İyi günler kızlar ben 3 ay önce düşük gebelik yaşadım bu ay adet gecikmemin 2 ci günü kaset test yaptım pozitif çıktı 3 gün kan verdim 23,57 çıktı düşükte de ilk 87 ile öğrenmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum 2 gün arayla değil de adet gecikmemin 10.cu gününü bekleyim diyorum sizce yükselme olur mu bu durumu yaşayan var mı
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?
- Konu Sahibi isabel
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- b-hcg değerinin düşmesi: b-hcg hormon değeri ölçümü beta-hcg beta-hcg hormonu nedir? gebelikte beta hcg hafta hafta beta-hcg haftalara göre beta-hcg değeri artışı hamilelikte beta hcg hamilelikte beta-hcg değeri hamilelikte beta-hcg kaç olmalı hcg hcg hormon değeri ne zaman artar? hcg hormonu hcg hormonu ne zaman artar hcg hormonu nedir? human chorionic gonadotropin human koryonik gonadotropin hormon ikiz gebelikte beta-hcg kaç olmalı kaç olmalı kan tahlili sonucuna göre beta-hcg kanda gebelik kanda gebelik testi kanda hamilelik kanda hamilelik testi kanda hcg tüp bebek sonrası beta-hcg tüp bebek sonrası kan testi