Heeeeey gidi gençlik heeeeey, nerelerdesin. Ne alemdesin, ne bu halin.benneyaptımki
Arkadaşlar kendilerini tatmin etmeyi biliyorlar ama nasıl hamile kalınır bilmiyorlar.
Eli elime değmedi ama hamilemiyim acabaya döndü bu
Sevgilimin kokusundan çok etkilendim, hamile kalmışmıyımdır.
Az açın okuyun, izleyin, dinleyin yahusengözlerimebaksanab
Heeeeey gidi gençlik heeeeey, nerelerdesin. Ne alemdesin, ne bu halin.benneyaptımki
Arkadaşlar kendilerini tatmin etmeyi biliyorlar ama nasıl hamile kalınır bilmiyorlar.
Eli elime değmedi ama hamilemiyim acabaya döndü bu
Sevgilimin kokusundan çok etkilendim, hamile kalmışmıyımdır.
Az açın okuyun, izleyin, dinleyin yahusengözlerimebaksanab
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişeysizden dinliyeyim işte..
yahu YOKTUR mantığını kullan biraz. cinsel birleşme olmadan olurmu hiçayrıca üniverste okuyorsun be yavrum hiçmi öğrenmedin bebek nasıl oluyo. tekrar ve tek kelime bişey YOKTUR.
kan testi yaptir bu kadar suphede kaldi isen o kesin sonuc verir.
bak şimdi kızıcam sana yine birileri çıkacak ukala ukala geri kafalı olmakla suçlayacak beni biliyorum. ama umurumdada değil. gizlice doktora gidilemeyecek kadar küçük bir yerde ve ailenle birlikte yaşıyosun. allah bilir yaşında 20nin altında. bugün kaç yıllık evli barklı kadınların tatmin olmanın ne olduğunu bilmediği bir ülkede erkek arkadaşınla dokunma yolu ile tatmin oluyorsun hemde yaşadığın o küçücük yerde. sana gebe olman mümkün değil diyoruz hala şüphem var diyorsun. o zaman bişeyleri eksik anlatıyorsun. ayrıca ilk mesajında erkek arkadaşın için benden sonra boşalıyordu demişsin. senden sonra oluyorsa spermli eliyle sana niye dokunsunki.
evet hamile değilsin buna eminim. ama sana 30 yaşında bir ablan olarak tavsiyem kendini bir daha bu durumlara düşürme. evet şimdi değilsin ama birdahakine hamile olabilirsin. şimdiden bunları yaşıyorsunuz. evlenince ne yaşayacaksınız?
haklısın dıstan baksan bende oyle derdm ama 21 yasındayım ve universitem ankarada gayet modern bi aileden geliyorum ve herseyn nasl olup nasıl bittini bilecek yastayım. fakat fazla pipirikliyim testtede gozle tam gorulmesede incecik bi çizgi cıkması butun bildiklerim yanlışmı acaba diye dusundurttu bana. doktora bosuna gtmek istemedim için sizlere sormak istedim cunku cok sacma bişey oldunu biliyorum ama genede korkuyorum cunku elmden geldnce kendimi korudum.. ayrıca bir kere istisna olmustu erkek arkadasım bnden once bosalmıstı zaten o yuzden korkum var.. yoksa bu kadar telaslanmazdım. size geri kafalı demiyorum haklısınız bnce bnde sizin yerinizde olsaydım aynı seyleri soylerdm. ama interntte bu kadar hürafe dolasmasa emin olun buraya yazacak kadar korkum olmazdı..
Allah'ım hangi çağdayız, nasıl yaşıyor gençlerimiz...
Erkek arkadaşıyla ön sevişmeler yapmanın MODERNLİK olarak algılandığı, çağdaşlığın açık seçik giyinme sanıldığı bir toplum ( her ne kadar üniversite okusa da ) ne kadar ileri gider acaba???
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişey
merhabalarbiraz detaylı anlatıcam özür dilerim ama içimde korku var ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Adetlerim çok duzensiz(sürekli yaptım dietlerden birkaç ay gelmediği oluyor) Erkek arkadasımla hiç birlikte olmadım.(ne içime girdi nede sürtündü vajinama yakın bir yere boşalmadıda) Zaten onda hep iç çamaşırı olurdu bnde olmasa bile..elle birbirimizi tamn ediyorduk sadece önce ben sonra o boşalıyordu yanyana uzakta yatarak gerçekleştiriyorduk bunu yani boşalsa bile yanımda vajinama temas etcek yerde olmuyodum. İnternette yazılanları okuyınca içime bir ürperti geldi ve gidip gebelik testi aldım(adı predictor) 1. çizgi koyu ve kalın 2. çizgi gözle gorulmeyecek kadar incecik ve silik yaklastırıldında goruluyordu 2 3 gun bekledikten sonra gene aynı testten aldım ve tekrarladım gene aynı şekilde çıktı. Kafam karıştı hiç birlikte olmadan hamile kalmış olabilirmiyim bana temas edecek şekilde boşalmadı bile:S:S :uhm: bu olayda 10 15 gun sonra regl oldum (lekelenme gibi değildi) 6 gun yogun şekilde geldi(normal reglim gibi) ama ağrım fazlaydı. Hamile olabilirmiyim:S lütfen yardım edin çok korkuyorum.:a015: :a015: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?