Gebeliğe Hazırlık Gebelik için tedavi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben 16 aylık evliyim. Eşim ve bende ilk günden beri evlat istiyoruz .Her hangi bir sorunum yok ama sormak istediğim bişey var ben bı kaç doktora gittim ilk bı Kistim vardı 5 cm soğan suyu içtim ertesi ay hiç bişey kalmadı. Daha sonra bı kaç kere daha gittim farklı doktorlara en iyilerini araştırıp temiz dendi hatta bir tanesi benimle dalga geçti yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye ediyorum İstiyorum işte çok kızmıştım hatta. Ama hiç biri benden rahim filmi falan istemedi burda okuyorum yumurtalıklar tembelmi degilmi hormon testleri rahim testi hiç biri yapılmadı bana vajinal ultrasonla temiz dediler simir testi yaptırdılar sadece. Bunun için ne yapmam gerekiyor her gittiğim doktorda aynı sonuç yani ultasonla tembel olup olmadigini anliyorlarmi tabiki hersey Allah'tan ama bı sorunum yoksa neden 16. Kez hüsran yaşadım. Doktora tam olarak ne demem gerekiyor yada takibe alması için bazıları yyaziyor burda doktor su günde ilişkiye gir bu günde gir dedi diye beni hemen yolladı hepsi varmı bilgisi olan ?

Merhaba benim bi oğlum var 5 yaşında. 1 senedir 2.çocuğu istiyoruz olmuyor gittim doktora adetin 3. Günü test yapıldı yumurtlama tembelliği başlamış dedi ınofolic verdi 2.haftam regl in 3.günü gidicem yumurta takibi yapacak birde bişi sorucam rahim film i ağrılı ve zor mu oluyor acaba

16 aydir korunmadiginiz halde hic gebelik olusmadi ve gittiginiz her doktorda kanda hormon testi bile yapmadan gonderdi, hatta acele ettiginizi soyledi, oyle mi?

16 aydir korunmadiginiz halde hic gebelik olusmadi ve gittiginiz her doktorda kanda hormon testi bile yapmadan gonderdi, hatta acele ettiginizi soyledi, oyle mi?
1 yıldan sonrası normal kabul edilmiyor. 1 yıl korunmasız hamile kalamadığımızda malesef bunun adı tıpta kısırlık olarak geçiyor. Doktorum Teoman Haluk Minsin. Nasipse pazartesi yine gideceğim.

1 yıldan sonrası normal kabul edilmiyor. 1 yıl korunmasız hamile kalamadığımızda malesef bunun adı tıpta kısırlık olarak geçiyor. Doktorum Teoman Haluk Minsin. Nasipse pazartesi yine gideceğim.
pardon cevabı yanlış kişiye yazmışım :)

Evet sadece simir testi yaptılar vajinal ultasonla kist çıktı sonraki ay soğan suyuyla erittim. Tekrar kontrol ettiler kist falan kalmamış deyip yolladı. Zaten derdimizi bile anlayamıyoruz ki acele ettiriyorlar. Sonrasında ne yapmam lazım söylemediler yada ne bileyim bı takibe alma falan olmadı hic yani 3 doktorda da aynısını yaşadım. Ben soruyorum bı sorun yok yani sansım var öylemi diye dalga geçiyorlar acele etme strese Girme yazdığım gibi yukaridada bir tanesi odada 2 hasta daha vardı sonuç veriyorlardı benim muayenem bitmis toparlanirken folik asit yazdı sadece başka hiç bişey söylemedi onun nasıl kullanmam gerektiğini dahi eczaneden öğrendim ve o diğer hastaların yanında bana gülerek yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok neden acele ediyorsun diye. Ben 25 yaşındayım birazda minyonum sanırım çocuk zannetti beni çok üzülmüştüm. Çare olsunlar diye umut ışığı için gidip rezil oluyoruz.

Teoman Haluk Minsin.
Birde Tuğba yuvanc var acayip iyi bir doktor güler yüzlü bi kadın ama randevu almak çok zor günlerce aradım aylarca randevu alabilmek için gece 12 de tutturup aldım işte Kistimi ona gittiğimde öğrendim ilac vermek istemedi kendiliğinden geçmezse veririz diye kistim yok oldu ama gel gelelim ki oda acele ettiğimi düsünüp takibe almadı beni ama tavsiye ederim daha çok gebelerde ve ya bı sorunu olanlarla daha yakından ilgileniyor.

Eskişehir de hangi doktora gidiyorsunuz ogrenebilir miyim?
Bide Ali Alhan var isim vermek istemezdim ama benimle dalga geçen oydu belki kötü niyetle soylemedi ama insanların için de rencide olmama sebep oldu. Ama onuda iyi anlatıp tavsiye ediyorlar bı deneyin derim

Bide Ali Alhan var isim vermek istemezdim ama benimle dalga geçen oydu belki kötü niyetle soylemedi ama insanların için de rencide olmama sebep oldu. Ama onuda iyi anlatıp tavsiye ediyorlar bı deneyin derim
Ben ona gitmistim daha bekarken sen hemen evlen yoksa senin cocugun falan olmaz demişti

Allah Allah ne sebepten dolayı söyledi bunu? Banada neden acele ediyorsun yumurtaliklarina kamera baglatmana gerek yok demisti

kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili doktor öncelikle zaten seni dinliyor rahatlatıyor. Sonra yapılması gerekenleri tane tane anlatıyor. Ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…