Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın canım hayırlısıyla..Tabi önemli olan artması. Doktora ne zamam gİdiceksiniz
Testi ne zamn yaptınız kanı hangi gün verdiniz onların tarihlerini de yazın ki yorumlayabilelim normalde son regl tarihine göre baz alınır yani normal bir yumurtlama olduysa 6 haftalık gibi ama tek ilişki oldu oda 26 martsa iler değişir dediğim gibi detaylı bilgi verinMerhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.Doktora ne zaman gitmeliyim 4-5 haftanın dolmasını beklemelimiyim ?
Testi ilişki tarihinden 15 gün sonra yaptım aynı şekilde kan testi de 15 gün sonra yapıldı :)Testi ne zamn yaptınız kanı hangi gün verdiniz onların tarihlerini de yazın ki yorumlayabilelim normalde son regl tarihine göre baz alınır yani normal bir yumurtlama olduysa 6 haftalık gibi ama tek ilişki oldu oda 26 martsa iler değişir dediğim gibi detaylı bilgi verin
Beta hcg ye göre hamilesin canım,hayırlı olsun :) Benim de pozitif çıktı 112 betamMerhaba
24 25 gunde adet oluyorum.
Son Adet tarihim 18 Marttı
Beklenen Adet Tarihim 11 12 Nisandı
Yumurtlamam 29 30 Martta oldu. Yumurtlamadan bugüne 14 15. Gun oluyor. Beta hcg 582.01 normal mi sizce? Bana çok yüksek geldi cevaplarsanız sevinirim
3 gün gecikmeyle çok yüksek değil mi değer ve dongum kısa yani yumurtlamadan 14 15 gün oldu en fazlaBeta hcg ye göre hamilesin canım,hayırlı olsun :) Benim de pozitif çıktı 112 betam
Kaç gün geçince bu değer çıktı acabaBeta hcg ye göre hamilesin canım,hayırlı olsun :) Benim de pozitif çıktı 112 betam
Canim sen kan vermismiydn bgun degerin yukselir merk etme bende 33 ile ogrenmistimKaç gün geçince bu değer çıktı acaba
Ya çok korkuyorum bunala birşey olur diye o yüzden bu kadar evham yaptımCanim sen kan vermismiydn bgun degerin yukselir merk etme bende 33 ile ogrenmistim
Allahin izniyle bisi olmaz kan verdinmi sen bgun ne zaman vermstin onuYa çok korkuyorum bunala birşey olur diye o yüzden bu kadar evham yaptım
Bugün verdim perşembe vermiştimAllahin izniyle bisi olmaz kan verdinmi sen bgun ne zaman vermstin onu
Bgun kac cikti ogrendnmi yarinmi öğrencekksinBugün verdim perşembe vermiştim
Daha öğrenmedim akşama çıkar inşallah sonuçBgun kac cikti ogrendnmi yarinmi öğrencekksin
Benide etiketletmisin merk ettim hayirli haberlerle gelDaha öğrenmedim akşama çıkar inşallah sonuç
İnşallah canım inşallahBenide etiketletmisin merk ettim hayirli haberlerle gel
Yükselmiştir tabi cok guzel.cikmisKızlar adete yaklaşık üç gün kala beta hcg 55 çıktı yarın tekrar kan vericem yükselmiştir değil mi