• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

arkadaşlar 24 haftalık haileyim bugün dr gıttım ve renkli büyük ultrasona girmemı söyledı ve 300 milyonmuş bize fazla geldı ve ne işe yaradığını bilmıyoruz bi bilen varmı benı bılgılendırebılır mı acaba

arkadaşlar 24 haftalık haileyim bugün dr gıttım ve renkli büyük ultrasona girmemı söyledı ve 300 milyonmuş bize fazla geldı ve ne işe yaradığını bilmıyoruz bi bilen varmı benı bılgılendırebılır mı acaba

cnm neresı verı o kadar yuksek ucretı. ıstanbulda mı oturuyorsun? ben 60 tl ye yaptırdım o ultrasonu. Bebegın organ taraması yapılıyor onun ıcın gereklı dıye bılıyorum ben bana da yapıldı ayrıntılı ultrason yanı.

bana da 150 tl denildi daha var zamanına ama her yer fakrlı demekki.
bu arada bi sorum olacak
hamilelikte merdiven inip cıkmak zararlı mıdır.

GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

saolun arkadaşlar evet istanbulda oturuyorum ama başka bi yerde 120 ye buldum ona yaptırmayı düşünüyorum

canım bu konuda hiiç bilgim yok ilk defa duyuyorum progesteronu ve internette biraz baktım ve 10ng ve üstünde ise yumurtlama olduguna karar verılır falan yazıyordu sende 40.80 demişşin olabılırsınde hamıle ama yanıltmak istemem senı sadece okudugumu soyluyorum

Arkadaşlar,
2 Aralık'ta hamilelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı.Bugün doktora gittim, keseyi gördüm, doktorum bana folik asit ve omega 3-6-9 verdi.İki ilacı da aldım ancak omeganın üzerinde hamile ve emziren bayanlarda kullanımı uygun değildir yazmış.Endişelendim , size sormak istedim.Siz hamileliğniz sırasında omega kullandınız mı?
Uygun ballık burası mı bilmiyorum, aradım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
valla bana sadece folik asit verdi. yani sonuçta kadın doğum uzmanı ilacı veren ama bence sen yine de bir araştır derim. riske edilecek bir durum değil neticede..

kızlar kay ay gebelik görülmezse doktora gitmeliyim. geçmişte çikolata kisti ve sistit problemeri yaşadım. hamile kalamamaktan korkuyorum:(( yardım,pls

cnm neresı verı o kadar yuksek ucretı. ıstanbulda mı oturuyorsun? ben 60 tl ye yaptırdım o ultrasonu. Bebegın organ taraması yapılıyor onun ıcın gereklı dıye bılıyorum ben bana da yapıldı ayrıntılı ultrason yanı.

bende istanbulda oturuyorum ... yaptırdığın hastane neresi idi 60 tl ..ben en ucuz 15o fiyat aldım ...

kızlar, 17 haftalık hamileyim. gebelik öncesinde terlemeyi önleyici maxim roll on kullanıyorum, çok etkiliydi doğrusu. gebe olduğunu öğrendiğimden beridir içeriğini bilmediğim için kullanamadım. bilen varsa bana bilgi verebilir mi, var mı bu tarz ürünlerin bir sakıncası?

ya kızlar burası bu soru için doğru yer mi bilemiyorum. dün beta hcg yapıldı bugün sonuçta 11.81 çıktı. doktor da kesin birşey demiyorum dedi.. gebeymiş gibi davran ilaç alma ağır hareketler yapma,film çektirme dedi. ne bu şimdi?? 10 gün sonra gel dedi...hemen ben hamile moduna girmekten korkuyorum bilmiyorum nasıl şey bu?? bu arada çocuğum yok. daha önce yaşamadığım için de pek birşey bilmiyorum...

ya kızlar burası bu soru için doğru yer mi bilemiyorum. dün beta hcg yapıldı bugün sonuçta 11.81 çıktı. doktor da kesin birşey demiyorum dedi.. gebeymiş gibi davran ilaç alma ağır hareketler yapma,film çektirme dedi. ne bu şimdi?? 10 gün sonra gel dedi...hemen ben hamile moduna girmekten korkuyorum bilmiyorum nasıl şey bu?? bu arada çocuğum yok. daha önce yaşamadığım için de pek birşey bilmiyorum...

Canım adet tarihin nedir?

2 kasım son adet günüm. sanırım bişey yok. yada geç döllenme...

kızlar annede gebelik şekeri yüksekse bebek iri olmazmı 35 haftalığım bebeğim 1900 gram.tansiyonumda 14,5 a 8,5 muş.tansiyonda etkilermi bebeğin kilosunu

kızlar annede gebelik şekeri yüksekse bebek iri olmazmı 35 haftalığım bebeğim 1900 gram.tansiyonumda 14,5 a 8,5 muş.tansiyonda etkilermi bebeğin kilosunu

canım sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum sana ben yeni 37 haftaya girdim 3 kilo bebişim doktorum iyi dedi doktorun tansiyonunu dengede tutmak için bişey önerdimi yüksek tansiyonun bebeğe kilo aldırmadığını duymuştumda sesinki çok fazla değil ama genede dikkaat et çok tuzlu yağlı yememeye çalış

canım sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum sana ben yeni 37 haftaya girdim 3 kilo bebişim doktorum iyi dedi doktorun tansiyonunu dengede tutmak için bişey önerdimi yüksek tansiyonun bebeğe kilo aldırmadığını duymuştumda sesinki çok fazla değil ama genede dikkaat et çok tuzlu yağlı yememeye çalış

canım dr.um tuzu hayatından çıkar dedi zaten şekerli tuzlu yağlı şeyler yememeye çok özen gösteriyorum.

inş.canım yaa.ben kiloyu kepçeyle alıyorum bebişim çay kaşığıyla bu nasıl iş anlamadım.

Back