Merhaba kızlar.. Tam benlik bir konu. Bende 3,5 yıldır deniyorum. Kısa bir özet geçersem :))) İlk ay dış gebelik geçirdim bir süre korundum o arada kist ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra hamile kaldım kese göremeden düştü. 1 sene boyunca klomen çatlatma iğnesi rahim filmi vs uğraştık. Olmayınca
tüp bebek görüşmelerine başladık. O ay 2019 haziranda tekrar gebe kaldım o da kese göremeden düştü. Bu arada ben genetik ve kromozom analizi yaptırdım. Genetik normal mthr heterozigot pai homozigot çıktı. Neyse kendime başka bir doktor buldum. Rahim T şeklinde dedi o yüzden düşüyor olabilir dedi eylül ayında histereskopi oldum. Bir daha da hamile kalamdım.
Yine tüp bebeğe başlayacaktım ama bu durumlar çıktı. Tabi bu arada kilo aldım onları vermeliyim. O kadar doktora gittim ki kimi polikistik dedi kimi multifoliküler dedi kimi hiç birşeyin yok dedi :) İnsülin direncim bir ara vardı sonra düzeldi..
Artık kafam da karman çorman. Ne takviye alıyorum ne yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Biraz sizleri okuyup motive olmam lazım. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah