmeye basladı hıc normal degıldi asla yasamadıgım seyler yani yıllarca:) karnım acıyordu içi. Bu anlattıklarım reglime 7 gün varken arttı. Gogus hassasıyetım ise reglime 2 gün varken falandı. Uclarında hafıf kararma ise reglim gectıkten sonralarda bırwz oldu. Onun dısında en erken yasadıgım şey gündüz gelen uyku bastırmasıydı. Sonra reglim hıc gecıkmez 1 2 3 gun gecıktı hızlı test cubuklarından aldım yaptım. Ve ıkı cızgı bir silik. Ama silik olması net hamılelık. Bu arada şunu es gecmeyeyım reglime 11 gun falan varken hasta olup doktora gıttıgımde kan testı yaptı orada 0.5 cıktı. Ama oysaki ben hamıleymısım aradan 12 13 gun sınra ben cubuk testten sonra hemen doktoruma gıttım ve kesem gorundü hemde 5hafta 2 gunluk. Yanı kanda da oyle hemen cıkamayabılıyor. Suan da aglak bşr durumdayım anne karnına dusunce işler cok degısıyormus. Korkular endıseler hazırmıyım soruları yapabılecek mıyım vs vs . Son olarak güzel dilekler diliyorum hepınıze hamile olmak isteyen arkdaslar tez zamnda dıleklerıniz guzel sozlerınız kabul olur umarım. Hamile olan arkdslar sizin ilk aylar nasıl geçiyor yada geçti hisleriniz nelerdi🫶❣️

X