• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi küçük olanlar yardımmm!!!!

Ben başka Dr a git derim bence normal bazen bu tarz şeyler olabiliyor umarım hersey iyidir sende de allah yardimcin olsun inşallah gelisme vardir
İnşallah cnm teşekkür ederim saol. Ama doktoruma her konuda güveniyorum herhangi bişey görmese öyle söylemezdi. Başka doktora gitsem bile şuan kullandığım iğnelerim var ilaçların var ne zamana kadar içicem bilmiyorum ki. 4 yada 5.aya kadar zamanla ilaçları bıraktırıyor ve kendi kontrol ediyor. İnşallah yarın güzel haberlerle döneriz...

havuç suyunu araştır bi canım belki çare olabilir öyle bişey duymuştum

Şu an ayni sorunu ben de yaşıyorum.
Keseyi ilk gördüğümüzde degerim artmiyordu ve boyutu küçüktü. Doktor boş gebelik diye düşündü. İlaclari bırak düşer dedi. Ama 7+0da kan testi yaptirdim degerim 5 gunde 2800den 4100e artmıştı. Doktora gittim bugün ve hem embriyonun hem de kalp atisinin oluştuğunu gördük. Ama kesem yine 2 hafta daha küçükmus. Yine de ilaclarima baslamami istedi. Perşembe yine gel ama cok umutlanma. Negatife döner büyük ihtimalle dedi. Benim gibi garip bir durum yaşayan var mi aranızda?

Bende 5 haftalık hamileyim.dr um kesemin bebeğime göre küçük olduğunu düşük tehlikem olduğunu söyledi.1 hafta dinlenicem haftaya tekrar gideceğim aklım çok tedirginim nasıl geçcek 1 hafta:110::110:

Merhaba arkadaşlar_ ben de aynı durumdayim, kese bebege göre küçük..hem bebeğimin gelişimi de bir az zayıf :( moralim çok bozuk..önceden de 5 düşügüm var_ hepsi gelişim geriliğinden düşük oldu..ben hiç mi anne olamayacağım:(? Cok dua ediyorum_ keşke bi mucize olsa_ ben de bebeğime kavuşsam..

Bende 5 haftalık hamileyim.dr um kesemin bebeğime göre küçük olduğunu düşük tehlikem olduğunu söyledi.1 hafta dinlenicem haftaya tekrar gideceğim aklım çok tedirginim nasıl geçcek 1 hafta:110::110:
Ne oldu yolunda mi insallahh herşey?

Merhaba arkadaşlar_ ben de aynı durumdayim, kese bebege göre küçük..hem bebeğimin gelişimi de bir az zayıf :KK43: moralim çok bozuk..önceden de 5 düşügüm var_ hepsi gelişim geriliğinden düşük oldu..ben hiç mi anne olamayacağım:KK43:? Cok dua ediyorum_ keşke bi mucize olsa_ ben de bebeğime kavuşsam..
Peki hic mi araştırma yapılmadi neden böyle oluyormuş? İnsallah bu sefer sağlıklı olur korkma moralini yüksek tut

Merhaba canım_ iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. 7 yıldır tüm araştırmalar yapıldı, kromozomlar, hormonlar, rahim yapısı...her şey normal. Hic bi sorun bbulunmadi...sevineyim mi, üzüleyim mi bilmiyorum.., bu 6.hamileliyim.bu defe bi umut diye intralipit serum yaptırdim..çok umutluydum ama yine gelişim geriliği...kötü şeylerin habercisi:(

Merhaba canım_ iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. 7 yıldır tüm araştırmalar yapıldı, kromozomlar, hormonlar, rahim yapısı...her şey normal. Hic bi sorun bbulunmadi...sevineyim mi, üzüleyim mi bilmiyorum.., bu 6.hamileliyim.bu defe bi umut diye intralipit serum yaptırdim..çok umutluydum ama yine gelişim geriliği...kötü şeylerin habercisi:KK43:
Rabbim insallahhhh sifa versin de düzelir herşey. Belli olmaz kesme umudunu sonradan düzene giren hamilelikler var. Bol dua et. Ya mübdi çek elini karnına koy

Teşekkür ederim. Bebişimin durumu çok iyi bebeğim ve kesese büyümüş 6+3 de kalp atışlarını da duydum şükürler olsun.
Ayy masallahhh Rabbim tamamına erdirsin insallahhhh

Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük gebeyim. Bugün doktora gittim. Gebelik kesen küçük Dedi Gelişmeyebilir Dedi 10 mm şuanda. Sizce nedir durum. Çok üzgünüm.

Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük gebeyim. Bugün doktora gittim. Gebelik kesen küçük Dedi Gelişmeyebilir Dedi 10 mm şuanda. Sizce nedir durum. Çok üzgünüm.
Canım bence üzülme_ 10 mm çok iyi,
Ben de 6+6 da kontrole gittim 6+4 dü..ve 6,8 mm..., ben de çok üzgünüm:KK43: önceden de 5 dusugum var_ çok korkuyorum.. Rabbim büyük_ keşke bi Ol! Dese de her şey yoluna girse:dua:
Allah her kese sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım bence üzülme_ 10 mm çok iyi,
Ben de 6+6 da kontrole gittim 6+4 dü..ve 6,8 mm..., ben de çok üzgünüm:KK43: önceden de 5 dusugum var_ çok korkuyorum.. Rabbim büyük_ keşke bi Ol! Dese de her şey yoluna girse:dua:
Allah her kese sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim cevabınız için. biraz olsun içime su serptiniz. Rabbim inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.

Kizlar aradan uzun zaman geçmiş ama bende şimdi tüp bebekle hamileyim transferimin 41. Günün de kesinin birisi 6.5 milim birisi 8.5 milim daha bebekte görünmedi dr yolk sac konusunda birşey demedi 10 gün sonrasına randevu verdi ama gelişmezse kese alacak gibi çok korkuyorum . Son adete göre 8+2 transfere göre 5+6 oluyorum 10 gün sonraya kesem insallah gelişir böyle durumu yaşayan var mi

bende ilk doktora gittğimde son adet tarihime göre 8 haftalık olmam gerekirken usg ye göre 6 haftalık cıkmıştı bu durum 12 haftalık ikili tarama testine kadar devam etti.o zamana kadar 2 haftadan geriden geliyordum.doktorlar ilk 3 ay temkinli davranıyor sen yemene icmene hareketlerine dikkat et gerisi takdirii ilahı inşallah güzel sağlıklı gine büyür bebeğin
Keseniz olması gerekenden küçük müydü?

Kizlar aradan uzun zaman geçmiş ama bende şimdi tüp bebekle hamileyim transferimin 41. Günün de kesinin birisi 6.5 milim birisi 8.5 milim daha bebekte görünmedi dr yolk sac konusunda birşey demedi 10 gün sonrasına randevu verdi ama gelişmezse kese alacak gibi çok korkuyorum . Son adete göre 8+2 transfere göre 5+6 oluyorum 10 gün sonraya kesem insallah gelişir böyle durumu yaşayan var mi

Merhaba canım
Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan
Tüp bebek yaptırdım 2 dönmüş 5. Gün embriyosu transfer edildi
6+4 haftalıkken yani dün gittim kesenin birisi görünmüyor diğeri ise 8.44 mm çıktı aynı şekilde hif 6250 çıktı doktor düşük değer olduğunu ve nedeninde küçük olduğunu belirtti
Merak ediyorum sizinki normale döndü mü acaba
Nolur yardımcı olun çok korkuyorum

Merhaba canım
Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan
Tüp bebek yaptırdım 2 donmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi
6+4 haftalıkken yani dün gittim kesenin birisi görünmüyor diğeri ise 8.44 mm çıktı aynı şekilde hcg 6250 çıktı doktor düşük değer olduğunu ve keseninde küçük olduğunu belirtti
Merak ediyorum sizinki normale döndü mü acaba
Nolur yardımcı olun çok korkuyorum

Canım bende seninle aynı sorunu yaşıyorum merak ettim noldu düzeldiği seninki

Back