- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
ben 3 aylık evliyim ve daha hiç korunmadım hemen bebek sahibi olmak istiyorum ama hamile kalamıyorum artık adet oldugumda sinirim bozuluyor (( ben ne yapmalıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3 aylık evliyim ve daha hiç korunmadım hemen bebek sahibi olmak istiyorum ama hamile kalamıyorum artık adet oldugumda sinirim bozuluyor (( ben ne yapmalıyımmm
merhaba arkadaşlar.. sormak istediğim şey, ilişkiye girdikten kaç gün sonra kan testiyle hamilelik belli olur? ilişkiye girdiğim dönem ( 18 aralık) yumurtlama dönemimdi aşağı yukarı.. merak edip 10 gün sonra kan verdim..gerçi 1 hafta sonrasında(24 aralıkta) yine birlikte olduk ama o da belli olur muydu yaptırdığım testte( 28 aralıkta yaptırdım yaptırdım kan testini)? zaten sonuc negatif cıktı, bu kesin midir?
merhaba arkadaşlar.. sormak istediğim şey, ilişkiye girdikten kaç gün sonra kan testiyle hamilelik belli olur? ilişkiye girdiğim dönem ( 18 aralık) yumurtlama dönemimdi aşağı yukarı.. merak edip 10 gün sonra kan verdim..gerçi 1 hafta sonrasında(24 aralıkta) yine birlikte olduk ama o da belli olur muydu yaptırdığım testte( 28 aralıkta yaptırdım yaptırdım kan testini)? zaten sonuc negatif cıktı, bu kesin midir?
aslında yumurtlama gününe denk geldiyse 10 gün sonra belli olur ama kesin olması için adetin geçmesini beklemelisin.
kimse bayadır yazmıyor bu konuya noldu ne çıktı sonucun canım belrtilerin falan neydi ?Mrb arkdslar biz esimle uc aydir bebis icin calismalara basldk hap kullnmadim hic evliligm boyunc ve 3 .ayimda dun test yaptim cift cizgi cikti emin olmak icin kan testide yaptrcm bugun cok heyecanliyiz allah tum isteyenlere nasip etsin
. Ben yine tutmaz diye dusunurken beki diyerek test yapti evde cift cikti ama gecen ay ben 9 gun once regl olmustum bu ay normal oldugu gunde olurum diye dusunuyodum dayanamadim test yaptim benmde goguserim karnim acakalrim agriyodu herld hast olcam diyodumki tutmus bu ay kan testindede 2193 kusur cikti bes haftalik hamileymisim sabret mutlaka olur ama tavsiyem iliskiden sonra hemen kalkip banyo yapma sabah yap hic kalakma ayagakimse bayadır yazmıyor bu konuya noldu ne çıktı sonucun canım belrtilerin falan neydi ?
Bende bir soru soracağım ben hep 2 ayda 2.5 ayda bir adet olurum en son 50 gün önce adet oldum eşimle ilişkiye 25 gün önce girdik yani normal şartlarda adet olmam için en az 1.5 2 hafta var ama ben bugun kan etsti yaptırdım kan testim 0,14 çıktı sizce testi erken mi yaptırmışım tam iki haftadır sol kasığım ağrıyor 2 haftadır göğüslerim cok buyudu sertleşti gittikçe büyüyor uçları büyümeye başladı uçlarına dokunamıyorum yanlarıda cok felaket agrıyor uyurken banyoda acısını her an hissediyorum uyurken sol kolum bacağım uyuşuyor acısına uyanıyordum sol kasığımın agrısını her an hissediyorum şiddetli değil ama var yine arada şiddetleniyor ama rahatsız ediyor karnımın sol tarafındada bir şişlik var bunlar bana hep belirti gibi gelmişti hatta o kadar emindimki kan testim en az 100 çıkar diye aldım negatif çıktı bu belirtileri ilkkez yaşıyorum ilerde hcg nin yükselme olasılığı yok mu ? Teşekkür ederim Kızlar lütfen bi cevap verin :18: bu bebeği çok istiyordum
selam ben aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim dün yazınızı okudum daha öncede belli olmuş diye benimde adetim 2 gün gecti buğün kan testi yaptırdım 0,100 cıktı sonuc acaba hamilemiyiym lütfen yardım edin ne yapamam lazım adetim hiç gecikmez benim adet belirtisde yok
Arkadaşlar bi sorum olcak ben bu ay hamileyimdir die bekliodum fakat dün regl oldum 28 gün sürüo hiç şaşmaz. Geçen ayda tam hamileyim kesin dedim kan testi yaptırdım 17.06 çıktı sonuç yani hamile peşine yine adet gördüm ve çok üzüldüm.(kimyasal gebelik diyolarmış) şimdi adetim eskisi gibi yoğunda degil acabamı diyorum böyle bişi yaşayan varmı acaba? yardımcı olun lütfen? :1no2:
selam arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve beta HCG değerim 47.14 çıktı acaba hamile miyim?
Değerim 671 çıktı. Reglimi 2 yada 3 gün geçti ( bi gün oynar bazen ) normal mi sizce değerim
üstüne adet görmüşsün çok da önemli olmamakla beraber devamı ya da bir dahaki ay gene olursa bu sefer bir uzmana görünmen lazım ....
merhaba arkadaşlar
benim ilk adet günüm 6 ekim 19u ve 20si yumurtlama zamanı olması lazım ben bir enfeksiyondan dolayı ayın 25inde doktora başvurdum kan testi verdi bende bugün yaptırdım yani 28 yani 9 gün oldu sonuç 3 çıktı yani negatif ama 3 çıkması benim şüphelendirdi okuduğum kadarıyla 0 çıkması lazımdı sizce erken mi oldu? çarşamba doktora gideceğim tekrar ettirmekte fayda var diye düşünüyorum herkese allahım güzel bebişler nasip etsin