- Konu Sahibi askininaskisi
Amin inşallah pko varmıydı sizdeİnşallah canım benim sağlıklaa devam edecek şekilde hepimize nasip olsun tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah pko varmıydı sizdeİnşallah canım benim sağlıklaa devam edecek şekilde hepimize nasip olsun tez vakitte
Zayıfsan hiç alma o zaman vitamin al eşinizde sorun varmı peki sizin
Ilaç ne öğrenebilirmiyim bende almayı düşünüyorum araştırıyorum onun için hangisi iyi diyeCanım eşim hiç test vermedi. Denemeye başladığımız 6. Ayda hamile kaldım. Öyle olunca doktor eşime bakmaya gerek duymadı. Ben yine de sperm daha kaliteli olsun diye askininaskisi önerdiği ilacı alacam bakalım kısmet
Ilaç ne öğrenebilirmiyim bende almayı düşünüyorum araştırıyorum onun için hangisi iyi diye
Evet dedi ismine hiç dikkat etmemistim tamam canım bakacam bende onaaskininaskisi demiş ya işte omepa q10 diye onu diyorum
Kayıp çok zor rabbim bidaha yaşatmasın kimselere seninde başınsağolsun..pcos da kilo çok etkili maalesef kilon varsa vermeye çalış kuzun kaliteli yumurtlama için bu şart.. Tüp bebek çözüm değilki tatlım. Ya tutmazsa korkusu var. En iyisi tam sağlıklı vücutla denemeler yapmak..Merhaba kayıpların ıcın cok üzgünüm basınız sağolsun bende PCOS hastasıyım evlendiğimden beri hiç korunmadım acayip acayip otlar bitkiler İçerek 2 buçuk sene üzerine zorda olsa kaldım 9 haftalık kaybettim devlet hastanesi araştırma yapmadı sebebini sadece gelişemedi deidiler ondan sonra da bir daha kalmadım zaten suan diaformin ben hayıt tohumu kullanıyorum aynı zaman da yumurtlama takıbi yapıyorum ovi yakın koyulaşmaya basladı bir kaç ay daha beklicem olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum artık evlat hasreti cok yordu...
Senin topikte başlık pcos sa yazmışımdır canım hatırlayamadımBu arada sen benım topikteydinnn demi ismine dikkat etmemişim
Kuzucum inşallah işe yarar hrpimizde ve önümüzdeki ay gelir bebikolarımızCanım eşim hiç test vermedi. Denemeye başladığımız 6. Ayda hamile kaldım. Öyle olunca doktor eşime bakmaya gerek duymadı. Ben yine de sperm daha kaliteli olsun diye askininaskisi önerdiği ilacı alacam bakalım kısmet
Maalesef canım. Yumurta rezervimiz yüksek ama yumurtalatımız sağlıklı gelişmiyor. Bu ne yaman çelişkiiiiiAmin inşallah pko varmıydı sizde
Aynen öyle tedavi uyguluyormusunuz onunla ilgiliMaalesef canım. Yumurta rezervimiz yüksek ama yumurtalatımız sağlıklı gelişmiyor. Bu ne yaman çelişkiiiii
BAya da konuşmuştuk canım unutmuşsun demek yakın zaman hemdeSenin topikte başlık pcos sa yazmışımdır canım hatırlayamadım
Glifor, inofolic combi, clife macun kullanıyorum. Geçen ay ovulasyon testinde bariz yumurtlamaya gördüm kuzum. Ama salgın yüzünden değerlendirmedik hani hamilelik olursa benim 2 gebeliğimde de kanamalı geçti ve doktor kontrolünde olmam şart saati dakikası belli olmadığı içi kanamalarınn...Aynen öyle tedavi uyguluyormusunuz onunla ilgili
Bende hep görüyorum ama yumurtlamayı degerlendirdim olmadiGlifor, inofolic combi, clife macun kullanıyorum. Geçen ay ovulasyon testinde bariz yumurtlamaya gördüm kuzum. Ama salgın yüzünden değerlendirmedik hani hamilelik olursa benim 2 gebeliğimde de kanamalı geçti ve doktor kontrolünde olmam şart saati dakikası belli olmadığı içi kanamalarınn...
Şimdi geçmiş hareketlere bakıp hatırladım pcos var başlığında kuzum yazmamam kaçınılmaz zaten . Okumadığım pcos topiği kalmadı galiba forumdaBAya da konuşmuştuk canım unutmuşsun demek yakın zaman hemde
Eşinin değerlerini hatırlıyor musun?Bende hep görüyorum ama yumurtlamayı degerlendirdim olmadi
Tahlilleri var canımEşinin değerlerini hatırlıyor musun?
Bi gönderebilir misin ?Tahlilleri var canım
Keçiboynuzu, havuçsuyu falan denediniz mi?Tahlilleri var canım