m freely ile yaptım test ben bilmiyorum ki inş daha faZladır yarn kan testim şöyle bi çıksın 80 falanTestin duyarlılığı kaç. Kaçsa biraz altında çıkacaktır kan değerin. Ben 20likle yaptım 14,77 çıktı ilk değerim.
İnşallah senin daha yüksek çıkar. İnsan stres yapıyor
Adetin gecikirse bir kac gun sonra tekrar dene silik de olsa pozitif cikiyor cunku bebek yeni rahime tutundugu icin silik cikabiliyorArkadaslar ben dun adet gunumdu test yaptım sabah negatıf cıktı adet de olmadım olacak gibi de görünmüyor hiç aksamazdı acaba test de mi sorun var yada cok küçük de cıkmadı mı tekrAr ne zaman yapayım
Insallah vardir canimmAy inşallah ya arastıyorum burda cok baktım seninde böyle inş vardır . Daha adetime de var
Biz dun yaptirdik 1 saat falan surdu bizim ki devlet hastanesiydiSaglık ocagında yada devlet hastanesinde kan sonucu ne kadar sürede cıkıo
Canim bende akinti devam ediyorCuma gününe kadar olmazsa hastaneye gidicem bende bu ay ılk defa klomen kullandım o mu gecıkme yaptı bılmıyorum bir hamıle kalan arkadaslar akıntı devam ediyor mu hamıle kalındıgında
Cnm var bence hayırlı olsun şimdiden. benim daha silikti valla değer düşük oluncada insan stres yapıyorBrnimde adetime 5 6 gün var sonucum böyle canm bende yarın kan verecegm yarn cıkar o zamn kesin benimde senin gbi koyulugu dimi
Bnmde beyaz akıntı bazende şeffaflaşıyor ve sol kasığımda sürekli Batma varCuma gününe kadar olmazsa hastaneye gidicem bende bu ay ılk defa klomen kullandım o mu gecıkme yaptı bılmıyorum bir hamıle kalan arkadaslar akıntı devam ediyor mu hamıle kalındıgında
Sağol canm inş bende kan pıhtılasması oldgu için ne kadar erken öprenrsem o kadar cabuk ted baslayacgmCnm var bence hayırlı olsun şimdiden. benim daha silikti valla değer düşük oluncada insan stres yapıyor
Bence iyiKızlar 20.88 den 58.11 olmus değerim iyi mi sizce pazartesi vermiştim