- 13 Mart 2017
- 902
- 3.555
- 113
- 31
İnşallah canım insallahİnsallah biz de bu duyguyu tadarız.
Ben de saraçoğlunun sitesinden Aslan pençesi civan perçemi ve sarı kantoron karışımı alıp kullandım bu ay bat pazar bakalım ne olacak bende prolaktin yüksek fsh sınırdaydı
Kürü 2.5 hafta kullandım ve çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsinölçtürdün mü peki bunları kullandıktan sonra tekrar prolaktin yüksek olunca gebe kalma şansı azalıyor ya
Oyyy masallah15 gün soğan suyu içtim.Şimdi de testere dişli aslan pençesi,çoban çantası ve civan percemi bunlari kaynatip iciyorum 5 gündür.Eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum.
Her iki tarafta da sıkıntılar olunca maalesef denemedik yöntem kalmadıOyyy masallah
Oyle canim bende ictim hepsindenHer iki tarafta da sıkıntılar olunca maalesef denemedik yöntem kalmadı
Faydasını gördün mü peki?Oyle canim bende ictim hepsinden
Faydasını gördün mü peki?
Sogan kurunun gormedim ama aslan digerlerinin gordum ben bilmem ki 30 gunde bir adet olayim ama oldum uc aydirda 34 gunde 30 gunde adet oldum esimde bi problem yoktu cok sukurFaydasını gördün mü peki?
Canım ben aynen o cayla hamile kalmıştım.ploraktinm 29 Du. Dr normal dedi. Sonra 1 yıl olmadı cocugM..TV DE SARAÇOĞLU NÜ DİNLEDİM. 22 ÜSTÜ HAMİLE KALAMAZ DEMİŞTİ. 15 GÜN TESTR, DİŞLİ ASLAN PENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM. ARDINDAN ADET OLDUM. ON GÜN YAPTIM. SONRA BİTTİ ÇAYIM. ADET OLDUM. ARDINDAN HORMON TESTİ 11 ÇIKTI PLORAKTİNM. SONRAKİ AY HAMİLE KALDIMben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım
kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...
hadi sizden de bekliyorumm
Canım keçiboynuzu pekmezi ve balık hapı...Sperm sayisi ve kalitesini yukseltmek icin ne onerirsiniz kizlar. Bende sorun yok esimde boyle bi sorunla karilastik.
Doktorunuz mu tavsiye etti civanperçemini?Bir de prolaktininiz yüksekse incir ve havuc kürünü yapmayın.Ben o hatayı yaptım.Incir ve havuc prolaktini yukseltiyormus.Saraçoğlunun bir videosunda dinlemiştimMerhabalar bütün yazılanları okudum hepimizin yüzü tez zamanda Güler inşallah. Bu ay bende doktorumun önerisiyle civanperçemi sallama çayını ve hayıt otunun hapını içiyorum. reglimin 2. Günü de incir havuç kürüne başlayacağım. Zaten yumurta takibinde olduğum için faydası oldu mu net göreceğim
Canım hamileymişsin nasıl olduuu.hayırlı olsunrabbim sevindirsin hepimizi
Canım hamileymişsin nasıl olduuu.hayırlı olsun
Soğan kürü ve civanperçemi misagol canım darısı olmayanlar isteyenlere tez gunde saglıklı sıhahatlı evlatlar nasip etsin inşallah ,
canım ben hem bu kürü yaptım hemde sogan kürünü yaptım rabbimin kısmeti bu zamanmış verdi çok şükür ,
MaşaklahKürü 2.5 hafta kullandım ve çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?