Evet işte doktor olumsuz birşey diyor sonra annenşn morali bozuluyor ve doktorum dediği gibi olumsuzlukla sonuçlanmayınca rabbimin mucizesi oluyo inşallah arkadaşınki de öyledirEvet canim ama pek sağlıklı gebeliğe benzemiyor ama inşallah Rabbimin mucizesi olur sağlıkla devam eder.
Amin canım evet kan pıhtılaşması çıktı
Bi belirtisi var mı canım? Benim sol kolumdaki damarlar böyle ağrıo gibi nasıl tarif edeyim bilemedim ama her zaman değil. Geçen haftadan beri dikkat ettim sol bacağımda da vardı kimyasal gebelik geçiriyorum şu an acaba ilgisi var mo merak ettim. Bi de ara ara çok üşüyorumAmin canım evet kan pıhtılaşması çıktı
Evet önceki hamileliğimde kullanmıştım ama bu daha net olmayınca başlamadımIğne kullandin mi peki arkadaşım hamile kalir kalmaz.
Yok öyle bi belirti olmadı bende ama 3 düşükten sonra genetik testler yapıldı orada belli olduBi belirtisi var mı canım? Benim sol kolumdaki damarlar böyle ağrıo gibi nasıl tarif edeyim bilemedim ama her zaman değil. Geçen haftadan beri dikkat ettim sol bacağımda da vardı kimyasal gebelik geçiriyorum şu an acaba ilgisi var mo merak ettim. Bi de ara ara çok üşüyorum
İnşallahEvet işte doktor olumsuz birşey diyor sonra annenşn morali bozuluyor ve doktorum dediği gibi olumsuzlukla sonuçlanmayınca rabbimin mucizesi oluyo inşallah arkadaşınki de öyledir
Evet önceki hamileliğimde kullanmıştım ama bu daha net olmayınca başlamadım
Canım merhaba ben en son tekrar Pazartesi kan verdim 6000 çıktıaapapatya nasıl gidiyor varmı bir gelişme ben çok tedirginim ayın 4 üne kadar kim bekler nasıl bekler
Artık kan vermivermiyorum en son doktor kafadan hesaplama ile 8000 dedi keseyi gördükten sonra zaten değere bakmıyor tedirgin olmam doktor konusunda karar veremedim 3 hafta deyince insan bir kalp atışını duyalım der direkt 3 hafta sonra gel dediCanım merhaba ben en son tekrar Pazartesi kan verdim 6000 çıktı
Hafif ağrılarım oluyo arada sende de oluyor mu
Neden tedirginsin canım şikayetlerin mi var
Keseyi görünce sonrasında kalp atışı için bi on gün - iki hafta falan sonraya çağırıyorlar genelde ama bilemedim içine sinmediyse farklı doktora görün benceArtık kan vermivermiyorum en son doktor kafadan hesaplama ile 8000 dedi keseyi gördükten sonra zaten değere bakmıyor tedirgin olmam doktor konusunda karar veremedim 3 hafta deyince insan bir kalp atışını duyalım der direkt 3 hafta sonra gel dedi
Ben doktor konusunda en doğru kararı vermek için üç doktora gitmeyi düşünüyorum en başta üçünü deneyip birine karar verip yola onla devam edeceğimArtık kan vermivermiyorum en son doktor kafadan hesaplama ile 8000 dedi keseyi gördükten sonra zaten değere bakmıyor tedirgin olmam doktor konusunda karar veremedim 3 hafta deyince insan bir kalp atışını duyalım der direkt 3 hafta sonra gel dedi
Eve geldikten sonraki durumunuzu doktora bildirdiniz mi?Merhabalar ben suan kese boyutuna göre 6 haftalık hamıleyım su keseyı gördük fakat bebek yoktu ondan oncekı gün kahverengı bır akıntı geldı dün ıse hastaneden gelınce hıc dınlenemedım ve tekrardan bu sefer cok geldı ama kan gbı degıl ve bebek ıcın 2 hafta sonra gel dedı doktor bunlar normalmıdır
Canım merhaba hayırlı olsun öncelikleMerhabalar ben suan kese boyutuna göre 6 haftalık hamıleyım su keseyı gördük fakat bebek yoktu ondan oncekı gün kahverengı bır akıntı geldı dün ıse hastaneden gelınce hıc dınlenemedım ve tekrardan bu sefer cok geldı ama kan gbı degıl ve bebek ıcın 2 hafta sonra gel dedı doktor bunlar normalmıdır
Canım merhaba son durumunda bir değişiklik var mıArtık kan vermivermiyorum en son doktor kafadan hesaplama ile 8000 dedi keseyi gördükten sonra zaten değere bakmıyor tedirgin olmam doktor konusunda karar veremedim 3 hafta deyince insan bir kalp atışını duyalım der direkt 3 hafta sonra gel dedi
Doktor gelmene gerek YÖK dedı bende persembe başka doktora alacağım randavuCanım merhaba hayırlı olsun öncelikle
Bence hemen gitmelisin çünkü doktorum bana kanama veya lekelenme gibi şeyşer olursa hemen gel dedi
Ayyy çok sevindim bakkkCanım merhaba son durumunda bir değişiklik var mı
Biz bugün gittik doktora duyduk kalp atışını çok şükür bin şükür