• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

GECİKMEDEN ÖNCE HAMİŞLERDE GÖRÜLEN BELİRTİLER

1-Mide bulantısı......................................... .2 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....2 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................3 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık....................3 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........5 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........2 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ......2 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................4 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 5 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................2 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................2 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......2 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................3 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................1 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............1 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 1 hamişte görüldü

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............2 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...2 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................4 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................1 hamişte görüldü

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak)

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........1 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............1 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi

Ben göğüslerimden anlamıştım yürürken bile sızlıyolardı bi de başları koyulaşmıştı tabi lekelenme de oldu adet tarihimden 2-3 gün önce bi de ağzım çok sulanıyodu yemek düşündüğümde.olmayan bi şeyin kokusunu alıyodum adet günümde yaptığım test 2 çizikli çıktı:)denemelerimizin 2.ayında

bişi söylicem kızlar .. geçenlerde teyzem dediki göğüs ucu ve çevresinde sivilce gibi pıtırcıklar atarmışş.. büyük kadınlara inanmak lazım.. bilgi olsun ..

ayy banada dr diyo senin normal yolla hamile kalamazsın diyolar ben muhakkak göbekten igne olmalıymısın yumurta gelişmesi için işte gelde yanma ya benim bütün umutlarımı bitiyo onun için hep umutsuz oluyorum...:((((((
ÇATLATMA İYNESİYLE HAMİLE KALMA DURUM U EN KOLAY GEBELİK SORUNLARINDAN BİR BENCE EN AZOIINDAN ÇÖZÜMÜ VAR İYNEYİ OLUYOR5SUN ÇATLIYOR HEM DE NASIL BEN CE ÜZÜLME ŞÜKRET BU KADARLA TEDAVİ OLABİLİRSİN.. BELKİ 1 AY BELKİ 2 ENFAZLA 4 AY DENERSİN..

ÇATLATMA İYNESİYLE HAMİLE KALMA DURUM U EN KOLAY GEBELİK SORUNLARINDAN BİR BENCE EN AZOIINDAN ÇÖZÜMÜ VAR İYNEYİ OLUYOR5SUN ÇATLIYOR HEM DE NASIL BEN CE ÜZÜLME ŞÜKRET BU KADARLA TEDAVİ OLABİLİRSİN.. BELKİ 1 AY BELKİ 2 ENFAZLA 4 AY DENERSİN..

canım herhalde bastaki sayfaları okumadın ben 3 seneden fazladır aynı durumdayım halime her zamana sükrederim benden zor durumda olan kişilerde var işte herkesin kendi derdi kendine büyükmüş yumurtalar catlayıp döllenmeyip yada rahime tutunmadıktan sonra gene durum vahimdir..........

canım herhalde bastaki sayfaları okumadın ben 3 seneden fazladır aynı durumdayım halime her zamana sükrederim benden zor durumda olan kişilerde var işte herkesin kendi derdi kendine büyükmüş yumurtalar catlayıp döllenmeyip yada rahime tutunmadıktan sonra gene durum vahimdir..........

EVET HAKLISIN .. OKUMADIM DEMEKKİ.BEN İYİ NİYETLE SÖYLEDİM.. GALİBA SENİN MESAJINDA DA OLUMSUZ BİŞİ YOK.. YAZMAKTAN OLSA GEREK DUYGULARINI TAM İFADE ETMEKTE ZORLANIYOR İNSAN .. HAKLISIN HİÇ BİR SORUNU ÇIKMAYIP BUNA RAĞMEN GEBE KALAMNAYANLAR VAR O DA ÇOK VAHİM BİR DURUM.. BEN DE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM 1 SENEDİR YUMURTALARIM GELİŞİP ÇATLAMIYOR İLK KEZ İĞNE KULLANDIM.. BAKALIM NE OLACAK.. İNŞALLAH İYİ HABERLER VERİRİZ ..

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........2 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ......2 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................5 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 5 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................2 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................3 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......2 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................3 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................1 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............1 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 1 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............2 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...2 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................4 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................1 hamişte görüldü

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........1 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................1 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).............................................1 hamişte görüldü

bişi söylicem kızlar .. geçenlerde teyzem dediki göğüs ucu ve çevresinde sivilce gibi pıtırcıklar atarmışş.. büyük kadınlara inanmak lazım.. bilgi olsun ..

evet onuda duymuştum.....geçen ay bende oldu fakat sonuç negatif :( o yüzden bazen gördüklerime inanmak istemiyorum valla......

6-Kirpiklerin karışması

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................5 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................3 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................1 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...1 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması

kızlarrrrrrrrrrrrr

nasıl gidiyor bakalım çalışmalar?

ben bu aya dün gece start verdim.adetimin 11. günüydü..hadi bakalım inşallah bu ay tuttururum...yerimseniben

HAMİŞLERRRRR ACIK KOPYA VERİN YAFFFFF!! DEĞİŞİK NE YAPSAK BU AYY.......Bİ YOL YORDAM GÖSTERİN......TUTTURAMIYOM BEN BUNU.....

"İdrar kokusunda değişme" gebeliği öğrenmeden önce mi oluyor. Sonra mı? Ve nasıl tanımlayabilirsiniz?

CANIM BİLİYOSUNKİ BELİRTİLER KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR..BAZILARI BELİRTİLERİ SONRADAN BAZILARI ÖNCEDEN YAŞAR..LİSTEDEKİLER ADET GÜNLERİ GELMEDEN ÖNCEKİ BELİRTİLERİNİ YAZANLARINDIR...HİÇ YAŞAMADIM AMA...DEMEKKİ FARKEDİLECEK KADAR DEĞİŞİK KOKU YAPIYODUR HERHALDE...yerimseniben

Teşekkürler Sudenaz.geçen Ay çok Umutluydum O Nedenla Hala Aklima Takildi.
Her Belirtiyi öğrenmek Istiyorum

ya ben.....her ay hamişlerden daha fazla belirti yaşıyorum desem yeridir......olmuyor ama...zaten bu konuyu o yüzden açtım...tam anlamıyla öğrenebilmek için.yerimseniben

kızlar umut fakirin ekmeğiymiş.. ,
sabahları bulantım oluyor
kasıklarımda batma ve normalden farklı bir kasılma ağrı durumu var bacağımda da (bariz)
kirpiklerim yapışıyor birbirine
süt beyazı bir akıntı var
ellerim buz gbi sürekli
hiçbir regl belirtisi yok
göğüs uçlarımda belirgin şekilde farklılıklar var ve çevresi büyüdü kabarcıklar cabası ..
gaz a bağlı bir şişkinlik de var ..
sık idrara çıkıyorum ama bu olurdu bende ..
alt karında şişkinblik de var ..
gözlerim kararıyor arada bir .. ....şimdilik bu kadar tabi sonuç 5 gün sonra ... dualarınıza ihtiyacım var...

kızlar umut fakirin ekmeğiymiş.. ,
sabahları bulantım oluyor
kasıklarımda batma ve normalden farklı bir kasılma ağrı durumu var bacağımda da (bariz)
kirpiklerim yapışıyor birbirine
süt beyazı bir akıntı var
ellerim buz gbi sürekli
hiçbir regl belirtisi yok
göğüs uçlarımda belirgin şekilde farklılıklar var ve çevresi büyüdü kabarcıklar cabası ..
gaz a bağlı bir şişkinlik de var ..
sık idrara çıkıyorum ama bu olurdu bende ..
alt karında şişkinblik de var ..
gözlerim kararıyor arada bir .. ....şimdilik bu kadar tabi sonuç 5 gün sonra ... dualarınıza ihtiyacım var...

inşallah hamişsindir canım....durumun kesinleşince bildir...belirtilerini listeye ekleyelim......dikkat et kendine..ne olur ne olmaz yerimseniben

slm arkadaslar bende
1- Bulanti cok
2-bas dönmesi
3-bel agrisi
4- kasiklarimda agrilar var
5-göguslerim agriyo [ilk günden beri agriyo]
6-tuvalete cok cikma
7-yatakta cok dönme var
8-halsizlik[yataktan hic kalkmak istemiyorum]
ben 9 haftalik ama yinede devam ediyo tesekkürler herkese

1-Mide bulantısı
maalesef hala warrr
2-Baş dönmesi çok hissetmedim ara sıra

3-Tansiyon düşmesi yok

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık evet

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP evet

6-Kirpiklerin karışması hiç dikkat etmedim D:

7-Bel ağrısı war

8-Akıntı artması war

9-Göğüslerde hassasiyet war

10-Göğüslerde şişme war

11-Göğüs uçlarının acıması war

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması war

13-Sık idrara çıkma war

14-Uyku hali war

15-Halsizlik war

16-Ağızda kuruluk war

17-Ağızda metal tadı hissetmek yaw şu metal tadı nedirr metal tadan warmı?? ama o dediğinizden war

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması) war

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için) ııh yok

20-İdrar kokusunda değişme yok

21-Kokulara aşırı hassasiyet war

22-Gazlı olmak çookkk

23-Mide yanması war

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi farketmedim

25-Bel kalınlaşması ııhh

26-Adet gecikmesi e yani:)

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ben 11 haftamdayım yeni üşümeye başladım

Back