- 31 Temmuz 2019
- 44
- 27
Hastane baya iyi aslında, Göremezse yine çağırır mutlaka, hayırlısı bakalım haber ederimİyi Bi yere gidersen görürsün diye düşünüyorum göremezsende üzülme değerlerini takip et yarın olmasa bile 2 3 gün sonra kesin görürürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane baya iyi aslında, Göremezse yine çağırır mutlaka, hayırlısı bakalım haber ederimİyi Bi yere gidersen görürsün diye düşünüyorum göremezsende üzülme değerlerini takip et yarın olmasa bile 2 3 gün sonra kesin görürürsün
Kan testi yaptırdım gene negatif çıktı. bugün adet oldum. normalde en fazla 3 gün gecikirdi adet düzensizliğinde yumurtlama nasıl hesaplanır. çok üzgünümBaşka bır ıdrar testi yapabilirsin ya da emin olmak için kan verebilirsin. Bazen yanlış çıkabiliyor testler ya da beta hcg kanda daha salgılanmamş olabilir. Geç döllenme de olabilir. Kendini daha iyi tanırsın aslında bu kdr gecikme oluyo mu normalde?
Adet düzensizliğiniz mi var? Akıntıyla anlayablrsnz yumurtladgnıızı ya da folikül takibi yapılabilirKan testi yaptırdım gene negatif çıktı. bugün adet oldum. normalde en fazla 3 gün gecikirdi adet düzensizliğinde yumurtlama nasıl hesaplanır. çok üzgünüm
evet arkadaşım maalesef inşallah tutturabilirim Allah gönlümüze göre versinAdet düzensizliğiniz mi var? Akıntıyla anlayablrsnz yumurtladgnıızı ya da folikül takibi yapılabilir
Amin canım Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinevet arkadaşım maalesef inşallah tutturabilirim Allah gönlümüze göre versin
1500 ve üstü değerden sonra kese görünüyor siz kalp atışı bile duyarsınız belkikızlar adetim 1 hafta gecikti, bugün kan testi yaptırdım 9555 çıktı, kese hemen görünür mü gitsem ?
Yardımcı olur musunuz iki gün arayla değerlerim1500 ve üstü değerden sonra kese görünüyor siz kalp atışı bile duyarsınız belki
Canım değerlerin iyi merak etme ya beta iki kat artar yada ℅60 lık bi artış beklenir seninkide 60 dan biraz yukarı iyi yani Allah hayırlı etsinYardımcı olur musunuz iki gün arayla değerlerim
230-360-511-711 değerlerim sizce ne durumda çok mu düşük sağlıklı gebelik ihtimalim var mı neden kimse yazmıyor
Canım %60 değil ki ahhh keşke öyle olsa takar mıyım kafama hiç son artışa bakarsanız %40 kafayı yedim yiyecem ben bu gidişleCanım değerlerin iyi merak etme ya beta iki kat artar yada ℅60 lık bi artış beklenir seninkide 60 dan biraz yukarı iyi yani Allah hayırlı etsin
Sen betayı takma kimisininki az az ilerleyip sonradan iki katına çıkıyor benim arkadaşımın da böyle az ilerledi şimdi oğlu 3 yasında stres yapma yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mevla nasip etmişse bebek gelir zaten no panik no stresCanım %60 değil ki ahhh keşke öyle olsa takar mıyım kafama hiç son artışa bakarsanız %40 kafayı yedim yiyecem ben bu gidişle
Allah razı olsunn canım böyle tecrübeli insanları dinlemek içimi nasıl rahatlatıyor anlatamam gerçekten teşekkür ederimSen betayı takma kimisininki az az ilerleyip sonradan iki katına çıkıyor benim arkadaşımın da böyle az ilerledi şimdi oğlu 3 yasında stres yapma yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mevla nasip etmişse bebek gelir zaten no panik no stres
Allah senden de razı olsun canım Allah umduğuna nail etsin güzel haberlerini beklerizAllah razı olsunn canım böyle tecrübeli insanları dinlemek içimi nasıl rahatlatıyor anlatamam gerçekten teşekkür ederim
İnşaallahh canım Rabbim büyüktür haber vereceğim canımAllah senden de razı olsun canım Allah umduğuna nail etsin güzel haberlerini bekleriz
Yani %40 artış sağlıksız ya da kötü demek değil diyorsunuz canım doğru muAllah razı olsunn canım böyle tecrübeli insanları dinlemek içimi nasıl rahatlatıyor anlatamam gerçekten teşekkür ederim
2 günde bir 2 katına cıkması gerek gayet güzel yani kafanıza takmayınYardımcı olur musunuz iki gün arayla değerlerim
230-360-511-711 değerlerim sizce ne durumda çok mu düşük sağlıklı gebelik ihtimalim var mı neden kimse yazmıyor
Ama iki günde bir iki katı değil benim ki yine de iyi mi dersiniz..2 günde bir 2 katına cıkması gerek gayet güzel yani kafanıza takmayın