• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

1,2,3,9,10,13,14,15,21,26 ---------------------->belirtilerim

cok tembel işi oldu ama üşendim walla tek tek yazmaya tatlicadiarzu

Allah isteyenlere tez zamanda bir bebek nasip etsin inş. a.s.

GECİKMEDEN ÖNCE HAMİŞLERDE GÖRÜLEN BELİRTİLER

1-Mide bulantısı......................................... .5 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....3 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................4 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık....................4 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........7 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........4 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ......3 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................8 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 7 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................3 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................4 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......5 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................5 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................4 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............2 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 2 hamişte görüldü

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............2 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...4 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................5 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................1 hamişte görüldü

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................1 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........1 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............1 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................1 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...1 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması

kızlar listeyi düzelttim..ilk başta listeye göre değil..en sonki listelere göre yazın belirtilerinizi..ve adet gecikmesinden önceki belirtileriniz olcak........

aramızda bu kadarmı hamiş var....hadi kızlar...nasıl hamiş kaldığınızı neler hissettiğinizi ilk belirtilerinizi yazın bakimmmm....

benim belirtilerim soyle

agizin kurumasi
adet gununden iki gun once nokta gibi kahverengi akinti oldu yani lekelenme
vücut isim yükseldikce yükseldi
istahim acildi
ellerim kupkuru oldu halada kuru
gazim asiriydi
elim ayagim usuyodu
belim hep agirdi
goguslerim adet gectikten sonra agirmaya basladi
bide bende bunlara ek olarak kulak cinlamasi cok fazlaydi oda belki tansiyonla alakalidir

1-Mide bulantısı......................................... .5 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....3 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........7 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........5 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ......3 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................9 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 7 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................3 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......5 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................5 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................4 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............3 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 2 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............2 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...4 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................6 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................1 hamişte görüldü

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................2 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............1 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................2 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...2 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması.........................................................1 hamişte görüldü

benim belirtilerim soyle

agizin kurumasi
adet gununden iki gun once nokta gibi kahverengi akinti oldu yani lekelenme
vücut isim yükseldikce yükseldi
istahim acildi
ellerim kupkuru oldu halada kuru
gazim asiriydi
elim ayagim usuyodu
belim hep agirdi
goguslerim adet gectikten sonra agirmaya basladi
bide bende bunlara ek olarak kulak cinlamasi cok fazlaydi oda belki tansiyonla alakalidir

taze hamişşşşşş....umarım herşey yolundadır.....kendine çok dikkat et....a.s.

bendede ağız kurulugu ,bel ve kasık ağrısı, mide bulantısı ,baş dönmesi , sık sık idrara cıkma birde gögüs uçlarımda ağrı oldu

iyi hoş da sudenaz , kaç hamileden kaçında görüldü bu belirtiler ? bence bir istatistik tutmak istiyorsan bunu da hesaplayıp belirtirsen daha bilgilendirici olur

______16 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... .6 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....4 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........8 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........6 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................9 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................4 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......6 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............3 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................6 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................2 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................2 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...2 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması......................................... ................1 hamişte görüldü

Son düzenleme:
NAPALIM CANIM SON SÜRHAT ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZZ......ASIL SENİ SORMALI NERELERE KAYBOLDUN BAKALIM..NELER YAPIYOSUN?CADIARZU

valla hamişlerden haberler ve gebelik bölümüne girmemeye gayret ediyorum.çünki artık fazlasıyla bı bebek muhabbetinden bunaldım olmuyo işte napalım kısmet,bekliyoruz.6.ay bu ay hormonlarıma baktırdım sorun yok sadece rahim filmi çektirmedim eşim engelliyo 1 sene olmadan çektirme diye.ben istiyordum fakat bazı arkadasların yazılarını okuduktan sonra korkmaya başladım.ailemin yanına izmire gidiyorum 4 güne kadar biraz bebk fikrinden uzaklaşmak istiyorum iyi olmana sevindim canım :1hug:

valla hamişlerden haberler ve gebelik bölümüne girmemeye gayret ediyorum.çünki artık fazlasıyla bı bebek muhabbetinden bunaldım olmuyo işte napalım kısmet,bekliyoruz.6.ay bu ay hormonlarıma baktırdım sorun yok sadece rahim filmi çektirmedim eşim engelliyo 1 sene olmadan çektirme diye.ben istiyordum fakat bazı arkadasların yazılarını okuduktan sonra korkmaya başladım.ailemin yanına izmire gidiyorum 4 güne kadar biraz bebk fikrinden uzaklaşmak istiyorum iyi olmana sevindim canım :1hug:

HİÇ KORKULCAK BİŞEY YOK.BENCE ÇEKTİR..BEN 3. AYIMDA ÇEKTİRDİM..BİR TÜPÜM BİRAZ TIKALI ÇIKTI..DİĞER BÜTÜN TESTLER NORMAL ÇIKIYOR..7. AYDAYIM..2 AY SONRA OLMAZSA LAPAROSKOPİ YAPICAKLAR...İNŞALLAH GEREK KALMAZ TABİ AMA..DİĞER HERŞEYİNİZ NORMALSE...MUTLAKA Bİ SEBEBİ VARDIR...İHMAL ETME CANIM..:1hug:

öncelikle merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim göğüslerim aşırı şiş normalde adet dönemindede şişiyodu ama uclar acımazdı bu sefer aşırı bi acı var göğüs uclarımda ve göğüslerimde bi ateş var neden olur sizce bana bişey yazarmısınız?????

1-Mide bulantısı......olmadı

2-Baş dönmesi.......olmadı

3-Tansiyon düşmesi......olmadı

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık........oldu

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.......oldu

6-Kirpiklerin karışması......olmadı

7-Bel ağrısı.......olmadı

8-Akıntı artması......olmadı

9-Göğüslerde hassasiyet......oldu hemde cookkkkk:)

10-Göğüslerde şişme........oldu hemde cookkkkk:)

11-Göğüs uçlarının acıması...........oldu hemde cookkkkk:)

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........oldu hemde cookkkkk:)

13-Sık idrara çıkma.......oldu hemde cookkkkk:)

14-Uyku hali........olmadı

15-Halsizlik......oldu

16-Ağızda kuruluk........olmadı

17-Ağızda metal tadı hissetmek......olmadı

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)......olmadı

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için).....oldu

20-İdrar kokusunda değişme........olmadı

21-Kokulara aşırı hassasiyet .......olmadı

22-Gazlı olmak ........oldu

23-Mide yanması....olmadı

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi.......olmadı

25-Bel kalınlaşması.........olmadı

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........olmadı

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi......olmadı

28-Ellerin kuruması.........olmadı

29-Aşırı duygusallık...........oldu hemde cookkkkk:)

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........olmadı

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi)........olmadı

32-İştahın açılması (aşerme).........olduuuuuu

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması........oldu

34-Aşırı kulak çınlaması..........olmadı

Bunların dısında bende geceleri uyuyamama problemi vardı gecleri cok uykusuz kalıp gündüzleri uyuyordum :( hamişliğim allaha şükür cok güsel ve sakin geciyor...

Back