Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carsamba gunu kadin doguma gidicez bakalim kese gorunuyormu diye ama pozitif dediEe peki ne dedi doktor sağlıklı gebelik miymis
En son kan tahlili adetin hangi beklenen tarihi yapıldı pekiCarsamba gunu kadin doguma gidicez bakalim kese gorunuyormu diye ama pozitif dedi
Canımm anlamadim sorunuEn son kan tahlili adetin hangi beklenen tarihi yapıldı peki
Canımm anlamadim sorunu[/QQUO
En son tahlil yaptırdın ya o tarih adetin geciktigi kaçınci gün yaptırdın
7 gun gecmisti test yaptirdigimizda
Sun canim insallah olur sende mi kan veriyorsun senin degerlerin kac ?225 değeri çıktı dimi 7. Günde yani niye soruyorum bende aynı durumdayim da o yüzden
Canım gözün aydın hamilesin :) kesen görünmesi için 1000 olmasi gerek galiba en az. çarşamba değil de cuma görünme ihtimali Daha yüksek bence. hakkında hayırlısi olsun. Sağlıkla gelsin bebisinçarşamba anlıcaz :)
Amin canim benim cok tesekkur ederim bizim burda kadin dogum uzmani carsamba gunleri geldigi icin cuma gunleri olmuyo o yuzden yarin sabah bi gidicezCanım gözün aydın hamilesin :) kesen görünmesi için 1000 olmasi gerek galiba en az. çarşamba değil de cuma görünme ihtimali Daha yüksek bence. hakkında hayırlısi olsun. Sağlıkla gelsin bebisin
Sonucunu yaz bana ama bence iyi benimkide 23 cikmistiEvet hatta şimdi verdim yarın vermem gerekdi ama dayanamadım. Ben adetim 3 gecikince 31 çıktı 2 sonra 54.2 4 gün sonra gel dedi ama ben 3 sonra verdim bakalım sonucu bekliyorum
Canım aldım.simdi adetimin 8. Gecikme günü sonuç 197 nasılSonucunu yaz bana ama bence iyi benimkide 23 cikmisti
Gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin :)Canım aldım.simdi adetimin 8. Gecikme günü sonuç 197 nasıl
Amin inşallah senin değerlerin neydi yazarmisin hepsiniGayet güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin :)
Artmasında sıkıntı yok ama ben hala haftaya inanmıyorum adet tarihine göre benim suanki değerim düşük çünkü bu haftada veya haftaya keseyi görmem gerekti aklımı karıştıran oBen hamile değilim ama artık uzmanlastim burda :) 2 güne bir 2 kat olmalı değer seninki de öyle olmuş. İnşallah bundan sonra da böyle gider
Geç döllenme olabilir. Yumurta ne zaman catladi biliyor musunArtmasında sıkıntı yok ama ben hala haftaya inanmıyorum adet tarihine göre benim suanki değerim düşük çünkü bu haftada veya haftaya keseyi görmem gerekti aklımı karıştıran o