Gebeliğe Hazırlık gebelik için kürleri paylaşalım hep birlikte gebe kalalımmm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de saraçoğlunun sitesinden Aslan pençesi civan perçemi ve sarı kantoron karışımı alıp kullandım bu ay bat pazar bakalım ne olacak bende prolaktin yüksek fsh sınırdaydı

Ben de saraçoğlunun sitesinden Aslan pençesi civan perçemi ve sarı kantoron karışımı alıp kullandım bu ay bat pazar bakalım ne olacak bende prolaktin yüksek fsh sınırdaydı

ölçtürdün mü peki bunları kullandıktan sonra tekrar prolaktin yüksek olunca gebe kalma şansı azalıyor ya

Canım ben aynen o cayla hamile kalmıştım.ploraktinm 29 Du. Dr normal dedi. Sonra 1 yıl olmadı cocugM..TV DE SARAÇOĞLU NÜ DİNLEDİM. 22 ÜSTÜ HAMİLE KALAMAZ DEMİŞTİ. 15 GÜN TESTR, DİŞLİ ASLAN PENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM. ARDINDAN ADET OLDUM. ON GÜN YAPTIM. SONRA BİTTİ ÇAYIM. ADET OLDUM. ARDINDAN HORMON TESTİ 11 ÇIKTI PLORAKTİNM. SONRAKİ AY HAMİLE KALDIM

Merhabalar bütün yazılanları okudum hepimizin yüzü tez zamanda Güler inşallah. Bu ay bende doktorumun önerisiyle civanperçemi sallama çayını ve hayıt otunun hapını içiyorum. reglimin 2. Günü de incir havuç kürüne başlayacağım. Zaten yumurta takibinde olduğum için faydası oldu mu net göreceğim

Doktorunuz mu tavsiye etti civanperçemini?Bir de prolaktininiz yüksekse incir ve havuc kürünü yapmayın.Ben o hatayı yaptım.Incir ve havuc prolaktini yukseltiyormus.Saraçoğlunun bir videosunda dinlemiştim

Arkadaşlar ben Ebru Destan'ın kitabını alıp içindeki kürleri uygulamak istiyorum. 5 gün önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. 1.5 yılda ilk gebeligimdi. 2 ay bekledikten sonra kürleri uygulayacagim. Burda faydasını görüp bebeğini kucağına alan oldu mu acaba? Instagramda kadının sayfasında her gün gebelik testi sonucunu sevinçle paylaşanlar var.

Soğan kürü ve civanperçemi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…