Gebeliğe Hazırlık gebelik için kürleri paylaşalım hep birlikte gebe kalalımmm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslan pençesi yle hayıt kullandım dostinex kullanmadan prolaktinim 51 den 21 e düştü. Sonra kullanmadım bi daha. Belki yine yükseldi. Hamile kalamadım çünkü. Ama benim bizim başka sorunlarımız da var.
Hamile kaldiniz mi acaba

Tüp bebek yaptırdım canım. Hiç bir bitkisel kür alternatif tıp tedavisiyle olmadı malesef.
Masallah Allah bagislasin benim de 2.yi istiyorum olmuyo ilkinde sikintsz ilk ay da oldu ama suan maalesef olmuyo bilseydm beklemzdm bu kadar

Masallah Allah bagislasin benim de 2.yi istiyorum olmuyo ilkinde sikintsz ilk ay da oldu ama suan maalesef olmuyo bilseydm beklemzdm bu kadar
Amin cümlemizinkini. İnsan bilse zaten neler yapacak da. Biz de uzun yıllar düşünmedik istemedik sonra da olmadı bi sürü sıkıntı çıktı. Çok şükür bugünü gördük inşallah sonuna kadar da gider. İnşallah sizin de tez vakitte olur

Amin insallah 7 ay oldu olmuyo nasip demek Allah size bagslasn cok yipratici tedaviler

Merhaba, ben de ikincisiyi istiyorum, birinci hemen olmuştu. Ama şimdi olmuyor, hormonlarım normal adetim düzenli, ama AMH düşük. Ben de ise yariyacak kür vs. arıyorum. Siz ne durumdasınız şimdi, var mı hamilelik?

Ben süt maydanoz buharı , testere dişli aslan pençesi, incir havuç kürü, ada çayı , c life hepsini yaptım sonuç alamadım.incir havuç kürü prolaktini yükseltiyor ondan sonra testere dişli aslan pençesi kullandım.soğan suyunu 3 gün yapabildim. Hayıt kaldı bu ay onu sipariş verecektim bayram girdi kaldı . Zaten bir dahaki ay rahim filmi düşünüyorum olmadı o zaman kullanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…