How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik korkusu

Dogrusuna bakarsaniz bir bucuk yasinda bir cocugum var ve hic beklemedigim bi anda baazi sebeblerden dolayi hamile kaldim hazir degilim ancak onu aldirmayi hic dusunmuyorum simdiden onu cok seviyorum

Yok hanımlar adet oldum.
Ama hakaretlerinizle özel hayata ne kadar saygı duyduğunuzu anlamış oldum ayrıca üzüldüm. :14:
Anne olmanın mutluluğunu tadını bilemem belki ama bunu yeğenimde tattım. Canına kıyma fikrinden zaten vazgeçtim yeğenimi düşününce :14:
İstediğiniz kadar söz sarfedebiliriz problem değil . Sonuçta içeride meydana gelen olayları eşimi bilmiyorsunuz. :20:
Neyse ki artık ayrıyız.

Hepinize teşekkür ederim ... :58:

kimse senin ne yaşadığını bilmediği gibi sende kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsun
sana bebeğine kıyma diyenlerin kimisi anne kimisi anne adayı
kimide istediği halde bebği olmayan senelerce anne olmak için uğraşanlardır nerden biliyorsun ?
sende böyle kürtaj haberlerine içi yananları bilmiyorsun
sende çok sert yazmışsın aksi halde canına kıyılacak bu kadar basitmiydi ?
neyse zaten hamile değilmişsin

Hanımlar merhabalar.
Ben eşimle ilişkiye girdim ama eşim içeri hiç boşalmadı hep tam boşalacağı esnada çıktı dışarı. Adetimin hesapladığım güne göre dün olması gerekiyordu. ve benim tam kasığımum içın üzerinde bir şişlik oluşmaya başladı geçen ay 10 şubatta adet oldum ondan bu ana olmadım daha. hamiş olmaktan korkuyorum çünkü bunun için uygun zaman değil eşime ve bana göre. hamilelik belirtisi olarak ise hiçbirşey yok. bir kereye mahsus bi günlük mide bulantısı oldu o kadar. gögüslerimde bi büyüme var ama ağrı yok uyku hali vs diğer hiç bir belirti yok sık idrara çıkma ise fazla var denemez yani durduk yere idrarım gelmiyor .

sizce anne adayı mıyım ben yoksa kuruntu mu yapıyorum.

bu arada düzenli adet olduğum için hiç doğum kontrol hapı vs içmedim içmek de istemedim düzensiz hale getirdiği için .
sadece civanperçemi içtim cuma akşamı hepsi bu.

havalar da adet düzenini etkiler. gebeliğin en erken belirtilerinden biri göğüslerde olan nokta nokta adını bilmediğim şeylerin çoğalması.onlar ne durumda canım?

Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak .. :(

ne kadar rahat söyleyebiliyorsun canına kıyılacak diye onun canını sen mı veriyorsun ki alacaksın vicdanın nasıl rahat olacak ne kadar günah olduğunu bilmiyormusun bence sakın düşünme hamiş kalmışsan bile vardır bir hayır bundada sakın kıymaya kalkma bu benim fikrim tabi günahını çekerim diyorsan sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun derim....

aynen bende katılıyorum gerçekten canice bencede sen anneliğe hazır değilsin bu kadar kolay kullanamıliyorsan o kelimeyi sen anne olamazsın inşallah hamile değilsindir.

hocam erkek arkdaşımla sürtünme ile ilşki yaşadım ancak vaginaya bo?****ma olmadı.sadece zevk suyu gelmiş olabilir.bugun adet olmam gerkiodu olmadı.ve hamilelik riski varmı çok korkuyorumibide göğsüme boşaldı.sildik ancak aradan 1 saat sonra falan banyo yaptım.banyo yaptığım esnada sperm kalmşsa ve suyla vaginaya girmiş olbailrmi.kafayı yemek üzereyim resmen.çok pişmanz ya

Back