- 4 Ocak 2022
- 14
- 9
- 44
- Konu Sahibi Yasemincemm
Ben de bu kürü birbuçuk ay önce saraçoğlu bayisinden alarak yapmaya başladım. Hayıt tohumu çayını ilk içtigimde kafam resmen yanmaya başladı. Midem çok bulandı. Ben de çocuk sevdasına kötü olmama rağmen 3 kere daha içtim bu çayı. Sonuç şiddetli baş ağrısı, mide bulantısı ve göğüs ağrısı ile kendimi doktorda buldum. 29 olan prolaktin 340 a fırladı. Çok şükür ilaçla düştü. Testere dişli aslan pençesi bana dokunmadı. Ama Hayıt tohumu çayı beni mahvetti. Demem şu ki bazı bitkiler herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Kimine şifa olurken kimine de zarar verebiliyor. Eğer ilk kürde kendinizde rahatsızlık görürseniz devam etmeyin. Hayıt otu gerçekten çok faydalı ama maalesef ben kullanamıyorumCok tesekkur ederim. Ben adetim biter bitmez ertesi gun basladim. Zaten bu otu onerilenler oyle kullanin diyor. Ilk once sabah ac karnima hayit tohumu ictim. Suyu kaynatiyorsun ve bir tatli kasigi hayit tohumu kaynamis suya koyuyorsun. Her seferinde 4-5 dakika demlenmesini bekleyin. Hayit tohumu biraz aci oluyor ama idare edeceksiniz. Sonra oglen tok karnima testere disli aslan pencesi ictim. Bunuda 4-5 dakika kadar demleyin ve icin. Cay gibi dusunun. Son olarak gece yatmadan ac ve ya tok farketmez hayit tohumu icin yine. Bunlari hergun yumurta catlayana kadar icin.
Eger yumurta catladiktan sonra diger adet gunune icmeye devam ederseniz dusuk tehlikesi daha cok oluyor o yuznden yumurta catlayana kadar icin diye oneriyorlar. Ben ictim ve ilk ayimda tuttu. Bazilarinda 2-3 ay surebiliyor. O yuzden ilk ay tutmazsa sakin umutsuzluga kapilmayin ve adetinizin biter bitmez yine bu kure baslayin.