Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak ..
bir cana kıymak yerine daha kesin korunma yöntemleri arasanız?kesinlikle doğuramam diyorsanız,şansa bırakmayacaksınız!
Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak ..
herkesn aynı olmuyor canm bende kullandım dğum kotrol ilaçları kısa bisüre hemde kestiüimde baya 7-8 kilo aldm yavaş vermeye çalışıyrum hemde hamile kalmaya çalışıyormDoğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı taktirde adet düzenini bozmaz,aksine düzenler..Vücuda göre değişkenlik gösterebilir belki.O da yanlış kullananlar ve adet düzeni olmayanlar için..
Benim de çok düzenliydi,2 sene kullandım bıraktım hala 28 günde 1 olmaya devam ettim.Eşim korunmayı bıraktığı anda da hamile kaldım..
yazık ki ne yazık
bir insan(!) içinde yaşatacağı Allah'ın bir mucizesi için nasıl böyle söyleyebilir düşünebilir
bebeği istemiyor olabilirsiniz ama bunu söylemenin daha insanca yolları var
çok şey söylemek isterdim ama bu düşüncede olan biri için değmez boş
Ben de merak ettim hamile misin?
Hadi arkadaşım soruyorlar bak, hadi "hamileyim" de. Sana daha fazla hakaret edelim, saldırgan ruhlarımız biraz daha tatmin olsun, aşağılayalım seni hazır bulmuşken de içimizin yağları erisin.
Hamile olsan bile, sebebini, nedenini bilmeden, iki dakkada, katil ruhlu, cani vs ilan ettiğiniz senin, bir de dönüp bize hamile olup olmadığını söyleyeceğini sanıyoruz?
Nerden alıyoruz insanlara böyle hitap etme hakkını? Bir de soruyoruz alay eder gibi "ee hamile misin" diye ?
Kürtaj olmuşlara, olanlara, olacaklara bir saldırma modası, furyası başladı ki, aman eksik kalmayalım. Bulmuşken bilmeden etmeden kimin ne yaşadığını (hoş bize neyse sebepleri)tatmin edelim içinizdeki saldırganlığı.Birilerini aşağılaya aşağılaya başkalarını inandırmaya çalışalım ne kadar "vicdan sahibi" insanlar olduğunuza.
Yerseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?