• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka bır ıdrar testi yapabilirsin ya da emin olmak için kan verebilirsin. Bazen yanlış çıkabiliyor testler ya da beta hcg kanda daha salgılanmamş olabilir. Geç döllenme de olabilir. Kendini daha iyi tanırsın aslında bu kdr gecikme oluyo mu normalde?
Kan testi yaptırdım gene negatif çıktı. bugün adet oldum. normalde en fazla 3 gün gecikirdi adet düzensizliğinde yumurtlama nasıl hesaplanır. çok üzgünüm :(

Yardımcı olur musunuz iki gün arayla değerlerim

230-360-511-711 değerlerim sizce ne durumda çok mu düşük sağlıklı gebelik ihtimalim var mı neden kimse yazmıyor🤧
Canım değerlerin iyi merak etme ya beta iki kat artar yada ℅60 lık bi artış beklenir seninkide 60 dan biraz yukarı iyi yani Allah hayırlı etsin

Canım değerlerin iyi merak etme ya beta iki kat artar yada ℅60 lık bi artış beklenir seninkide 60 dan biraz yukarı iyi yani Allah hayırlı etsin
Canım %60 değil ki ahhh keşke öyle olsa takar mıyım kafama hiç son artışa bakarsanız %40 kafayı yedim yiyecem ben bu gidişle😭

Canım %60 değil ki ahhh keşke öyle olsa takar mıyım kafama hiç son artışa bakarsanız %40 kafayı yedim yiyecem ben bu gidişle😭
Sen betayı takma kimisininki az az ilerleyip sonradan iki katına çıkıyor benim arkadaşımın da böyle az ilerledi şimdi oğlu 3 yasında stres yapma yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mevla nasip etmişse bebek gelir zaten no panik no stres

Sen betayı takma kimisininki az az ilerleyip sonradan iki katına çıkıyor benim arkadaşımın da böyle az ilerledi şimdi oğlu 3 yasında stres yapma yiyecek ekmeği içecek suyu varsa mevla nasip etmişse bebek gelir zaten no panik no stres
Allah razı olsunn canım böyle tecrübeli insanları dinlemek içimi nasıl rahatlatıyor anlatamam gerçekten teşekkür ederim💕🤧

Back