Gebeliğe Hazırlık gebelik için kürleri paylaşalım hep birlikte gebe kalalımmm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunuz mu tavsiye etti civanperçemini?Bir de prolaktininiz yüksekse incir ve havuc kürünü yapmayın.Ben o hatayı yaptım.Incir ve havuc prolaktini yukseltiyormus.Saraçoğlunun bir videosunda dinlemiştim
Evet doktorum tavsiye etti bi kağıda not aldı beni aktara yolladı. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doktor Prolaktinimi de ölçmüştü normaldi. Bol bol incir ye dedi bende incir havuç kürü yapmaya karar verdim Bakalım bu ay görücez bi farklılık olacak mı inşallah hamileyim diye yazarım sizlere ... sizler de tabi hayırlarla tez vakitte

Arkadaşlar buyurun size Yen'i bilgi doktorum yumurtlama günü birliktelik önermiyor adet döngüsünün 7. Gününden itibaren gün aşırı birliktelik tavsiye ediyor daha çok şans oluyormuş yumurta yola çıkınca spermler karşılıyormuş mümkünse yumurtlamadan önceki ve sonraki günler yapılırsa daha çok şans olurmuş hadi bide böle deneyelim bari napalım

Hamile olabildiniz mi

Canım hayıt otu nasıl kullanılıyor biliyo musun
Bizzat otu nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama arkadaşlarım kapsül şeklinde almışlardı. Düzenli kullanımda fayda gördüler. Hormonal dengeyi sağlıyor bu da sizin hormonlarınızın dengeye girme sürecine bağlı. Bazıları 2 ayda bazıları 2 yılda hamile kaldı ama kaldı.

Sağolun

Aktardan hayıt suyu alabilirsiniz... ben kendim folikasit ve coraspin içiyorum.. adetin üçüncü günüde klomene başlıyorum.. şuan çatlatma iğnesi oldum 7.günümdeyim...
Bende bir sorun yok ama eşime çakşır suyu ve proxeed plus içiyorum... onda sertleşme sorunu vardı bunları kullandıkça geçti çok şükür... ama hormonları düzene sokmak için hayıt suyunu duydum deneyin bence...

Kızlar iyi geceler ben gecen ay soğan kürü yaptım... Bu ay adet olmazsam yazıcagım mutlaka

Kizlar merhaba ben sogan kurunu denedim esimde keci boynuzu kurunu denesi ve 2 kez hamile kaldim ama hepsi düstü tabi dusuklerin sebebinin bu kurler oldugunu dusunmuyorum ayrica 1 dusuk daha yaptim o gebelikte hicbir kur kullanmadim esimde epididim cikti yani sperm cikisinda enfeksiyon var asilamaya gecice o yuzden saracoglu dusukler icin aslan pencesi otunun kullanilmasini soyluyor o yuzden bu sefer asilamadna once ebru destanin kürünü kullanicam cunku bu ķürdekiler hep saracoglunun bahsettigi bitkiler. Sadece hamile kalmak defil onemli olan gebeliginde saglikli ilerlemeai gerekiyor. Tedavi oncesi doktor omega 3 verdi bana yumurtalarin kaliteli gelismesi icin. Esimde proxed kullaniyor. Ayrica aktarlarda balli karisimlar var. Ari sutu ve poleninin uremeye inanilmaz faydalari varmis o yuzden hepsini aktardan ayri ayri alip kendim bi kür yaptim eger ise yararaa sizinle de paylasicam bu kürü tadi kotu ama bebegim icin herseye deger. Birgun mutlaka kucagim bebeklerle dolucak buna gonulden inaniyorum.

Ben bu çayı içmedim ilaçla düştü proklaktinim öbür ay kalır mıyım acaba bu çayı içmeli miyim nasıl yapılıyor acaba

Kizlar merhaba. 4. Gebelik icin asilama yaptirdim ama asilamadan once kendim hamile kalmisim. Bu sefer ilk defa kalp atisi goruldu ama dıs gebelij oldu ve doktor ihmali yuzunden tüpümde alindi. Artik gebe kalma ihtimalim % 50 ye dustu ama umudum var cok sukur. Gebe kalmak icin meryem ana otu, MEryem suresi ve adet gunumden itibaren belime yaki yapistirdim. Kavak cekirdegi yedim. Aslan pencesi ve civam perceminin tadi cok agir yapamadim. Yeni tanistigim bi arkadas internetten balli bi kür almis kurun icindekilerde tam bahsettigimiz bitkiler ve bircok kisi hamile kalmis. Kürun ismini paylasamiyorum reklama girer diye. Isteyen varsa bana ozelden mesaj atsin resimleri paylasiyim. Kürün icerigini yukledigim resimden inceleyin lutfen ama bu kürü kullanan bazi kisiler dusuk yapiyor cunku kurun ne zaman kullanilacagi cok onemli. Adetin ilk gunu baslanilacak yumurtlama gunu birakilacak. Hamilelik yoksa tekrar adet olunca baslanicak.

Eklentiler

• 20181016_225031.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 187
Bende bal tarçın çörek otu yapmaya başladım. Yaklaşık 9 gündür yapıyorum.

Yumurtalıkların kaliteli olmasını ve gelişmesini sağlıyormuş

Dikkat et cok kullanirsan kist yapiyor. Kistlerin yuzunden dis gebelik gecirdim tuplerimden biri alindi.

Merhaba arkadaşlar bende hayıt ve aslanpençesi içiyorum aynı zamanda inofolic de kullanıyorum yarın sabah rahim filmim çekilecek bakalım sonuca göre bir tedavi planı çizecek doktorum dua edelim birbirimize

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Başlık çok eski ama görünce yazmak istedim hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel Agnucaston kullandım ve incir kürü havuç kürü kullandım aynı ay hamile kaldım
Not: korunmayı bırakmadan doktora gittim tüm testlerimi yaptım temiz çıktı ama her ay stresim artınca düzensizlikler başladı hormon dengesi rahim temizlenmesi ve prolaktin yüksekliği için Agnucaston kullandım .yumurta olgunlaşması için incir kürü
Yumurta çatlaması için havuç kürü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…