Süt maydanoz buharı. soğan suyu. İncir havuç kürü. Bal tarçın çörek otu. Duyduklarım bunlar ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu ay bi şeyler uygulamaya başlayacam. Ama hangisi?
Sperm sayisi ve kalitesini yukseltmek icin ne onerirsiniz kizlar. Bende sorun yok esimde boyle bi sorunla karilastik.
Sperm sayisi ve kalitesini yukseltmek icin ne onerirsiniz kizlar. Bende sorun yok esimde boyle bi sorunla karilastik.
Cok tesekkur ederm insallh ise yarar..[/QU
inşallah tatlım hepimizde işe yarasında bebelerimizi alalım artık kucağımıza herşey Allah tan
Prolaktin sıkıntım var. Bi ara aslan pençesi kullandım yine başlayacam bugün. Rahmim kalp şeklinde ama ona yapılacak bi şey yok. Eşimde sayı ve morfoloji sıkıntısı var yükseltmeye çalışıyoruzproblem ne ki ona göre tavsiye edebilelim?
Prolaktin sıkıntım var. Bi ara aslan pençesi kullandım yine başlayacam bugün. Rahmim kalp şeklinde ama ona yapılacak bi şey yok. Eşimde sayı ve morfoloji sıkıntısı var yükseltmeye çalışıyoruz
Doktora göre değil. Hamilelik sıkıntılı olabilirmiş erken doğum düşük falan. Krçi boynuzu ve inciri yapıyorum 3 ay dolunca tekrar test yaptırıp bakıcaz. Amin inşallah darısı isteyen herkese.çocuğun olmasına engel mi peki o durum pek bilmiyorum prolaktin yüksekken olmuorda eşinin sayı sıkıntısı için az evvel paylaştığım kürleri dene istersen inşallah Allah kalbine göre versin...
Doktora göre değil. Hamilelik sıkıntılı olabilirmiş erken doğum düşük falan. Krçi boynuzu ve inciri yapıyorum 3 ay dolunca tekrar test yaptırıp bakıcaz. Amin inşallah darısı isteyen herkese.
Doktora göre değil. Hamilelik sıkıntılı olabilirmiş erken doğum düşük falan. Krçi boynuzu ve inciri yapıyorum 3 ay dolunca tekrar test yaptırıp bakıcaz. Amin inşallah darısı isteyen herkese.
Denedim ama olmadiben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım
kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...
hadi sizden de bekliyorumm
Bende aynı şeyleri kullandım ama hamile kalamadimAslan pençesi yle hayıt kullandım dostinex kullanmadan prolaktinim 51 den 21 e düştü. Sonra kullanmadım bi daha. Belki yine yükseldi. Hamile kalamadım çünkü. Ama benim bizim başka sorunlarımız da var.
İlk baş problemim prolaktaindi öyle dendi 71 perde falandı onu düşürdüm hayıt otu aslan pençesi dostinex falan sonra yine hamile kalamadım iki defa eşim gitti doktor a herşeyi güzel sonra yumurtalillarima bakıldı ilk baş buyumemisti geçen cumartesi 11 cm olmuş tek bir tanesi bugün gittim 16 cm olmuş doktor yavaş büyüyor ama büyüyor dedi cumartesi tekrar gitmem bakalım bende anlamadım neden olmuyo şeker sandı doktor oda yok rahmin çok güzel yumurtaliklarin sağlam eşinin sorunu yok ama benim de yokproblem ne ki hamile kalamadın...
İlk baş problemim prolaktaindi öyle dendi 71 perde falandı onu düşürdüm hayıt otu aslan pençesi dostinex falan sonra yine hamile kalamadım iki defa eşim gitti doktor a herşeyi güzel sonra yumurtalillarima bakıldı ilk baş buyumemisti geçen cumartesi 11 cm olmuş tek bir tanesi bugün gittim 16 cm olmuş doktor yavaş büyüyor ama büyüyor dedi cumartesi tekrar gitmem bakalım bende anlamadım neden olmuyo şeker sandı doktor oda yok rahmin çok güzel yumurtaliklarin sağlam eşinin sorunu yok ama benim de yok
Amin canım aminn evet yumurtlama gününü tuturamiyoruz galiba yada tek birşey kaldı tüpleri tikaliAllah en hayırlısını versin hepimize cumartesi gittikten sonra tekrar yazar mısın merak ederim şimdi ben ne durumda olduğunu gününü tutturamıosunuzdur belki de
İnsallah canimamin cnım inşallah olur nur topu gibi bi evladınız çocuk aşk ya nasip bizede olsun inşallah
İnsallah biz de bu duyguyu tadarız.Bende aynı şeyleri kullandım ama hamile kalamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?