- 2 Mayıs 2016
- 210
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haftalar canım sana da ve herkese :)..Hayırlı haftalar kızlarr. Nasılsınız bakalım?
Günaydın herkese.Valla ilaçlardan sonra bir nebzede olsa midem rahatladı ama yinede garip bir huzursuzluk var midemde ne yesem zevk almıyorumHayırlı haftalar kızlarr. Nasılsınız bakalım?
Aynen ya hic birseyi isteyerek yiyemiyorummm tiksindim herseyden.. iyi ki mandalina varmis sürekli mandalina yiyorum.. baska da hic birsey yemek istemiyrum.. iyice halsizlestimGünaydın herkese.Valla ilaçlardan sonra bir nebzede olsa midem rahatladı ama yinede garip bir huzursuzluk var midemde ne yesem zevk almıyorum
Kızlar bu takvime göre cinsiyeti Nasıl öğreniyorsunuz bana da bilgi verir misinizBendede kız çıkıyor bakalım ne olacakk bir an önce ogreniyim minnak kiyafetler alıyım yerimde duramıyorum sizlerde durum nasıl geçen gün kendimi magazada besik araba arastrrken buldum
Bende süt yumurta balık gibi böyle önemli şeyleri tüketemiyorum diye üzülüyordum doktoruma söyledim bana vitamin verdi ve bu dönemlerde kendini birşey yicem diye zorlama dedi vitamin alıyorum ya içim rahat artıkBenimde mide bulantılarım çok fena durumda eşimin parfüm kokusundan bile midem bulanıyor. turşu yiyorum deli gibi evde etsiz cig köfte yapıyorum canım hep bu tarz şeyler çekiyor. çikolata cok severdim artk görünce bile midem bulanıyor. Şİkayet etmek değil de yavrumu besleyemiyorum diye üzülüyorum.
Vajinal ultrason ile kese gözükür mü bilemedim erken gibi ama bilenler varsa umarım cevaplarlarKızlar merhaba
Dün hamile olduğumu ilk once idrarda sonra kan testiyle ogrendim bata 4 gün vardı ablamın ısrarıyla yaptım. Kanda 27.05 cıktı. 25.00 Altı şüpheliymiş o kısmıda atlattık yarın yine kan testi yaptıracağız normalde bat perşembe günü ama eşim çarşamba gününe randevu aldı doktorumuza daha erken değil mi gitmek için sizce ne yapmalıyım ?
Teşekkürler umarım bilen bir kaç kişi cevap verir tedirgin oluyorum çünkü doktor bu kadar erken gelinir mi demesin 3 gün sonra 81 lerde falan olacak çünkü değerlerim peki ben şimdi gidip ne diye kan testi vereceğim acilden mi olacak kadın doğumdan mı olacak ?Vajinal ultrason ile kese gözükür mü bilemedim erken gibi ama bilenler varsa umarım cevaplarlar
Aile hekimliğinden de verebilirsin özel hastanelerde yapıyorTeşekkürler umarım bilen bir kaç kişi cevap verir tedirgin oluyorum çünkü doktor bu kadar erken gelinir mi demesin 3 gün sonra 81 lerde falan olacak çünkü değerlerim peki ben şimdi gidip ne diye kan testi vereceğim acilden mi olacak kadın doğumdan mı olacak ?
Teşekkürler umarım bilen bir kaç kişi cevap verir tedirgin oluyorum çünkü doktor bu kadar erken gelinir mi demesin 3 gün sonra 81 lerde falan olacak çünkü değerlerim peki ben şimdi gidip ne diye kan testi vereceğim acilden mi olacak kadın doğumdan mı olacak ?
Kizlarrrrr birsey sorucam benden 2 gundur su geliyor camasirim biraz islaniyor korkuyorum boyle olan var mi
kızlarrrrr :) aman kese yok kalp derken bugün büyük ihtimal erkek olduğunu öğrendim :) eşime daha sölemedim mavi bi patik aldım içine not yazdım bide videoya çekmeyi düşünüyorum paketi açarken :) başka fikri olan varmııııı