• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi küçük olanlar yardımmm!!!!

Merhaba arkadaslar. Ben daha yeni uye oldum. Şu an cok uzgunum. Tup bebekle hamile kaldım. İlk ultrasona girdiyimde dr embriyonun gorunmediyini ancak yolk sak dünilen yapının olduğun soyledi. 1 hafta sonra tekrar gelmemi soyledi. Tekrar gittiyimde embriyonun ve yolk sak yapısının olduğunu ancak bebeğin kalbinin atmadını soyledi. O gun dunyam yıkıldı doktorum ilaclarımı kesmemi söyledi. Ama ben haftaya tekrar baktırmak istediyimi soyleyince işimut yok ama icin rahat etsin diye tekrar gelmemu soyledi. Tekrar gittiyimdevbebeğin kalp atışlarını duydum . Ama olması gerekenden cok sz atiyordu dr gebelik kesesinin de cok kucuk olduğunu soyledi

Merhaba arkadaslar. Ben daha yeni uye oldum. Şu an cok uzgunum. Tup bebekle hamile kaldım. İlk ultrasona girdiyimde dr embriyonun gorunmediyini ancak yolk sak dünilen yapının olduğun soyledi. 1 hafta sonra tekrar gelmemi soyledi. Tekrar gittiyimde embriyonun ve yolk sak yapısının olduğunu ancak bebeğin kalbinin atmadını soyledi. O gun dunyam yıkıldı doktorum ilaclarımı kesmemi söyledi. Ama ben haftaya tekrar baktırmak istediyimi soyleyince işimut yok ama icin rahat etsin diye tekrar gelmemu soyledi. Tekrar gittiyimdevbebeğin kalp atışlarını duydum . Ama olması gerekenden cok sz atiyordu dr gebelik kesesinin de cok kucuk olduğunu soyledi
Canım tavsiyem bir başka dr a daha görün.

Benimde bir arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi doktorlar doğumun çok zor olduğunu söylemişler hep 4 ve 5. ayı sürekli kanamayla geçti ama sonuç olarak başardı ve yavrusuna kavuştu haftaya 40ı dolcak inşallah Allah yardımcın olsun seninde

Tam ayni durumdayim. Bugun kalp atisini duydum. Doktor 7.2 haftalik ama 6.3 haftalik gorunuyor. 10 mm olmasini bekliyordum 6 mm dedi. Cok uzuldum. Iki hafta sonra bakacak yani bayramdan sonra.hatta 3 hafta! Nasil bekleyecegim bilmiyorum. Senin sonra nasil oldu?
Canım sen bunu yazalı 2 sene olmus ama :) suan bende aynı durumdayım bebek 7+1 kese ise 6+3 görünüyor sen ne yapmıstn o zaman aradakı fark kapanmış mıydı

Bu doktorlar neden umutsuz konuşuyorlar sinir oluyorum. Ben de bes haftalikken doktora gittim. Aaaa ne kadar minik kesen dedi. Ben de miyom da çıktı bebek gelişmez erken doğum olabilir cart curt bir sürü sinir bozucu laf... Böyle doktorlara gitmeyin derim. Ben değiştirdim doktorumu.
merhaba bebeginizi kucaginiza aldinizmi acaba bende 5. Haftadayim gebelik kesem ufak

Merhaba kızlar benim gebelik kesenin küçük olduğunu söyledi dr 6haftalik gebeyim kesem 0.913cm diyo icinde de bebeğim 0.209cm olmuş sizce normal mi lütfen bilgilendirirseniz sevinirim :(:(:(

Merhaba kızlar benim gebelik kesenin küçük olduğunu söyledi dr 6haftalik gebeyim kesem 0.913cm diyo icinde de bebeğim 0.209cm olmuş sizce normal mi lütfen bilgilendirirseniz sevinirim :KK43::KK43::KK43:
Canım cm yerine bebeğin haftasıyla kesenin haftasını yazsana böyle anlaşılmıyor

Canım yıne anlamadım mesela Dr bana bebek 7+1 ama kese 6+3 bebege gore bıraz küçük demişti sana ne dedı bebek ve krse arasında kac gun var yani
Bana öyle bisey demedi sadece kesen kucuk gozukuyo bu cuma gel tekrar bakalim eger gelismezse alicaz dedi bilemiyorum yeni gozuktu bebekte :(:(:(

Bana öyle bisey demedi sadece kesen kucuk gozukuyo bu cuma gel tekrar bakalim eger gelismezse alicaz dedi bilemiyorum yeni gozuktu bebekte :KK43::KK43::KK43:
Canım bana da gecen hafta bebeğe göre biraz küçük kesen dedı özeldekı doktorum 1 hafta sonra tahliller icin devlete gittim ona söyledim ultrasonda baktı hayır kese boyun iyi diye ayrıca bu geç döllenme olduğu Zamanda olabiliyormuş belki ondandır kapanabılıyor çoğu Zaman aradaki var cihazlar da farklı gosterebılıyor

Canım bana da gecen hafta bebeğe göre biraz küçük kesen dedı özeldekı doktorum 1 hafta sonra tahliller icin devlete gittim ona söyledim ultrasonda baktı hayır kese boyun iyi diye ayrıca bu geç döllenme olduğu Zamanda olabiliyormuş belki ondandır kapanabılıyor çoğu Zaman aradaki var cihazlar da farklı gosterebılıyor
Bilmiyorum korkuyorum oyle soyledi bebege Gore kucuk cuma gunu bakalim olmazsa alicam dedi bebegide daha yeni gordu ama acaba bende mi devlete gitsem yarin :(:( ne yapcagimida sasirdim :(:(

Cnm
Bilmiyorum korkuyorum oyle soyledi bebege Gore kucuk cuma gunu bakalim olmazsa alicam dedi bebegide daha yeni gordu ama acaba bende mi devlete sem yarin :KK43::KK43: ne yapcagimida sasirdim :KK43::KK43:
Cok gecmisOlsun. Bence vakit kaybetmeden devlete git. Inan devletle ozel arasinda cok fark var doktor olarak. Ben6 ay bekledim bebegim olmadi. Ozele gittim. Normal yollarla cok zor tup bebek yapcan dedi. Buyuk bir yikintiyla devlet has. Gittim. Cok sukur 5ay sonra hamile kaldim. suan 5haftalik hamileyim. Doktorumun destegini sabrini anlatamam. Ozeller kestirip atiyolar. Kendilerini riske atmiyolar. Yani anliycan tek doktorla kalma.

Mrb herkese bana da bugün doktor aynı şeyi söyledi bebek var kalp atışı var ama kese küçük dedi bebege göre beklicez dedi bide kalp atışı normalden düşük çıktı yani 120/160 olmalıymış bizim 100 çıktı

Kızlar yarın 8 haftalık oluyoruz bizde. Cuma sabah biraz kanamam oldu soluğu doktorda aldık. Muayene etti 7+4 hastalıkmışız fakat bebeğim 6+4 gözüktü boyu 6mm olmuş Doktorum gelişiminin yavaş olduğunu söyledi yarın tekrar muayene var eğer ki gelişimi hala öyleyse galiba alıcak. Çok üzgünüm :KK61:

Canim biraz bekle benimde başlarda 1 hafta gerideydi suan düzeldi geç döllenmedir başka Dr a git kanama çoğu hamilede oluyor kanama için ilaç verdi mi
Cnm benim tüp bebek ve şuan düşük önleyici herşeyi kullanıyorum progestan fitil,depot,hibor...kanama cuma o an geldi ve sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü ara ara geliyor bir yada iki damla günde ama bebeğin gelişimi yavaş dedi Dr bey onun için yarın tekrar kntrole çağırdı yarınki kntrolden sonra belli olcak. Öyle karar vercek bilmiyorum cnm kafam çok karışık 6mm di en son yarın 8 haftayız bakalım kaç mm oldu ona göre karar vercek çok üzüldüm..

Cnm benim tüp bebek ve şuan düşük önleyici herşeyi kullanıyorum progestan fitil,depot,hibor...kanama cuma o an geldi ve sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü ara ara geliyor bir yada iki damla günde ama bebeğin gelişimi yavaş dedi Dr bey onun için yarın tekrar kntrole çağırdı yarınki kntrolden sonra belli olcak. Öyle karar vercek bilmiyorum cnm kafam çok karışık 6mm di en son yarın 8 haftayız bakalım kaç mm oldu ona göre karar vercek çok üzüldüm..
Ben başka Dr a git derim bence normal bazen bu tarz şeyler olabiliyor umarım hersey iyidir sende de allah yardimcin olsun inşallah gelisme vardir

Back