- 28 Haziran 2023
- 19
- 0
- 27
Testiniz pozitif hamilemisiniz adet gecikmesi yaşadıktan sonra mı test yaptınızSizlerden benim test sonucunu da yorumlamanızı isteyeceğimiki gün sabah yaptım ve böyle ikinci çizgiler silik çıktı . Bugün dayanamayıp dr gittim önce ultrasonla baktı kese yok kan alalım dedi verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacak ama çok heyecanlıyım . Zaman geçmiyor gibi
Benimki de böyleydi ya bugün başka test yaptım tek çizgi vardı sadece
Canım Yaptiginda testi hemen mi cikti yoksa bi kac saat gecip mi ciktiİnşallah kuzum Rabbim ikimize de ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin :)
Canim yaptiginda testi hemen mi cikti yoksa bir kaç saat gecip mi ciktiÖncelik le Allah isteyn herkese nasip eder inşallah içinde de bana
Allah rızası için şuna da bakar mısınız
İlk 5 dakika dikkate alınmalı diye biliyorum.sonradan çıkanlar kuruma çizgisi olabilir.supheleniyorsaniz kan tahlili verinBen de 1 saat sonra böyle oldu 5 ay önce bir kayıp yaşadım çok korkuyorum adetime 6 gün var sitede böyle 2 saat sonra filan silik çizgi çıkıp hamile kalanları gördüm bir umut bende kide sizin yorumunuz nedir kızlar
Hemen çıkmıştı ama dün regl oldumCanim yaptiginda testi hemen mi cikti yoksa bir kaç saat gecip mi cikti
Sonucunuz çıktı mı?Kızlar 5 gün gecikmem var doktor geç döllenme olabilir dedi bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı bakarmısınz
Sonuç o gün negatif çıkmıştı ama ben hala adet olmadım şaka gibi 17 gün gecikmem varSonucunuz çıktı mı?
Bence hamilesiiinnSonuç o gün negatif çıkmıştı ama ben hala adet olmadım şaka gibi 17 gün gecikmem var
Canım nasıl 17 gün gecikebilir inanamıyorum en son ne zaman test verdin yanlış çıkmış olabilir mi ?Sonuç o gün negatif çıkmıştı ama ben hala adet olmadım şaka gibi 17 gün gecikmem var