Canım dediğin şekilde hamile kalman imkansız ötesi bişey :) yani spermlerin zıplayı senin vajinandan girmeleri falan lazım... Yaptığın testlerde 2. çizginin çok silik incecik çıkması da ya çok fazla idrar damlattın ve ilk çizginin boyasından geçiş oldu yada vücudunda oluşmuş olabilecek over kisti,miyom v.s. gibi şeylerde bazen testlerin pozitif çıkmasını sağlayabilir. Zaten geç adet olduğunu bazen hiç adet olmadığını söylemişsin... Bu da sende muhtemel bir polikistikover hastalığının olabileceğini gösteriyor.yada yaptığın diyetlerden belkide zayıflamak adına aldığın bazı ilaçlardan hormon dengeni bozmuş olabilir ve bundan dolayı adet ile atılabilen over kisti oluşuyor olabilir.Hem polikistikover hastalığında hemde over kistlerinde gebelik testlerinde pozitif sonuç yada silik şekilde 2. çizgi çıkarabilecek hormonal dengesizlik olabilir.
Sana tavsiyem bir kadın doğum uzmanına başvurup adet gecikmelerinin sebebini tespit ettirmen... çok basit yapılacak bir muayene ve kan testleri ile doktorun sana en iyi tedaviyi verecektir.
yaşı 20'nin altındadır diyor bir arkadaşımız, sanki çok büyükmüş gibi 21 yaşındayım diye savunuyor kendini.
yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama yapmaktan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini de veriyor.
merak ettiği hamile olup olmadığı değil hamileyse küçük yerde yaşadığı için nasıl adıracağının yollarını bulmak.
hangi yollarla hamile kalınacağını bile bilmezken orgazm olmayı biliyor bu yaşta üstelik sevgilisiyken
nişanlım dediği kişiyle.
eğitimciyim ama gerikafalı mıyım yoksa? kızanlar olacak aranızda eminim bana. e haksız mıyım ama?
tamam güzelim, tabi ki erkek arkadaşın olacak, onunla da birşeyler yaşayacaksın ama bu kadar da ileri seviyede değil. devir o kadar kötü ki, insan kocasına bile güvenemiyor, gün geliyor aldatılmış olarak buluyor kendini, nerden biliyorsun evleneceğini erkek arkadaşınla, neden eşinin görmesi gereken yerleri elin adamı görmüş olsun ki... masumiyet her zaman kazandırır güzelim, çıkın gezin dolaşın el ele tutuşun sarılın öpüşün, beraber orgazm olmak da neyin nesi?
soruyorum sana, senin evladın senin durumunda olsa ne yapardın?
yaşı 20'nin altındadır diyor bir arkadaşımız, sanki çok büyükmüş gibi 21 yaşındayım diye savunuyor kendini.
yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama yapmaktan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini de veriyor.
merak ettiği hamile olup olmadığı değil hamileyse küçük yerde yaşadığı için nasıl adıracağının yollarını bulmak.
hangi yollarla hamile kalınacağını bile bilmezken orgazm olmayı biliyor bu yaşta üstelik sevgilisiyken
nişanlım dediği kişiyle.
eğitimciyim ama gerikafalı mıyım yoksa? kızanlar olacak aranızda eminim bana. e haksız mıyım ama?
tamam güzelim, tabi ki erkek arkadaşın olacak, onunla da birşeyler yaşayacaksın ama bu kadar da ileri seviyede değil. devir o kadar kötü ki, insan kocasına bile güvenemiyor, gün geliyor aldatılmış olarak buluyor kendini, nerden biliyorsun evleneceğini erkek arkadaşınla, neden eşinin görmesi gereken yerleri elin adamı görmüş olsun ki... masumiyet her zaman kazandırır güzelim, çıkın gezin dolaşın el ele tutuşun sarılın öpüşün, beraber orgazm olmak da neyin nesi?
haklısın dıstan baksan bende oyle derdm ama 21 yasındayım ve universitem ankarada gayet modern bi aileden geliyorum ve herseyn nasl olup nasıl bittini bilecek yastayım. fakat fazla pipirikliyim testtede gozle tam gorulmesede incecik bi çizgi cıkması butun bildiklerim yanlışmı acaba diye dusundurttu bana. doktora bosuna gtmek istemedim için sizlere sormak istedim cunku cok sacma bişey oldunu biliyorum ama genede korkuyorum cunku elmden geldnce kendimi korudum.. ayrıca bir kere istisna olmustu erkek arkadasım bnden once bosalmıstı zaten o yuzden korkum var.. yoksa bu kadar telaslanmazdım. size geri kafalı demiyorum haklısınız bnce bnde sizin yerinizde olsaydım aynı seyleri soylerdm. ama interntte bu kadar hürafe dolasmasa emin olun buraya yazacak kadar korkum olmazdı..
nişanlım dediği kişiyle.
nurcancım katılıyorum sana gercekten denılcebılıcek birsey yok cahıllık dıyelım gecelım baska birsey deyıl
Yorum yazan arkadaşların yorumlarını hayretle okudum .. Neden bu kadar kırıcı, neden bu kadar öfkeli oluyorsunuz anlamak gerçekten çok zor. Bir şeyi yaşamadan yada yaşayan kişiyi anlamaya çalışmadan yada ne yaşadığını bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Bide kötü örnek olurmuş burda.. Bu sitenin amacı nedir arkadaşlar?? Sorunlarımızı paylaşmak danışmak değilmi?? Kötü örnek olucak okadar şey varki etrafta bu konuyamı kaldı kötü örnek olmak?? Ben konuyu açan arkadaşın yaptığını savunmuyorum.. Savunup, Savunmamak gibide bir lüksüm yok aslında .. Heleki yermek, Aşağılamak gibi bir lüksüm hiç yok.. Hadi öğüt verilir onu anlarım bu aşağılayıcı sözlerde neyin nesi?? Lütfen kendimize gelelim.. Konu sahibi arkadaşım eminim konuyu açtığına pişman olmuşsundur... Ama bende sana diyorumki hamile değilsin yüzde yüz.. Ama lütfen bunu yaparken bir kere daha düşün ileride bu insanla evlenmezsen vicdan azabı çekebilirsin..
Yorum yazan arkadaşların yorumlarını hayretle okudum .. Neden bu kadar kırıcı, neden bu kadar öfkeli oluyorsunuz anlamak gerçekten çok zor. Bir şeyi yaşamadan yada yaşayan kişiyi anlamaya çalışmadan yada ne yaşadığını bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Bide kötü örnek olurmuş burda.. Bu sitenin amacı nedir arkadaşlar?? Sorunlarımızı paylaşmak danışmak değilmi?? Kötü örnek olucak okadar şey varki etrafta bu konuyamı kaldı kötü örnek olmak?? Ben konuyu açan arkadaşın yaptığını savunmuyorum.. Savunup, Savunmamak gibide bir lüksüm yok aslında .. Heleki yermek, Aşağılamak gibi bir lüksüm hiç yok.. Hadi öğüt verilir onu anlarım bu aşağılayıcı sözlerde neyin nesi?? Lütfen kendimize gelelim.. Konu sahibi arkadaşım eminim konuyu açtığına pişman olmuşsundur... Ama bende sana diyorumki hamile değilsin yüzde yüz.. Ama lütfen bunu yaparken bir kere daha düşün ileride bu insanla evlenmezsen vicdan azabı çekebilirsin..
Rabbim 2 yıllık evli tecrübeli akıllı biri sanıyordum kendimi meğer sen ne büyüksün eşim uzakta boşalsada hamile kalabilirmişim ne güzzzeeellll sempatiksalakcinni
ARKADAŞIM SEN HİÇMİ BİŞEY OKUMADIN ÖMRÜNDE :uhm:
SEVGİLİN EĞER ELİNE BOŞALIP İYİCE YIKAMADAN SENİ TATMİN ETTİYSE HAMİLE KALMA RİSKİN VAR SPERM ELİNDE KALIP VAJİNADAN GİDEBİLİR aklinialirimsmile
BİRDE ANLATIMIN ÇOK TUHAF alsanaalsanasmile
ÇAMAŞIR İLLA VAR BENDE HİÇ TEMAS ETMEDİ DİYE
BÖYLE OLUNCA ÇOK DÜZGÜN TERBİYELİ Mİ HAREKET ETMİŞ OLUYORSUNUZ AZ SABIR YAHU EVLENİNCE DOYACAKSINIZ BU SEFERDE KAÇACAKSINIZ OLMASIN DİYEHEEY ALLAHIM GENÇLERE SABIR BİZEDE AKIL VERKİ BİZDE YÖNTEM ÖĞRENELİM :roflol: kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim beni savundunuz için. gercekten pişman oldum böyle bir konu actıma bu kadar yargılancağımı bilmiyordum. ne yasadıgımı bilmiyorlar bebidaha n cok uzun zamandır engelliyorum zaten yasamıyorum erkek arkadasımla bişeyler korkumdan. ama yasamıstım birseyler ve gebelik testlerinde o incecik silik gozle gorulmeyen varla yok arasındaki çizgiyi gorunce korktum ve ne yapacağımı bilemedim. adetlerim cok duzensiz oluncada eminde olamadım. Sonradan regli oldum ve gayet uzun ve yogun bi şekilde(normal reglim gibi).. amayinede hayatımda hc gormemiştim 2. çizgiyi(hoş ona çizgi denmez diğeri çook kalın ve koyuydu bu onun yanında ip kadar ince silikti.. gözle bile zar zor secilen bi çizgi ama aynı marka 2 gebelik testi aptım 2sindede belirdi aynı sekilde:S) ve korktum acıkcası dikkat ederken kendimi sevgilimi engellerken acaba bi hata yaptıkta eline bulastımı sonra vajinamamı surdu neden boyle oldu die yapmadımız seyleri bile dusunmeye basladım. cunku gercekten erkek arkadasımla salgılarımızın bir teması olmadı hc. aklımı kacırcak gibi oluyorum bazensizden yardım almak istedim boyle birsey olabilirmi hamile olabilirmiyim die ama gercekten pişman oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?