10 günün tamamlanmasını bekledim. Aile hekimime gidip kan vericem.Kan neden vermediniz?
Evde gebelik testi yapmış miydiniz kan vermeden önce?4. Gün gecikmede betam 5 bin çıkmıştı azda olsa çokta olsa çıkar
Ben gebelik görüyorum BEta ise 200-300 lerde cıkacak gibi duruyor.. kan verin mutlaka hayırlısı olsunAdetim 8 gün gecikti. 3. 4. Günden beri sürekli test yapıyorum ama hepsinde 2. Çizgi silik
Artımed kaset test, prodoctor erken gebelik testi, artımed erken gebelik testi, ovula gebelik testi yaptım. Hepsinde 2. Çizgi ilk 5 10 dk içinde silik çıkıyor. Tarih sırasına göre atıyorum. Yorumlar mısınız lütfen?
166 geldi çok teşekkür ederimBen gebelik görüyorum BEta ise 200-300 lerde cıkacak gibi duruyor.. kan verin mutlaka hayırlısı olsun
Harika , sağlıkla dünyaya gelsin minik melek166 geldi çok teşekkür ederim
Harika , sağlıkla dünyaya gelsin minik melekTebrikler
Ben de 1 saat sonra böyle oldu 5 ay önce bir kayıp yaşadım çok korkuyorum adetime 6 gün var sitede böyle 2 saat sonra filan silik çizgi çıkıp hamile kalanları gördüm bir umut bende kide sizin yorumunuz nedir kızlarAdetim 8 gün gecikti. 3. 4. Günden beri sürekli test yapıyorum ama hepsinde 2. Çizgi silik
Artımed kaset test, prodoctor erken gebelik testi, artımed erken gebelik testi, ovula gebelik testi yaptım. Hepsinde 2. Çizgi ilk 5 10 dk içinde silik çıkıyor. Tarih sırasına göre atıyorum. Yorumlar mısınız lütfen?
Kaybızına üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok ince bir çizgi var ama gerçek sonuç ilk 5 10 dk içinde çıkıyor. Testlerde 30 dk 1 saat sonrasına itibar etmeyin gibi uyarılar yazıyor. Sizinkinde var mıydı böyle bir yazı?Ben de 1 saat sonra böyle oldu 5 ay önce bir kayıp yaşadım çok korkuyorum adetime 6 gün var sitede böyle 2 saat sonra filan silik çizgi çıkıp hamile kalanları gördüm bir umut bende kide sizin yorumunuz nedir kızlar
Hiç bakmadım açıkçası benim 2 gündür çok yoğun bir batma var sağ kasığımda şüphelendim bir umut yaptım inşallah vardır çok istiyorumKaybızına üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok ince bir çizgi var ama gerçek sonuç ilk 5 10 dk içinde çıkıyor. Testlerde 30 dk 1 saat sonrasına itibar etmeyin gibi uyarılar yazıyor. Sizinkinde var mıydı böyle bir yazı?
Hadi bakalim inşallah. Siz yine birkaç gün sonra yeniden test yapın bence. Allah isteyen herkese (bana da) sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim gibi abartıp her gün test yapmayın :) adet gecikmesi olunca kan verirsinizHiç bakmadım açıkçası benim 2 gündür çok yoğun bir batma var sağ kasığımda şüphelendim bir umut yaptım inşallah vardır çok istiyorum
AMİNNNHadi bakalim inşallah. Siz yine birkaç gün sonra yeniden test yapın bence. Allah isteyen herkese (bana da) sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim gibi abartıp her gün test yapmayın :) adet gecikmesi olunca kan verirsiniz
Hemen mi çıktı silik ikinci çizgiÖncelik le Allah isteyn herkese nasip eder inşallah içinde de bana
Allah rızası için şuna da bakar mısınız
Benimde geçen ay aynen böyleydi çok çok umutlandim ama sonra o ikinci çizgi dağılmıştı yani benimki neden öyle olup dağıldı blmiyorum denildiği gbi kuruma dan dolayiydi ama seninki var gibi duruyor inşallah vardır benimde bugün 6 gün var ve erken gebelik testi yaptım iki gün öncede çok çok az hayalet çizgiyi gördüm bugün de aynı yine var yok gbi ne umutlanabiliyorum ne de eşime soyleyebiliyorum çok değişik duygudayimBen de 1 saat sonra böyle oldu 5 ay önce bir kayıp yaşadım çok korkuyorum adetime 6 gün var sitede böyle 2 saat sonra filan silik çizgi çıkıp hamile kalanları gördüm bir umut bende kide sizin yorumunuz nedir kızlar
İnşallah kuzum Rabbim ikimize de ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin :)Benimde geçen ay aynen böyleydi çok çok umutlandim ama sonra o ikinci çizgi dağılmıştı yani benimki neden öyle olup dağıldı blmiyorum denildiği gbi kuruma dan dolayiydi ama seninki var gibi duruyor inşallah vardır benimde bugün 6 gün var ve erken gebelik testi yaptım iki gün öncede çok çok az hayalet çizgiyi gördüm bugün de aynı yine var yok gbi ne umutlanabiliyorum ne de eşime soyleyebiliyorum çok değişik duygudayim