- Konu Sahibi askininaskisi
Evet 2 defa keçi boynuzu ile macun yaptım şimdide mesir macunu kullanıyor işte tahlil yaptirsak anlayacam faydası oldumu diye virüs olunca kalıyorKeçiboynuzu, havuçsuyu falan denediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 defa keçi boynuzu ile macun yaptım şimdide mesir macunu kullanıyor işte tahlil yaptirsak anlayacam faydası oldumu diye virüs olunca kalıyorKeçiboynuzu, havuçsuyu falan denediniz mi?
Keçiboynuzu kürü eşimin değerlerini baya normale döndürmüştü canım.. Bide sigara çok etkili spermler de..Evet 2 defa keçi boynuzu ile macun yaptım şimdide mesir macunu kullanıyor işte tahlil yaptirsak anlayacam faydası oldumu diye virüs olunca kalıyor
Aman onu hiç sorma sürekli kavga ediyorum onun yüzünden içiyor 2 günde 1 paketKeçiboynuzu kürü eşimin değerlerini baya normale döndürmüştü canım.. Bide sigara çok etkili spermler de..
İnsan çıldırıyor ama napıcaksın. Böyle daha çok strese giriyor diye günde 2-3 tane içmesine ses etmiyorum ben.. Kendi pcosuma yöneldim. Zaten değerleri normale dönünce iyice salladım kafa yormuyorumAman onu hiç sorma sürekli kavga ediyorum onun yüzünden içiyor 2 günde 1 paket
O kadar az iciyorsa daha ne benimki önceden günde bitiriyordu bende glifor ile hayıt hapı kullanıyorumİnsan çıldırıyor ama napıcaksın. Böyle daha çok strese giriyor diye günde 2-3 tane içmesine ses etmiyorum ben.. Kendi pcosuma yöneldim. Zaten değerleri normale dönünce iyice salladım kafa yormuyorum
Agnucaston da iyi bir hap hayıt tohumu içeriyor. En azından hayıt kaynatıp içmekten iyi. Çünkü ben içemiyodum hayıtı.. Hormonları düzenliyor bayaa..O kadar az iciyorsa daha ne benimki önceden günde bitiriyordu bende glifor ile hayıt hapı kullanıyorum
Bende onu kullanıyorum 1.kutudayım yüzüm sivilcelendi birde ilaçla nedenseAgnucaston da iyi bir hap hayıt tohumu içeriyor. En azından hayıt kaynatıp içmekten iyi. Çünkü ben içemiyodum hayıtı.. Hormonları düzenliyor bayaa..
Alerjik bir bünyeniz varsa etki etmiş olabilir bilemiyorum ben kullandığım dönemde hiç öyle şikayetim olmadı...Bende onu kullanıyorum 1.kutudayım yüzüm sivilcelendi birde ilaçla nedense
Bana tavsiye eden kişide aynı olmuşAlerjik bir bünyeniz varsa etki etmiş olabilir bilemiyorum ben kullandığım dönemde hiç öyle şikayetim olmadı...
Ara ver olmadı canım..Bana tavsiye eden kişide aynı olmuş
Ilaca mı ara vereyimAra ver olmadı canım..
Aynen rahatsız ediyorsa eğer sivilce dışında da bi etkisi varsa ara verebilirsiniz demek istemiştimIlaca mı ara vereyim
Hayır yok sivilcede çok değil aslında iri iri 2 3 tane çıktı kilo verdirdimi sizeAynen rahatsız ediyorsa eğer sivilce dışında da bi etkisi varsa ara verebilirsiniz demek istemiştim
Yok canım kiloyu Glifor verdirtti bana. Agnucaston hormon düzenleyici...Hayır yok sivilcede çok değil aslında iri iri 2 3 tane çıktı kilo verdirdimi size
Merhaba canım. Hoşgeldin topiğime kuzum pik olduğu o 2 gün yumurtamanın çatlama aşamasına geldiğini ve 24-36 saat sonra çatlayacağını, silikleşmesi de çatladığını gösterir. Çatlayan yumurta 24 saat yaşar. O yüzden çift çizgi gördüğün gün dahil 4 gün değerlendirmemiz öneriliyor. Umarım 14.günün sonunda gebelik testinde çift çizgiyi görürsünüzMerhaba
Ben bu ay ilk defa ovülasyon takibine başladım.. Açıkçası bu konuda bir deneyimim yok o yüzden sizden yardım istiyorum son iki gün testim böyle 2 günü de değerlendirdik silikleşmesi artık sürecin bittiğini mi gösteriyor
Çok teşekkür ederimMerhaba canım. Hoşgeldin topiğime kuzum pik olduğu o 2 gün yumurtamanın çatlama aşamasına geldiğini ve 24-36 saat sonra çatlayacağını, silikleşmesi de çatladığını gösterir. Çatlayan yumurta 24 saat yaşar. O yüzden çift çizgi gördüğün gün dahil 4 gün değerlendirmemiz öneriliyor. Umarım 14.günün sonunda gebelik testinde çift çizgiyi görürsünüz
Rica ederim canımcım yani eğer o açık renk bugünse bugünü ve yarını garanti oldun diye diğer günü de değerlendirmelisnizÇok teşekkür ederim
İnşallah
Anladım glifor 15 gün beni mahvetti yinede bırakmadımYok canım kiloyu Glifor verdirtti bana. Agnucaston hormon düzenleyici...
Ooo aynen bazen ara veriyorum tekrar başladığımda bağırsakların bozuluyor tansiyonun düşüyor ama 10 gün kadar sürüp alışıyor insan...Anladım glifor 15 gün beni mahvetti yinede bırakmadım