Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

her yere yazıyorum lütfen cevap verin. doktor folik asit kullanmak için geç kaldığımı söyledi, çünkü hamileliğimi 11. haftada fark ettim. folik asit kullanmayan var mı?

bastan beri kullansan iyiydi, ama olan olmus artik bence bundan sonra al. bildigim kadariyla 14. haftaya kadar folik asit oneriliyor sonrasinda ise vitamin haplarina geciliyor. kaldiki o vitamin haplarida folik asit iceriyor. ayrica yedigimiz sebzelerde filanda folik asit var lakin yeterli miktarda almamiz imkansiz bu yuzden zaten boyle birsey cikarmislar.bundan sonrasi icin kullanmani tavsiye ederim, ama sen bilirsin. icini ferah tut Rabbime emanet kuzucuklar

Bebeğimin hareketleri artık hissetmek istiyorum.. Heyecanla bekliyorum. Ne zaman hissederim acaba :)

kızlar yardımcı olursanız sevinirim 8.haftamdayım bugün itibari ile fakat eşimle birlikte olduktan sonra kanamam oldu
problem oluşturur mu yatıyorum şuan
ne yapmam lazım yardım edin lütfen

kızlar lütfen cevaplar mısınız.gebeliğimn 6 haftasındaym uçağa binebilir miyim daha önce binen var mı.kardeşimin nişanı var çok zordayım lütfn bilenler cevap versn

çok teşekkürederim cevaplar için. evet benim yeni doktorum da " annem beni doğururken folik asit var mıydı sence?" dedi. biraz rahatladım. bana "maltofer" diye bi ilaç verdi, şimdi onu kullanıyorum.

kızlar yardımcı olursanız sevinirim 8.haftamdayım bugün itibari ile fakat eşimle birlikte olduktan sonra kanamam oldu
problem oluşturur mu yatıyorum şuan
ne yapmam lazım yardım edin lütfen

Tatlım daha gebeliğin küçük onun için eğer kanaman olduysa git doktora görün..

kızlar 24. haftamdayım ve 10 gündür bebeğimin hareketleri çok aşağıda vajinama baskı yapıyo gıdıklanma gibi bişey bide alt karnımda ve karsıklarımda ağrı oluyo herkes normal bu zamanlarda olur diyo ama başına gelen varsa lütfen bi yardımcı olun..

canım endişelenecek bişey yok bebeğin hızla büyüyo büyüdükçe karın kasların genişliyo buda sende ağrı vb şekillerde kendini gösterebilir.. ilerki haftalarda daha net hissedeceksin annesi hareketlerini

Bebeğimin hareketleri artık hissetmek istiyorum.. Heyecanla bekliyorum. Ne zaman hissederim acaba :)

ben ultrasonda bile bazen hareket etmediğini düşüyüyor ve endişeleniyorum açıkcası ne bileyim diğer bebişlerim 3 ay'ı tamamladı tamamlamadı başladı hareketlere bu minişimde hiç tık yok tembellik yapıyoruz ikimizde
ay sizce normal mi kızlarrrrrr :26::26:

hamilelik tribi yapıcam şimdi ; ben ne zaman soru sorsam bu topik sessizleşiyor

adetime on gün var ama sol kasıgımda yasadıgım siddetli sancım agrım var idrarımda koyu renkte ve uyku halimde cabası hamilelik belirtisi olabilir mi? sol tupumde bir problem yoktur degıl mı? ılk kez boyle bır agrı yasıyorum yardımcı olurmusunuz?

adet dönemin yaklaştığı içindir canım....eğer 10 gün sonra adet olmazsan biraz bekle varsa bir şüphen test yap bakalım belki de hamilesindir....

ben su an 5 haftalık hamıleyım. bu belırtıyı ben de yasamıstım. hıç olmayan bı agrıydıç sol yanım benı yere dogru cekıyodu sankı... ıdrardakı kötü koku ve sarılık. uykulu haller. sonra asırı karın agrısı basladı adet olacakmısım gıbı. hamıle oldugumu ögrenmedan 1 gun önce vaya aynı gun net hatırlamıyorum pedımı bıle koydum ıse gıderken... ama allahım öyle bı lütuf verdı kı hamdolsun... senı umutlandırmayım ama kendıne dıkkat et... iş yapma cok. sıcak tut kendını. nolur nolmaz

asırı karın agrısı ıkı taraflı batmalar kasıgımda 12 gun oncesınden hıc baslamamıstı adet belirtilerim umarım senin gibi bebegime hamileyimdir cok tesekkurler cevabın ıcın buarada tebrık ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sorunsuz gecsin hamileligin

adet olamana ıkı uc kala bıle kandan betana baktırıp anlarsın hamıle olup olmadıını.. hadı hayırlısı canım... sende benım hallerımı okudum

slm kızlar 14 haftalık gebeyim karnımda sağ tarafta batma gerilme oluyor 2 gündür .ilk gebeliğim korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…