• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi küçük olanlar yardımmm!!!!

Arkadaşlar merhaba dün kalp atisi icin gittigmizde kesenin normal boyutundan kuçuk.oldugunu ve risk oldugunu soyledi kalp atisini duyduk kesede gorulmustu ama doktor boyle soyleyince icim.icimi yiyor kese 10 mm dedi 6 hafta 2 gunluk normala gore kucuk kalmis buyumemis dedi bu gibi durumu yaşayan varmi acaba

Dunden beri kafama takiyorum karin yoluyla ozel bi radyolog bakti 1 hafta sonra tekrar gorucem eger 18 mm.olmasa sorun oldugu anlamina geliyormus kalp atisi olmasina ragmen baya olumsuz konustu

merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ama doktorum 6 haftalık oldugunu kesemin gelişmediğini söyledi 3 gün önce vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördük ama kesem olması gerekenden küçük doktorum 2 hafta içinde büyümezse kalbinin durabileceğini söyledi aranızda böyle bi sorun yaşayıpda bebeğine kavuşanlar varmı cevaplarınızı bekliyorum lütfeen şimdiden teşekkürler
Aynı durumdayım senin ki ne oldu sağlıkla doğdu mu

uzun zaman ol mus ama bende dun gıttım tup bebek transfer sonrası 20. gundu betahcg 978 cıktı. 15. gun 258 ıdı
doktor 5h 2g sat a gore dedı ama gebelık kesesı 6mm dedı buyuk olcude bebek olusmaz dedı delı olcam artık ne kadar zormus ya :(
boyle olup duzelen varmı

Mrb bende ayni problemi yasiyorum beta hep dusuk basliyor ve cok yavas gelisiyor sonrasinda ya dusuk ya kurtaj oldu.4 hamileligim boyleydi 5.de intralipid serumu duydum uyguladim ama ondada yavas ilerliyo en iyi kalitedeki embriyo olmasina ragmen ve intralipid kullanmama ragmen hersey ayni yavas gelisiyo ve sonrasinda sonlaniyor benim gibi olanlar varmi nasil cozdunuz sorunu lutfen yardim edin yasimda geciyor korkuyorum

Bende sizle ayni seyleri yasadim naptiniz cocugunuz oldumu benimde hep geriden gelip sonlandi ve intralipid serum kullanmama ragmen yine yavas gelisiyodu siz bir cozum buldunuzmu yardim edermisiniz

durumunuz ne oldu acaba bnde 7+5 hqftqlik olmamam lazımken 6+5 sim kese küçük dedi bebek ve kalp atimi vardi
merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ama doktorum 6 haftalık oldugunu kesemin gelişmediğini söyledi 3 gün önce vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördük ama kesem olması gerekenden küçük doktorum 2 hafta içinde büyümezse kalbinin durabileceğini söyledi aranızda böyle bi sorun yaşayıpda bebeğine kavuşanlar varmı cevaplarınızı bekliyorum lütfeen şimdiden teşekkürl

Eklentiler

• 20241125_093553.jpg
    20241125_093553.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 13
Back