Canım dediğin şekilde hamile kalman imkansız ötesi bişey :) yani spermlerin zıplayı senin vajinandan girmeleri falan lazım... Yaptığın testlerde 2. çizginin çok silik incecik çıkması da ya çok fazla idrar damlattın ve ilk çizginin boyasından geçiş oldu yada vücudunda oluşmuş olabilecek over kisti,miyom v.s. gibi şeylerde bazen testlerin pozitif çıkmasını sağlayabilir. Zaten geç adet olduğunu bazen hiç adet olmadığını söylemişsin... Bu da sende muhtemel bir polikistikover hastalığının olabileceğini gösteriyor.yada yaptığın diyetlerden belkide zayıflamak adına aldığın bazı ilaçlardan hormon dengeni bozmuş olabilir ve bundan dolayı adet ile atılabilen over kisti oluşuyor olabilir.Hem polikistikover hastalığında hemde over kistlerinde gebelik testlerinde pozitif sonuç yada silik şekilde 2. çizgi çıkarabilecek hormonal dengesizlik olabilir.
Sana tavsiyem bir kadın doğum uzmanına başvurup adet gecikmelerinin sebebini tespit ettirmen... çok basit yapılacak bir muayene ve kan testleri ile doktorun sana en iyi tedaviyi verecektir.
çok teşekkür ederim bilgileriniz için:) ben bi ara 2 ayda 20 kilo verdm ve metabolizmam tamamen bozuldu o zamanlardan kalma adet duzenszliklerim oldu bkac sene hiç adet goremedim hatta sonra kilo alınca azcık duzene girdi(metabolizmam kendilinden duzene girmiş) daha sonra cok cok fazla kilo aldım 100u geçtim o yuzden adet duzenlim oluyormus kilodan kilo verince adetim duzene giriyor aldımda tekrardn bozuluyor gelmiyor yada aksıyor bazen. bu metabozlzmamın bozulması yuzunden hormonlarımda bozuldu sanırım cunku adet goremedim için uzun sure tuylenme sorunum olustu doktora gidicem en yakın zamanda bu konu yuzunden zaten. çok teşekkür ederim verdiniz bilgiler için içim rahatladı gercekten çok sağolun:)