- 19 Ocak 2024
- 77
- 11
- 28
Ben de adet tarihimden bir hafta önce tesadüfen kan tahlilinde 1.2 ile başladım dün 1260 ı gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de adet tarihimden bir hafta önce tesadüfen kan tahlilinde 1.2 ile başladım dün 1260 ı gördüm
Hep iki katı artarak çıkmış ne güzel Rabbim tamamını erdirsin sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsinAdet günüm yarın beta yükselişim nasıl sizce ilk 23 iki gün sonra 78 bugün 259 çıktı arkadaşlar
İnşallah çok teşekkür ederimHep iki katı artarak çıkmış ne güzel Rabbim tamamını erdirsin sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba değeriniz "1200 - Binikiyüz" mü yoksa "1,200 - bir virgül iki yüz" mü?Merhaba beta hcg 1.200 ne oluyor acaba bilen varmi?
Benim de neredeyse tüm erken gebelik belirtilerim vardı. Yunurtlama döneminde başladı regl 5-6 gun gecikene kadar hepsi devam etti. Bu süreçte 2 kez kan testi yaptırdım. Hcg regl öncesi (regle 1 hafta kala) 2 ve regle 2 gün kala 2.5 çıkmıştı ama değerlerim kist nedeniyle yükselmiş. Kist ve bebeğin ilk oluştuğu bölge aynı olduğu için vücudun iki yabancı maddeye de verdiği tepkiler çok benzer olmuş. 5-6 günlük gecikmenin ardından regl oldum. O yüzden eğer benim gibi belirtiler yaşayan ama hcgsi yükselmeden regl olan varsa muhakkak en kısa sürede doktora randevu alıp kendisini kontrol ettirsinMerhaba. Regle 11-12 gün kala lekelenme, kasık ağrısı gibi bazı belirtiler yaşadım. SAT 13 Nisan, BAT 13 Mayıs. Regle 7 gün kala (6 Mayıs'ta) HCG 2 çıktı, regle 2 gün kala yani 11 Mayıs'ta tekrar test yaptırdım, 2.5 çıktı. Değerlerin negatif olduğunu biliyorum ve gebelik olsa daha fazla yükselirdi diye düşünüyorum ama regl sonrası yükselme ihtimali de olabiliyormuş. Uygulamaya göre regl günüm dündü. Normalde de 1-2 gün gecikme olabiliyor. O yüzden tekrar test yaptırmak için bekliyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan, HCG değeri regl öncesi düşük çıkıp regl olduktan sonra yükselen oldu mu?
Canım son verdiğin kan çok az yükselmiş seni üzmek istemem ama kimyasal olabilir şu an aynısını yaşıyorum hayırlısı olsun hakkında herşeye hazırlıklı olun derimKızlar merhaba farklı merkezlerde fakat aynı saatte ölçtürdüğüm değerlerim (2 günde bir)
57.5
104.5
133 çıktı. Kimyasal mı oluyor şu an yarın doktor randevum var.
Sizinde mi bu şekilde oldu ? Gerçekten zor durum bir. Rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin size de inşallahCanım son verdiğin kan çok az yükselmiş seni üzmek istemem ama kimyasal olabilir şu an aynısını yaşıyorum hayırlısı olsun hakkında herşeye hazırlıklı olun derim
Amin canm evet 14 ile öğrendim 2. Tüp bebeğe başliycaktık doğal yolla oldu başlayamadık...Sizinde mi bu şekilde oldu ? Gerçekten zor durum bir. Rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin size de inşallah
Tekrar kan verin yarın bence artış önemliSelamlar , dün benimde transferimin 10. Günüydü kan verdim 38 çıktı , ama çok düşük geldi bana sizlerde durum nedir ?