ben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım
kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...
hadi sizden de bekliyorumm
konumun yeri yanlış oldu değiştirebilir misiniz gebeliğe almanızı istiyorum..
Kür filan bilmiyorum ama hayıtotunun bir çok kişiye vesile olduğuna şahit oldum. Tavsiye ederim.ben ibrahim saraçoğlunu dinliyordum da bugün bissürü tavsiyesi var hadi yapanlar hamile kalanlar paylaşsın bildiklerini yardımcı olalım birbirimize mesela ben bugün hormonları düzene sokan bi kür öğrendim ve hafta sonu alıp başlayacağım
kür: 2 ay testere dişli aslan pençesi çayı günde iki kez içilirse hormonlar düzene giriyor prolaktin hormonu düşüyor ve bi ay sonra hamile kalma olasılığı artıyor...
hadi sizden de bekliyorumm
merak edip baktım bu bitki neymiş diye. Allah razı olsun başka bir derdime derman oldunuz :))
Kür filan bilmiyorum ama hayıtotunun bir çok kişiye vesile olduğuna şahit oldum. Tavsiye ederim.
ne gibi bi derdiniz vardı ki
hormonal ve adet düzensizliği :)
aaa öyle miii.. teşekkür ederimo zmn sen aynı zamanda civan perçemi de kullan ikisi birlikte kullanılınca daha etkili oluyormuş...
aaa öyle miii.. teşekkür ederim
rabbim sevindirsin hepimizi
Hormonları düzenlemek için. Arkadaşlarım kapsül şeklinde kullandılar, ama aktarlarda otuda satılıyor sanırım.nasıl kullanılıyor ve tam olarak ne için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?