- Konu Sahibi SUDENAZ222
bende cnm çok yemek yemeğe başlamıştım 3.ay bitimine kadar yediklerimi çıkarttım.şu an 30 haftalık oldum darısı herkesin başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğsümde bir basınç şişlik ve ara ara sızlama uçlarda hassaslaşma hissediyorum bu gün ilave olarak
öncelikle merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim göğüslerim aşırı şiş normalde adet dönemindede şişiyodu ama uclar acımazdı bu sefer aşırı bi acı var göğüs uclarımda ve göğüslerimde bi ateş var neden olur sizce bana bişey yazarmısınız?????
sudenaz canım döllenmeden hemen sonraki günlerde acaba ilk belirtiler hangileri olabilir?.Ha yumurtladım ha yumurtlıycam adete tarihine kadar çatlarım vallahi meraktan.rüyamda bile döllenme gördüm canım yaa..hemen belirti verir mi bu bebişler??
ARKADAŞLAR MERHABA ben 21 aylık evliyim daha hamiş kalamadım ama belirtilerini yazıyosunuz allah razı olsun bunlar ara sıra oluyo bende ama ben polikistik over hastasıyım(yumurtalarım çoğalıyo büyümüyo çatlamıyo adet düzensizliği vs.hep oyun ediyolar bana )eşime gelince adamcağız bebiş için çalışmaktan sperm sayıları düştü varikosel oldu ameliyat oldu....Dr.lara gelince senin çocuğun olur diyolar tabi tedaviyle çeşitli tedaviler oldu ama tüp bebğe kadar uzanan bi yol var önümüzde bi çok kişi var arkadaşım bu hastalıktan olup hamile olan onların hikayelerini de dinliyorum dinledimde
kısacası bu tür hikayeleri dinlemek bana umut veriyo bi gün bende hikayemi yazıcam mutlaka diye sabırsızlıkla bekliyorum(rabiim o günü göstersin inş...) hikayelerinizi anlattığınız bi yer var mı ya da anlatır mısınız o haberi nası aldınız mesela beklediğiniz bi zamanda mıydı,bi rahatsızlığınız varmıydı, yardımcı olursanız sevinirimmmmmm
saygılar....(yeni üye....)
lekelenme hafifpembe yda kahverengi .. regl gününe mi denk geliyor.. bilen var mı..
20.sinde çatlatma iğnesi yaptım.. 21-22 si bişi olmadı bir takım aksiliklerden dolayı malesef 23-24 ünde oldu 24- ya da 25 i döllenme varsayarsak 1 hafta sonrası 1 ya da 2 sine denk geliyor... fakat benim geçen ayki regl tarihim 7 si olduğuna göre bu ayki regl günümde 3 üne denk geliyor ..:))) hadi bakalım gel de yorumla.... bu arada sen nasılsın .. nasıl gidiyor .. sen de araştırmayı seviyorsun herhalde ..
1-Mide bulantısı _________ çok nadir ama psikolojik de olabilir
2-Baş dönmesi _________ çok nadir
3-Tansiyon düşmesi _____ yok
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık _________ şişkinlik var ama hassaslık yok
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP ____ani hareketler yaptığımda özellikle yatakta dönerken
6-Kirpiklerin karışması ___________________ evet var ama bu bende hamilelik olmadığı zamanlarda da oluyor
7-Bel ağrısı ____________________________ yorulduğum zaman
8-Akıntı artması ________________________ evet var
9-Göğüslerde hassasiyet ________________ çok fenaaa
10-Göğüslerde şişme ___________________ hem de nasıl
11-Göğüs uçlarının acıması ______________ of offf
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ___ hayır
13-Sık idrara çıkma _____________________ öncekine göre daha çok
14-Uyku hali __________________________ yemeklerden sonra
15-Halsizlik ___________________________ ara sıra
16-Ağızda kuruluk _____________________ yok
17-Ağızda metal tadı hissetmek __________ biraz
18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması) ______ yok
19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)_ bilmiyorum
20-İdrar kokusunda değişme _______________________ bilmiyorum
21-Kokulara aşırı hassasiyet ______________________ evdeki bulaşık deterjanının kokusundan tiksinmemi buna sayabilir miyim
22-Gazlı olmak ________________________ evet
23-Mide yanması______________________çok çay içtiğimde
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi ___________ yok
25-Bel kalınlaşması ____________________ yok
26-Adet gecikmesi _____________________ bilmiyorum
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) _____ evet herkes kısa kollu giyerken ben hala yün ceketle dolaşıyorum
bu arada benim hamileliğim belli olmadı sadece umut ediyorum hiçbir fikrim yok çünkü geçen ay bir düşük yaşadım adet günlerim o yüzden belli olmadı daha ama göğüslerim çok hassaslaşınca ve hamile olmanın güzel bir duygu olduğunu bildiğim için sadece umut ediyorum
tatlım benim araştırmadığım hiç bişeye kalmadı artık..baya bi bilinçliyim..ama işte icraat yok....çalışmaları tam gaz sürdürüyoruz..günüme daha 2 hafta var...
senin reglinin 1 gün sürdüğüne çok şaşırdım...hiç bu konuda dr.a danıştınmı..normalmi yani?? en az 3 gün olabilir diye biliyorum...gerçi dediğin gibi yarına kadar bekle..olmazsa bi test yap..ama ihmalede getirme sakın..bi dr.a görün..
kızlar bişey soracağım, yumurtlamadan önce bitakım vajinal akıntılar oluyo ya bununla ilgili bi bilginiz var mı, bilgilendirirseniz sevinirim....