• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

1-Mide bulantısı......................................... .1 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....1 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................1 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........1 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........1 hamişte görüldü

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................1 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 1 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................1 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak)

28-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

saol ms canım nasılsın ne zamandır görüsemeyoruz özledim vallaha inş.hepimiz bir an önce burada bagıra bagıra hamiş oldugumuzu haykırırız.....

saol ms canım nasılsın ne zamandır görüsemeyoruz özledim vallaha inş.hepimiz bir an önce burada bagıra bagıra hamiş oldugumuzu haykırırız.....

Canım sohbete girmiyorum artık. biliyorsun çok negatif insanlarda var. ve ben onlarla konustukca kendimi kısır hissetmeye başlamıştımsırnaşık şey şimdi kafaö daha rahat. buradan takip ediyorum. topiklere bakıyorum tanıdık hamiş arıyo gözlerim ama hala beklediğim bi kjaç kişi yok:1no2:

bende sadece gögüs büyümesi oldu başkada hic bişi hissetmedim migde bulantısı şu bu olmadı

Canım sohbete girmiyorum artık. biliyorsun çok negatif insanlarda var. ve ben onlarla konustukca kendimi kısır hissetmeye başlamıştımsırnaşık şey şimdi kafaö daha rahat. buradan takip ediyorum. topiklere bakıyorum tanıdık hamiş arıyo gözlerim ama hala beklediğim bi kjaç kişi yok:1no2:
sırnaşık şey canım benim ya ne kısırı allah korusun ya o aradıgın gözler inş. bigün bizler oluruz

Kizlar Ben Size Hikayemi Yazsam Ağziniz Açik Kalir öyle Gezinirken Gördüm Burayi çok Tuhaf Bir Hikayem Var Hala Anne Olmayi Bekliyorum

1-Mide bulantısı......................................... .1 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....1 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................1 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........1 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........1 hamişte görüldü

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................1 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 2 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................1 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak)

28-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

ben 28 temmuz 2006 tarihinde evlendim 6 ay korundum doğal yollarla sonra şubatta korunmayı bıraktım eylül ayına kadar uğraştık ama olmadı eylül ayında özel bir hastaneye gittim bana hiç bir şey demeden 2 tahlil hemen klomene başladım ilk olarak 2 doz olamadı 2 ay 3 toz oda olamdı 3 ay gel dedi tırstım 4 çıkaracak ilacı eşimin tahlilerini bile istemedi hemen dışarad başka bir kadın doğumcuya gittim o eşimin tahlillerini ve benden hsg yani rahim filmi istedi hormon değerlerim normaldi hsg çekilirken kendimi çok kastım çok canım yandı ve hasıl tüplerimin biri tıkalı çıktı aylarda kasım sonu tüpüm tıkalı çıktığından dolayı kadın doğum uzmanı beni üniversite hastanesine loporoskopi ameliyatına gönderdi ameliyatla tüpün tıkalı olup olmadığına bakacaklardı bende üniversite hastanesinde asistanların eline kalmayayım diye hocadan randevu aldım oda 4 ocak'a randevu verdi 4 ocakta gittim oda ameliyat önerdi ama o arada yumurta takipim gerekli utrasyonlar tüm tahlillerim yapıldım ve martın 12 sine ameliyat günü verildi ameliyatımı oldum tüpler tıkalı değilmiş sadece kendimi çok kastığımdan spazm oluşmuş 17 marta hocayla randevum vardı gittim gayet sağlıklısın bebeğim olmaması için bir sorun yok ama olmamış dedi ameliyat nedeniyle eşimle görüşmem 1.5 ay yasaktı bu arada oda yeni bitti mayıs 22 de hocayla randevum var bakalım ne olacak kolay hamile kalmam için ilaç verecek bu arada eşimdede hiç problem yok işte böyle sapa sağlamken ameliayt bile geçirdim demekki olmayınca olmuya nasip şimdi bekliyorum inşallah rabbim nasip eder

hatice1007 geçmiş olsun canım ya şok oldum .İnsanın başına neler geliyor baksana.Sapasağlamken ameliyat etmişler .ne diyeyim valla şok oldum.Umarım şimdi bir sıkıntın yoktur.İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.tekrar geçmiş oldun canım

Back