How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik korkusu

oceanic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
6
0
36
İçel Mersin
Hanımlar merhabalar.
Ben eşimle ilişkiye girdim ama eşim içeri hiç boşalmadı hep tam boşalacağı esnada çıktı dışarı. Adetimin hesapladığım güne göre dün olması gerekiyordu. ve benim tam kasığımum içın üzerinde bir şişlik oluşmaya başladı geçen ay 10 şubatta adet oldum ondan bu ana olmadım daha. hamiş olmaktan korkuyorum çünkü bunun için uygun zaman değil eşime ve bana göre. hamilelik belirtisi olarak ise hiçbirşey yok. bir kereye mahsus bi günlük mide bulantısı oldu o kadar. gögüslerimde bi büyüme var ama ağrı yok uyku hali vs diğer hiç bir belirti yok sık idrara çıkma ise fazla var denemez yani durduk yere idrarım gelmiyor .

sizce anne adayı mıyım ben yoksa kuruntu mu yapıyorum.

bu arada düzenli adet olduğum için hiç doğum kontrol hapı vs içmedim içmek de istemedim düzensiz hale getirdiği için .
sadece civanperçemi içtim cuma akşamı hepsi bu.

Daha bir gün gecmiş bu normal arkadaşım fakat şöyle birşey de var illa içinize boşalması gerekmiyor ilişki sırasındada sperm bırakıyor bu korunma yöntemiyle de hamile kalan insanlar var tabi bu onların veya bizim doğurganlığımıza bağlı:)

daha 1günlük gecikmen var,gebe olmayadabılırsın.suan gebelık olsa bıle,belırtı görmek ıcın erken.bi gün daha bekle,bi test yaptır ıçın rahatlasın.ayrıca güwenılır bır yöntem degil sızınkı.hamılelık yoksa,daha güwenılır bı yönteme karar wermelısınz,ok?sewgiler

hiç kıyılırmı aa sebep?kolay olmaz bunun vıcdanı muhasebesı.. Öyle deme

canım bende bu şekilde korunuyorum çok tehlikelı ama hamıle değilim :)) bende de hamılelık korkusu var adet gunun 1 gun ileri yada gerı tarite olabılır merak etme sen

En son 10 şubatta olduğuna göre eczaneden testle öğrenebilirsin çünkü muhtemel gebelik 10-14 gün önce gerçekleşti,eğer varsa bhcg idrarda çıkar.

Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak .. :(

bir cana kıymak yerine daha kesin korunma yöntemleri arasanız?kesinlikle doğuramam diyorsanız,şansa bırakmayacaksınız!

bir cana kıymak yerine daha kesin korunma yöntemleri arasanız?kesinlikle doğuramam diyorsanız,şansa bırakmayacaksınız!

Yazdığınız çok doğru. Can bu can ne kolay yol aldırmak .Madem çocuk istemiyorsunuz doğru düzgün korunun ya bu siteye girirp bunları yazabilme yeteneğiniz varsa internette googleda en basiti korunma yöntemleri diye de aratma yeteneğiniz vardır sanıyorum bu çağda bu kadar cahil bu kadar bilinçsiz olmayalım ya . Benim aklım mantığım almıyor çocuk istemeyen bir insan neden korunmaz bunu biri açıklasın lütfen Allah rıza için.

şuan içim çok kötü oldu şu cümleye "aksi halde canına kıyalacak " dehşetle bakıyorum içim üperdi resmen rahatça bunu yazabilmenize çok şaşırdım şuan dua ediyorum inşallah hamile deilsinizdir zaten siz anne olmak için gerçekten hazır deilsiniz bukadar rahat bu cümle kuruluyor ya içim acıdı işte yaaaaaa

Doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı taktirde adet düzenini bozmaz,aksine düzenler..Vücuda göre değişkenlik gösterebilir belki.O da yanlış kullananlar ve adet düzeni olmayanlar için..
Benim de çok düzenliydi,2 sene kullandım bıraktım hala 28 günde 1 olmaya devam ettim.Eşim korunmayı bıraktığı anda da hamile kaldım..

Anladım canım teşekkür ederim. ama olma ihtimali yoktur umarım aksi halde canına kıyılacak .. :(

yazık ki ne yazık :19::20::47:
bir insan(!) içinde yaşatacağı Allah'ın bir mucizesi için nasıl böyle söyleyebilir düşünebilir
bebeği istemiyor olabilirsiniz ama bunu söylemenin daha insanca yolları var
çok şey söylemek isterdim ama bu düşüncede olan biri için değmez boş:47:

Doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı taktirde adet düzenini bozmaz,aksine düzenler..Vücuda göre değişkenlik gösterebilir belki.O da yanlış kullananlar ve adet düzeni olmayanlar için..
Benim de çok düzenliydi,2 sene kullandım bıraktım hala 28 günde 1 olmaya devam ettim.Eşim korunmayı bıraktığı anda da hamile kaldım..
herkesn aynı olmuyor canm bende kullandım dğum kotrol ilaçları kısa bisüre hemde kestiüimde baya 7-8 kilo aldm yavaş vermeye çalışıyrum hemde hamile kalmaya çalışıyorm:14::14:
yazık ki ne yazık :19::20::47:
bir insan(!) içinde yaşatacağı Allah'ın bir mucizesi için nasıl böyle söyleyebilir düşünebilir
bebeği istemiyor olabilirsiniz ama bunu söylemenin daha insanca yolları var
çok şey söylemek isterdim ama bu düşüncede olan biri için değmez boş:47:

bence de hiç değmez canım kullandığı kelimeye bakarmısın bahsettiği şeyde kendi canı böyle insanların içinde katillik ruhu var sanıyorum

Ben de merak ettim hamile misin?

Hadi arkadaşım soruyorlar bak, hadi "hamileyim" de. Sana daha fazla hakaret edelim, saldırgan ruhlarımız biraz daha tatmin olsun, aşağılayalım seni hazır bulmuşken de içimizin yağları erisin.
Hamile olsan bile, sebebini, nedenini bilmeden, iki dakkada, katil ruhlu, cani vs ilan ettiğiniz senin, bir de dönüp bize hamile olup olmadığını söyleyeceğini sanıyoruz?

Nerden alıyoruz insanlara böyle hitap etme hakkını? Bir de soruyoruz alay eder gibi "ee hamile misin" diye ?

Kürtaj olmuşlara, olanlara, olacaklara bir saldırma modası, furyası başladı ki, aman eksik kalmayalım. Bulmuşken bilmeden etmeden kimin ne yaşadığını (hoş bize neyse sebepleri)tatmin edelim içinizdeki saldırganlığı.Birilerini aşağılaya aşağılaya başkalarını inandırmaya çalışalım ne kadar "vicdan sahibi" insanlar olduğunuza.

Yerseler.

Son düzenleme:
Hadi arkadaşım soruyorlar bak, hadi "hamileyim" de. Sana daha fazla hakaret edelim, saldırgan ruhlarımız biraz daha tatmin olsun, aşağılayalım seni hazır bulmuşken de içimizin yağları erisin.
Hamile olsan bile, sebebini, nedenini bilmeden, iki dakkada, katil ruhlu, cani vs ilan ettiğiniz senin, bir de dönüp bize hamile olup olmadığını söyleyeceğini sanıyoruz?

Nerden alıyoruz insanlara böyle hitap etme hakkını? Bir de soruyoruz alay eder gibi "ee hamile misin" diye ?

Kürtaj olmuşlara, olanlara, olacaklara bir saldırma modası, furyası başladı ki, aman eksik kalmayalım. Bulmuşken bilmeden etmeden kimin ne yaşadığını (hoş bize neyse sebepleri)tatmin edelim içinizdeki saldırganlığı.Birilerini aşağılaya aşağılaya başkalarını inandırmaya çalışalım ne kadar "vicdan sahibi" insanlar olduğunuza.

Yerseler.

elinize saglik.. tamamen katiliyorum!

Yok hanımlar adet oldum.
Ama hakaretlerinizle özel hayata ne kadar saygı duyduğunuzu anlamış oldum ayrıca üzüldüm. :14:
Anne olmanın mutluluğunu tadını bilemem belki ama bunu yeğenimde tattım. Canına kıyma fikrinden zaten vazgeçtim yeğenimi düşününce :14:
İstediğiniz kadar söz sarfedebiliriz problem değil . Sonuçta içeride meydana gelen olayları eşimi bilmiyorsunuz. :20:
Neyse ki artık ayrıyız.

Hepinize teşekkür ederim ... :58:

Son düzenleme:

bir annenin bebeğinin canına kıymaktan bahsetmesi çok acı,neyse ki hamile değildiniz.
yaşadığınız şeyler hakkında da Allah yardımcınız olsun ne diyelim. ama bu gibi durumlarda insan doğru dürüst korunmayı da bilmeli olmadı ertesi gün hapı diye birşey var.neyse Allah'tan bebek olmamış...

Son düzenleme:
Back