Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

Geçen sene Eylül ayında adetim 1 hafta gecikti ve beta değerim 5.39 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim değer 1 e düşmüştü kimyasal gebelik oluyor sanırım. O günden beri çocuk istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi bize

Kızlar yardımcı olur musunuz? 25 eylülde beta 57, 27 eylülde 176, 1 ekim yani bugün değerim 749 çıktı ilerleme nasıl sizce? Bana biraz düşük geldi telaşlanmak istemiyorum ama korkuyorum biraz

Kızlar yardımcı olur musunuz? 25 eylülde beta 57, 27 eylülde 176, 1 ekim yani bugün değerim 749 çıktı ilerleme nasıl sizce? Bana biraz düşük geldi telaşlanmak istemiyorum ama korkuyorum biraz
Gayet güzel ilerlemiş canım maşallah, strese sokma kendinii

Çok teşekkür ederim canım yaa, pazartesi muayene var kese için ama dayanamayıp pazar gidebilirim meraklanıyoruzz :)

merhaba ben pkosluyum. 2 aydır duphaston kullanarak regl oluyordum normalde hormonlarım aşırı bozuk. 27 eylülde regl oldum, 2 ekimde bitti. dün minik lekelenmem başladı. hekimim sen yine de acile gidip bir beta hcg baktır dedi ve ne göreyim. yarım saat önce 130 beta ile gebeliğimi öğrendim. ancak lütfen yardım edin, 27 eylülde regl olup şu an nasıl gebe olabilirim? 27 eylüldeki implantasyon kanaması ise şu an yaşadığım ne? kafam çok karışık

geç dollenme üzerine görme gibi şeyler olabılır mı ? bende net degılım bılen yazar ama 2 gun sonra yıne kan verıp yukselıs öıktarına bakın inşallah gebesınızdır.

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim adetim 25 gün geçti 4 tane idrar testi yaptım pozitifi gördüm perşembe günü kan verdim 0.100 çıktı ama yine idrar testi pozitif bugün tekrar kan testi verdim 1.20 çıktı ve halen hastalanmadım sol kasığımda batma gibi ağrı var bacağıma kadar gidiyor belim ağrıyor göğsüm şiş bana yardımcı olacak varmı acaba

Kızlar merhaba adetim 2gün geçti tam düzenli değilim aslında bir28günde bir 32 günde oluyordum ama hiç adet olacağıma dair belirti de yok sadece sol yumurtamda iğne batma gibi hisler oluyor beta 0.10 çıktı geç döllenme dediklerinden olabilir mi belim ağrıyor diye ilaç da alıyorum ama bilemedim

Kızlar beta hcg değer 0,23 açıklama 6.8 alt değer 15000 ne demek referans değeri kafamı karıştırdı

Kızlar beta hcg değer 0,23 açıklama 6.8 alt değer 15000 ne demek referans değeri kafamı karıştırdı
O. 23 negatif malesef canm 5 üstü pozitif deniliyo genelde 6.8 alt değer demek değerin 6 üstü çıksaydı pozitif kabul edilir demektir her hastanenin referans değerleri farklıdır kiminde de 5 üstü pozitif yazar mesela sizin kan verdiğiniz yer 6 üstünü pozitif sayıyo bu cihazlarla alakalı bi duruödur ama sizin kan değeri malesef negatif

Son düzenleme:
Merhabalar 27 yaşındayım yaklaşık 1,5 senedir evliyim 1 yıl yasmin kullandım 3 aydır kullanmıyorum evlenmeden öncede reglim hep düzenliydi ilacı bıraktıktan sonrada hep düzenli oldu SAT: 01/10/2024 BAT 28/10/2024 her ay uygulamada takip ederim ve BAT hep aynı gün regli olurum. Bu ay gecikmenin 2. günü test yaptım kaset test baya uzun süre sonra gösterince testin geçersiz oldupunu düşündüm erteki gün yüksek hassasyette bir test aldım ve 2. dk da silik çizgi belirdi kan testi verdim Beta HCG: 26.11 çıktı regli gecikmemin 3. günü çok mu erken öğrendim bu şekilde öğrenip sonra gebelik oluşan var mı merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Valla ben daha erken öğrendim adete 5 gün kala beta hcg 67 çıkmıştı şuan daha yeni 4+3 olduk ben öğrendiğim de 3+2 ydik

Valla ben daha erken öğrendim adete 5 gün kala beta hcg 67 çıkmıştı şuan daha yeni 4+3 olduk ben öğrendiğim de 3+2 ydik
sağlıkla kucağınıza alın inşallah <3 benim gecikmemin 2. gününde hcg 26 olarak çıktı cumartesi yükselme var mı diye tekrar ölçtüreceğim nasibimizdeki olsun inşallah <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…