- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Peki bu hamileler arasında ates ölçen varmı? ne zaman kaça yukseldı ateslerıı
ÇATLATMA İYNESİYLE HAMİLE KALMA DURUM U EN KOLAY GEBELİK SORUNLARINDAN BİR BENCE EN AZOIINDAN ÇÖZÜMÜ VAR İYNEYİ OLUYOR5SUN ÇATLIYOR HEM DE NASIL BEN CE ÜZÜLME ŞÜKRET BU KADARLA TEDAVİ OLABİLİRSİN.. BELKİ 1 AY BELKİ 2 ENFAZLA 4 AY DENERSİN..ayy banada dr diyo senin normal yolla hamile kalamazsın diyolar ben muhakkak göbekten igne olmalıymısın yumurta gelişmesi için işte gelde yanma ya benim bütün umutlarımı bitiyo onun için hep umutsuz oluyorum...(((((
ÇATLATMA İYNESİYLE HAMİLE KALMA DURUM U EN KOLAY GEBELİK SORUNLARINDAN BİR BENCE EN AZOIINDAN ÇÖZÜMÜ VAR İYNEYİ OLUYOR5SUN ÇATLIYOR HEM DE NASIL BEN CE ÜZÜLME ŞÜKRET BU KADARLA TEDAVİ OLABİLİRSİN.. BELKİ 1 AY BELKİ 2 ENFAZLA 4 AY DENERSİN..
canım herhalde bastaki sayfaları okumadın ben 3 seneden fazladır aynı durumdayım halime her zamana sükrederim benden zor durumda olan kişilerde var işte herkesin kendi derdi kendine büyükmüş yumurtalar catlayıp döllenmeyip yada rahime tutunmadıktan sonra gene durum vahimdir..........
bişi söylicem kızlar .. geçenlerde teyzem dediki göğüs ucu ve çevresinde sivilce gibi pıtırcıklar atarmışş.. büyük kadınlara inanmak lazım.. bilgi olsun ..
"İdrar kokusunda değişme" gebeliği öğrenmeden önce mi oluyor. Sonra mı? Ve nasıl tanımlayabilirsiniz?
Teşekkürler Sudenaz.geçen Ay çok Umutluydum O Nedenla Hala Aklima Takildi.
Her Belirtiyi öğrenmek Istiyorum
kızlar umut fakirin ekmeğiymiş.. ,
sabahları bulantım oluyor
kasıklarımda batma ve normalden farklı bir kasılma ağrı durumu var bacağımda da (bariz)
kirpiklerim yapışıyor birbirine
süt beyazı bir akıntı var
ellerim buz gbi sürekli
hiçbir regl belirtisi yok
göğüs uçlarımda belirgin şekilde farklılıklar var ve çevresi büyüdü kabarcıklar cabası ..
gaz a bağlı bir şişkinlik de var ..
sık idrara çıkıyorum ama bu olurdu bende ..
alt karında şişkinblik de var ..
gözlerim kararıyor arada bir .. ....şimdilik bu kadar tabi sonuç 5 gün sonra ... dualarınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?