Kizlar merhaba ben sogan kurunu denedim esimde keci boynuzu kurunu denesi ve 2 kez hamile kaldim ama hepsi düstü tabi dusuklerin sebebinin bu kurler oldugunu dusunmuyorum ayrica 1 dusuk daha yaptim o gebelikte hicbir kur kullanmadim esimde epididim cikti yani sperm cikisinda enfeksiyon var asilamaya gecice o yuzden saracoglu dusukler icin aslan pencesi otunun kullanilmasini soyluyor o yuzden bu sefer asilamadna once ebru destanin kürünü kullanicam cunku bu ķürdekiler hep saracoglunun bahsettigi bitkiler. Sadece hamile kalmak defil onemli olan gebeliginde saglikli ilerlemeai gerekiyor. Tedavi oncesi doktor omega 3 verdi bana yumurtalarin kaliteli gelismesi icin. Esimde proxed kullaniyor. Ayrica aktarlarda balli karisimlar var. Ari sutu ve poleninin uremeye inanilmaz faydalari varmis o yuzden hepsini aktardan ayri ayri alip kendim bi kür yaptim eger ise yararaa sizinle de paylasicam bu kürü tadi kotu ama bebegim icin herseye deger. Birgun mutlaka kucagim bebeklerle dolucak buna gonulden inaniyorum.