Gebeliğe Hazırlık gebelik için kürleri paylaşalım hep birlikte gebe kalalımmm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sayisi ve kalitesini yukseltmek icin ne onerirsiniz kizlar. Bende sorun yok esimde boyle bi sorunla karilastik.

Sperm sayisi ve kalitesini yukseltmek icin ne onerirsiniz kizlar. Bende sorun yok esimde boyle bi sorunla karilastik.

tabikide keçiboynuzu pekmezi bide şu incir küründen içir ona da ve tabii testere dişli aslan pençesi seç birini içir..

alıntı..
Keçiboynuzu: Keçiboynuzu kürü düşük seviyede olan spermler etki etmektedir. Keçiboynuzu sperm sayısını yükseltiyor, mevcut hareketli spermleri daha da hareketlendiriyor hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içeriğindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasında kolaylık sağlamaktadırlar.

Çilek: Çilek, E vitamini deposudur. E vitamini sperm miktarını artırmaktadır. Ayrıca cinsel duyguları da depreştirmektedir. Bu etkisine sahip olabilmek için günde iki küçük kse yemeniz yeterli. Etkisi yaklaşık bir haftada görülebilmektedir.

Avokado: Bu mucizevî şifa deposu bitki hem diğer hastalıklara hem de cinselliğe, hem de fertiliteye olumlu katkıya sahiptir. Avokado seks hormonlarının üretimini hızlandırıyor ve sperm miktarında artış kazandırıyor. Haftada 3 kez yenilmesi önerilmektedir.
Zencefil: Artık bilim dünyası zencefile hayranlıkla bakıyor. Konumuzla alakalı olan kısmı zencefil vücudun ısısını artırarak uyarıcı etki yapıyor. Yanı sıra özellikle çoğu erkeğin yakındığı kısa süreli ereksiyona çözüm sunuyor. Haftada 4 kez bir tutam zencefil tüketilmesi önerilmektedir.

Domates: Seks ile ilgili hormonların üretimine yardımcı olan A vitamini bakımından zengin bir kaynaktır. Bu hormonların artması sperm sayısının artmasına bu da cinsellikten alınan zevki katlayacaktır. 2 hafta boyunca günde 1 domates tüketilmesinin basit ve etkili bir çözüm olacağı belirtilmektedir.

KÜRLER
NOHUT KÜRÜ:
Yarım litre suya 6-7 kaşık nohut katılarak on dakika kadar kaynatılır. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltıdan sonra, kalanı ise öğle yemeğinden önce içilmelidir. Bu uygulamaya iki ay kadar devam edilmelidir. Bu kür Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilmiştir.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ: Yarım litre suda 6-7 adet keçiboynuzu 10 dakika kadar kaynatılır. Elde edilen su sabah akşam aç karına içilir. Uzmanlar 20 gün uygulanması önerilmektedir. Keçiboynuzunun çayı da yararlı olmaktadır. 5 ay kadar keçiboynuzu meyvesinin çayı tüketilmelidir.

İNCİR KÜRÜ: 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynattıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü erkeklerde sperm sayısını artırdığı gibi kadınlarda doğurganlığı da artırır.* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir. 20 gün uygulanacak.

ALINTIDIR...

problem ne ki ona göre tavsiye edebilelim?
Prolaktin sıkıntım var. Bi ara aslan pençesi kullandım yine başlayacam bugün. Rahmim kalp şeklinde ama ona yapılacak bi şey yok. Eşimde sayı ve morfoloji sıkıntısı var yükseltmeye çalışıyoruz

çocuğun olmasına engel mi peki o durum pek bilmiyorum prolaktin yüksekken olmuorda eşinin sayı sıkıntısı için az evvel paylaştığım kürleri dene istersen inşallah Allah kalbine göre versin...

çocuğun olmasına engel mi peki o durum pek bilmiyorum prolaktin yüksekken olmuorda eşinin sayı sıkıntısı için az evvel paylaştığım kürleri dene istersen inşallah Allah kalbine göre versin...
Doktora göre değil. Hamilelik sıkıntılı olabilirmiş erken doğum düşük falan. Krçi boynuzu ve inciri yapıyorum 3 ay dolunca tekrar test yaptırıp bakıcaz. Amin inşallah darısı isteyen herkese.

Doktora göre değil. Hamilelik sıkıntılı olabilirmiş erken doğum düşük falan. Krçi boynuzu ve inciri yapıyorum 3 ay dolunca tekrar test yaptırıp bakıcaz. Amin inşallah darısı isteyen herkese.

amin cnım inşallah olur nur topu gibi bi evladınız çocuk aşk ya nasip bizede olsun inşallah

amin cnım inşallah olur nur topu gibi bi evladınız çocuk aşk ya nasip bizede olsun inşallah

Denedim ama olmadi

Aslan pençesi yle hayıt kullandım dostinex kullanmadan prolaktinim 51 den 21 e düştü. Sonra kullanmadım bi daha. Belki yine yükseldi. Hamile kalamadım çünkü. Ama benim bizim başka sorunlarımız da var.
Bende aynı şeyleri kullandım ama hamile kalamadim

problem ne ki hamile kalamadın...
İlk baş problemim prolaktaindi öyle dendi 71 perde falandı onu düşürdüm hayıt otu aslan pençesi dostinex falan sonra yine hamile kalamadım iki defa eşim gitti doktor a herşeyi güzel sonra yumurtalillarima bakıldı ilk baş buyumemisti geçen cumartesi 11 cm olmuş tek bir tanesi bugün gittim 16 cm olmuş doktor yavaş büyüyor ama büyüyor dedi cumartesi tekrar gitmem bakalım bende anlamadım neden olmuyo şeker sandı doktor oda yok rahmin çok güzel yumurtaliklarin sağlam eşinin sorunu yok ama benim de yok

Allah en hayırlısını versin hepimize cumartesi gittikten sonra tekrar yazar mısın merak ederim şimdi ben ne durumda olduğunu gününü tutturamıosunuzdur belki de

Allah en hayırlısını versin hepimize cumartesi gittikten sonra tekrar yazar mısın merak ederim şimdi ben ne durumda olduğunu gününü tutturamıosunuzdur belki de
Amin canım aminn evet yumurtlama gününü tuturamiyoruz galiba yada tek birşey kaldı tüpleri tikali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…