Gebeliğe Hazırlık Gebelik için tedavi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaklaşık 5 yok tedavi gördüm umarım siz bu kadar beklemessiniz yaşadıklarımı özetlemek gerekirse kişiye göre bunlar değişebilir tabi dr. Önce seni muayene ediyor rahim iyimi rahim ağzı temiz mı vesayre daha sonra adetin yaklasik 5ci günü falan horman testi istiyor tabu eşinden de horman ve sperm testi istiyor ona göre tedavi öneriyor ilk 6 ay klomen tedavisi uygulanıyor daha sonra 3 aşılama deniyor oda olmadı tüp bebek öneriyor

Ya lütfen banada yardımcı olun reglin 3. gününe ozelden randevu aldım. 16 aydır cocugumuz olmadi ve tedaviye baslayacagiz. Hormon tahlillerini yapar da ultrason muayenesini de aynı gün yapiyorlar mi? Bir de hsg filmi ne kadara mâl oluyor.

Hsg 400den 600 700 e tl ye kadar gidiyor amh sına baktı mutlaka

Merhaba 4 kasımda bende ilk defa gittim ultrasonla muayene etti itihaptan sebep olmalıki azimitro adlı antibiyotik verdi eşimde kullanıyor içinde 3 tane var folik asit ferro zinc ve gvno fitil yazdı bunları kullan olmazsa adetin 2.günü gel dedi hormon testi yaparız dedi beklemedeyim antibiyotikle fitil bti ultrasondan bakıncada kocaman yumurtan var dedi inş olur bu verdiği antibiyotiği çoğu kişi aşılama öncesi kullanmış bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…