- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
-
arkadaslar gebelik kan testi ilişkinin kacıncı günü net sonuc verir...
arkadaşlar bi sorum olcak ben bu ay hamileyimdir die bekliodum fakat dün regl oldum 28 gün sürüo hiç şaşmaz. Geçen ayda tam hamileyim kesin dedim kan testi yaptırdım 17.06 çıktı sonuç yani hamile peşine yine adet gördüm ve çok üzüldüm.(kimyasal gebelik diyolarmış) şimdi adetim eskisi gibi yoğunda degil acabamı diyorum böyle bişi yaşayan varmı acaba? Yardımcı olun lütfen? :1no2:
arkadaşlar ben ıkı gundur erken gebelik testi yapıyorum pozıtıf cıkıyor ama 2.çizgi silik pembe bu ne demek oluyor ne yapmam lazım
arkadaşlar ben ıkı gundur erken gebelik testi yapıyorum pozıtıf cıkıyor ama 2.çizgi silik pembe bu ne demek oluyor ne yapmam lazım
gebelik için kan testi yaptırcam arkadaşlar aç olmak gerekmiyor değilmi?
saol canım..aç olmana gerek yok canım tok da olur hayırlısı olur inşallah
mrhba arkadaşlar ben yeni üeyim ve stenizi çok beğendim benim adetim yaklaşık 13 gün geçiktii ve çok bulantım vardı özllikle sabah kuru öğüme dediğimiz olayda oluyo ve iki testide yaptırdım ama negatif sonuç hem kanda hem idrarda ama kasığımda yumurta gibi şişlik oldu
şimdi doktora gidicem inşllah iki yıllık bebek arayışım sona erer bende müjdeli bi haber alırım ama sizce tahlllede çıkmaması normalmi yani her tahlilde çıkar die birşey varmı bana yardım ederseniz sevinirim imdiden tşklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?