- 6 Ağustos 2016
- 187
- 88
Evet 3000 den sonra karından rahat görünmesi gerekircanım betan kaçtı kese göründüğünde benim bugün 3422 çıktı gözükür mu doktor bakmadı yarin özel e gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 3000 den sonra karından rahat görünmesi gerekircanım betan kaçtı kese göründüğünde benim bugün 3422 çıktı gözükür mu doktor bakmadı yarin özel e gitmeyi düşünüyorum
senindee hayirli olsun canimmm .benim dusuk oldu gecen aay adet tarihim yoktu yani:) o yuzden karisik kafam ama 22aralikta yumurtlamistim bildigim bu.seninle az cok ayni zamanimiz galibaa ne zaman kalbini duyacaksin
Evet 3000 den sonra karından rahat görünmesi gerekir
benden ilk 2 kere istemisti . ama ben korkudan devamli baktirdim bagimlilik yapmisti zor duruyorum halaa:)Sanırım kese büyüklüğünden tahmin ediyorlar erken ya da geç döllenme olabileceğini düşünüp ona göre belirliyorlar. Benim bildiğim 12 güne kadar geri gitmesinde bir sıkıntı yok ondan fazla olursa sorun oluyor. Yani sizinki normal. Ayrıca bişey sorabilirmiyim beta değerinizi siz mi ölçtürüyorsunuz doktor mu istiyor
canim alttan mi gördün karında n ultrason la mi görüldü kesenmerhabalarrr benimde degerim 4225 cikti kesemizi gorduk.klp sesini ne zaman goruruz kac haftaligiz acabaa :) 4+3 yazmis ama bence 5+3 olmaliydi o neden acabaa
karindan goruldu canimmcanim alttan mi gördün karında n ultrason la mi görüldü kesen
teşekkür ederim canim benm de tam 5 haftalik dun 3422 di bugun olmustur sanirim 4000 falan yine ister mi beta Bilmiyorum ben de kese icin gidicem bugun 5.30 da insallah bakar görür cok heyecanliyimkarindan goruldu canimm
insallahhhhhh gorursunnn bugun canim merak etmee♡ ben de cok heyecanliyim kalbi ne zaman duyarim diyeee:)teşekkür ederim canim benm de tam 5 haftalik dun 3422 di bugun olmustur sanirim 4000 falan yine ister mi beta Bilmiyorum ben de kese icin gidicem bugun 5.30 da insallah bakar görür cok heyecanliyim
bu heyecan hic bitmeyecek sanırım omce beta katlıyomu sonra kese ne zaman görülür sonra kalp atışı heyecanli surecinsallahhhhhh gorursunnn bugun canim merak etmee♡ ben de cok heyecanliyim kalbi ne zaman duyarim diyeee:)
evett hem de nasilll Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bunlariiıbu heyecan hic bitmeyecek sanırım omce beta katlıyomu sonra kese ne zaman görülür sonra kalp atışı heyecanli surec
iyi iyi maşallah size o zaman sevindim :) iyi gidiyor bizimde büyüyoruz işte napalım lazkizu da iyi maşallah bi problem yok onda da çok şükürSelam canim iyi gidiyor sukur bir sorun yok simdilik daha alisverisim kaldi biraz onumuzdeki aya biter insallah :) senin nasil gidiyor? Nerelerdesin lazkizu da yok ortalarda mesaj attim cevap vermedi bayada merak ettim iyimi diye
amin canim insallahevett hem de nasilll Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bunlariiı
Cok sukur canim saglikla kucaklayalim insallah yavrulari sukur zaman geciyor az kaldiiyi iyi maşallah size o zaman sevindim :) iyi gidiyor bizimde büyüyoruz işte napalım lazkizu da iyi maşallah bi problem yok onda da çok şükür
senindee hayirli olsun canimmm .benim dusuk oldu gecen aay adet tarihim yoktu yani:) o yuzden karisik kafam ama 22aralikta yumurtlamistim bildigim bu.seninle az cok ayni zamanimiz galibaa ne zaman kalbini duyacaksin
ooooo masLlahhh galiba beta hcgye gore de ikiz gibi ne kadarrr guzel bir duyguuuu♡ alttan mi diydu karindan mi canimmm ben de gideyim baBen bir kac gun once duydum canim ayin 14nde duydum. Bu hafta tekrar gidicem cunku iki kalp atisi var galiba dedi ama tam emin olamadi belki ikizdir dedi :) ama bu hafta tam belli olucak artik nasip olursa.. benim adetime iki gun kala 2750 cikmisti beta.. bidaha da istemedi..
ooooo masLlahhh galiba beta hcgye gore de ikiz gibi ne kadarrr guzel bir duyguuuu♡ alttan mi diydu karindan mi canimmm ben de gideyim ba
ri bidaa:)
kizlarr banaa bi yardim edin bu degerler ne yazan kalp atisi var mi burdaaa kiiKarindan duydu canim alttan hic muayene olmadim ben. Zaten duyulmasa da kirmizi renkte gozukuyor kalbinin attigi. Bizde bir iki kere duyabildik ama bu hafta baya duyarsiniz dedi canim :) Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah
kizlarr banaa bi yardim edin bu degerler ne yazan kalp atisi var mi burdaaa kii
cokkk haklisin canim ama kayip yasayinca insan heppp duymak icin telas yapiyor ben adete 10gun varkennn basladim bu halime :) insallah saglikla kucagimiza aliriz gecer bu gunler:)Canim sen fazla takiliyorsun herseye :) orda yazanlari falan dusunme. Kalp atisi gozukmez ki resimde yani bende ki resimlerde de yok onu doktor ultrasondan bakarken gosteriyor sana ekranda. Yani bende oyle oldu en azindan. Bu kadar takilma heycanlisin bende oyleydim inan ama fazla heycan ve stressde bebise iyi gelmiyor. Hele bide haftaya mide bulantilarin baslarsa ozaman hicbisey dusunmeyeceksin :)))) ben gunlerdir off diyorum yani... hayirlisi olsun herseyin kuzum.
Kalp atışının sesini dinletmese bile görünüyor ultrasondan kalbin atışı :) ilk hamilelik olunca bilinmiyor tabi inş kısa zamanda duyarsın ve görürsün inanılmaz bi duygukizlarr banaa bi yardim edin bu degerler ne yazan kalp atisi var mi burdaaa kii