Gebelik korkusu

Dogrusuna bakarsaniz bir bucuk yasinda bir cocugum var ve hic beklemedigim bi anda baazi sebeblerden dolayi hamile kaldim hazir degilim ancak onu aldirmayi hic dusunmuyorum simdiden onu cok seviyorum

kimse senin ne yaşadığını bilmediği gibi sende kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsun
sana bebeğine kıyma diyenlerin kimisi anne kimisi anne adayı
kimide istediği halde bebği olmayan senelerce anne olmak için uğraşanlardır nerden biliyorsun ?
sende böyle kürtaj haberlerine içi yananları bilmiyorsun
sende çok sert yazmışsın aksi halde canına kıyılacak bu kadar basitmiydi ?
neyse zaten hamile değilmişsin

havalar da adet düzenini etkiler. gebeliğin en erken belirtilerinden biri göğüslerde olan nokta nokta adını bilmediğim şeylerin çoğalması.onlar ne durumda canım?

Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak ..

ne kadar rahat söyleyebiliyorsun canına kıyılacak diye onun canını sen mı veriyorsun ki alacaksın vicdanın nasıl rahat olacak ne kadar günah olduğunu bilmiyormusun bence sakın düşünme hamiş kalmışsan bile vardır bir hayır bundada sakın kıymaya kalkma bu benim fikrim tabi günahını çekerim diyorsan sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun derim....

aynen bende katılıyorum gerçekten canice bencede sen anneliğe hazır değilsin bu kadar kolay kullanamıliyorsan o kelimeyi sen anne olamazsın inşallah hamile değilsindir.

hocam erkek arkdaşımla sürtünme ile ilşki yaşadım ancak vaginaya bo?****ma olmadı.sadece zevk suyu gelmiş olabilir.bugun adet olmam gerkiodu olmadı.ve hamilelik riski varmı çok korkuyorumibide göğsüme boşaldı.sildik ancak aradan 1 saat sonra falan banyo yaptım.banyo yaptığım esnada sperm kalmşsa ve suyla vaginaya girmiş olbailrmi.kafayı yemek üzereyim resmen.çok pişmanz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…