- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
-
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytmeraba ben siteye yeni üye oldum 5 aylık evliyim adetim 6 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı 7 gün kahve rengi akıntım geldi 8 günönce pembe sonra kırmızı akıntı oldu ve miktarı adetime göre çok azdı sizce ben hamile olabilirmiyimhihoyyythihoyyyt
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..
ben geçenlerde bir kaç tahlilim wardı onları yaptırırken hadi birde beta hcg ye bakılsın dedim ama çok erkendi reglimin birinci gününden sayarsak 19.günündeydim.(30günde regli oluıyorum). reglime 11 gün kala yapılan test sonucuna sizce güwenmelimiyim.
0.517 gibi bişiler çıktı. negatif yani ama çok erkendi işte. sizce bu ay ümidi kesmelimiyim?
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. ben 4 aylık evliyim ve bu ay hamile oldugumu düşünüp idrar testi yaptırdım işkinci çizgi silik çıktı ama pozitifti heral emin olmak için kan testi yaptırmka istedim ve yaptırdım sonuçlarıda bugun aldım doktor olabilirde olmayabilirde dedi perşembe tekrar gel dedi gidecem.. ben B-hCG degeriim 35.5 sizce hamile olabilrmiyim lütfen yardımcı olun...
arkadaşlar bende 4 aylık evliyim 2 aydır çocuk istiyoruz ve deniyoruz benim bu ayın 10unda hasta olmam gerekiyo ben 7 sinden enfeksiyondan şüphelendiğim için hastaneye gidicem gitmişken kan testi yaptırsam belli olurmu hastalanmama 3-4 gün kalmış oluyoo
geç döllenme olsudsa çıkmayabilir ama erken döllenmede çıkabilir gözdeciğim
3-4 gün kala çıkar canım merak etme
inşallah vardır
ben yumurtlama dönemimde yaptırdım çıkmadı bişey
gebelik için gitmedim tabiki başdönmesi şikayetiyle gidince adam yapmak istedi
yani adete 11 gün kala yapılmıştı çıkmadı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?