Keseyi vajinal 1500lerde görebiliyorlar canım ama yükselişin güzel gibi gönlünü ferah tut inşalla h sende yavrucagina kavuşursun şimdiden hayırlı olsun benim karından muayenede 4500 ve 8000 arasında gormustuBende de bayanlar adetimden 3 gun once.. idrarda silik ciktı. Doktora gittim beta hcg 79 cikti.. 2 gun sonra 241 e yukselmis adet 1 gun oncesi.. keseyi siz ne zaman gordunuz acaba ?
Amin canim sagolasin.. cok fazla konusma oldugu icin okuyamadim.. doktor 1 hafta sonra gel dedi merakla o gunu bekkiyirum.. kese gordukten kac gun sonra kalp atisina cagirdi canim seni? Baktim 7. Haftalik yaziyor sende duydunuz muKeseyi vajinal 1500lerde görebiliyorlar canım ama yükselişin güzel gibi gönlünü ferah tut inşalla h sende yavrucagina kavuşursun şimdiden hayırlı olsun benim karından muayenede 4500 ve 8000 arasında gormustu
Genelde kese görüldükten 10 gün sonra diyorlar ama benim doktor 3 hafta sonra dedi onun için bekleyemicemAmin canim sagolasin.. cok fazla konusma oldugu icin okuyamadim.. doktor 1 hafta sonra gel dedi merakla o gunu bekkiyirum.. kese gordukten kac gun sonra kalp atisina cagirdi canim seni? Baktim 7. Haftalik yaziyor sende duydunuz mu
Son adet tarihinin baslangicinin 50. Gunu gormustu arkadasim kalp atisinuGenelde kese görüldükten 10 gün sonra diyorlar ama benim doktor 3 hafta sonra dedi onun için bekleyemicemyarın gideceğim inşallah güzel haberlerle çıkarım adetten tam 18 gün geçti
45.gün benimSon adet tarihinin baslangicinin 50. Gunu gormustu arkadasim kalp atisinu
Bende de bayanlar adetimden 3 gun once.. idrarda silik ciktı. Doktora gittim beta hcg 79 cikti.. 2 gun sonra 241 e yukselmis adet 1 gun oncesi.. keseyi siz ne zaman gordunuz acaba ?
Genelde 5.hafta civarı ama herkesinki çok farklı olabiliyor canım mesela geç döllenme olmuşsa daha şlerki haftalarda görülebiliyorBende de bayanlar adetimden 3 gun once.. idrarda silik ciktı. Doktora gittim beta hcg 79 cikti.. 2 gun sonra 241 e yukselmis adet 1 gun oncesi.. keseyi siz ne zaman gordunuz acaba ?
Bence çok ilginç ya nasıl gelme diyorsaDoktor gelmene gerek YÖK dedı bende persembe başka doktora alacağım randavu
Insallah anim degerler zamanlar seninle ayniydi insallah bende duyarim yarın dua etGenelde 5.hafta civarı ama herkesinki çok farklı olabiliyor canım mesela geç döllenme olmuşsa daha şlerki haftalarda görülebiliyor
Allah sağlıkla kavuştursun bunarada
Ayy hadi inşallah çok heyecanlı yaAyy inşalla h bende yarın duyabilirim
Duyarsın bence keseyi de yakın tarihte gördük çünküInsallah anim degerler zamanlar seninle ayniydi insallah bende duyarim yarın dua et
Ayyy hadiii canımAyy hadi inşallah çok heyecanlı ya
Gözüm kulağım buradaAyyy hadiii canımyarın ilk sana yazacagim
Bebek suan gozukmedı ondan oyle dedı folıc aste devam dedıBence çok ilginç ya nasıl gelme diyorsa
Keseyi gördükten sonra genelde kalp atışı yakınbi zamanda duyuluyor yani beklemenin manası neyse
A pardon ben diğer arkadaşa yazıyorum sandım onun kesesi görünmüştü o yüzden garip geldi bana bu durum ama sizin için normal evetBebek suan gozukmedı ondan oyle dedı folıc aste devam dedı
Gözüm kulağım burada
Hadi gözün aydın kııızzzMinnagimizi gördük canım kalbinin atışını şükürler olsun rabbime süper bir doktora denk gelmisim
Hadi gözün aydın kııızzznasıl da pıt pıt pıt değil mi doktor değiştirmekle iyi bir karar verdin
Doktor içine sindiyse ne güzel yaaaevvvettttt ayyy adını minnak koydu doktor bizimde dilimize dolandi ay iyi ki bulmuşum bu doktoru iyi gitmişim süper haydi alalım keyfini çıkarmaya
Kız düşünebiliyormuşum içinde bir kalpatıyor.... guluyorummmmmm aklıma o an grldikce