Birde bu hamilelik cetvelini nereden ekledin canımYani hamile kaldığım günü net biliyordum ve doğumum da benim dediğim güne denk geldi o göre kalp atışını tam 5. Hafta duymuştuk
Maşallah ne güzel inşallah bunda da duyarsın geç olmadan canım
Sanıırm bu kese oluşumu, kalp atışı falan kişiden kişiye göre değişiyo herkes farklı bir hafta yazmış okuduklarımda bakalım biz ne zaman duyucaz aceba
Benim hamile cetvelinin altındaBirde bu hamilelik cetvelini nereden ekledin canım
Ay ay ayYarın 12de randevum varçok heyecanlıyım valla hayırlısı olsun sağlıkla almak nasip etsin insallah
Çoook teşekkürlerBenim hamile cetvelinin altında
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Die ona tıkla canım
Canım bence kadın doğuma bi görün değerlerin çok yakın birbirineMerhaba kızlar ben 27 ocakta adet oldum adet bitiminden 2 gün sonra lekelenme oldu ertesi gün yani 4 şubatta beta HCG 47 çıktı,
6 şubatta 53,
7 şubatta ise 52,
8 şubatta 54,
10 şubatta 61 çıktı varmı aranızda böyle birşey yaşayan şu an leke kanama hiçbir şey yok.
Çoook teşekkürler
Yaaaaa hadi gözüm aydın taze anneteyteyyyy keseyi gördük şükür canım ama aklım çok karıştı 3 hafta sonra gel dedi
Hicbir tahlil vermedi
Neden istedi acaba benden birşey istedi ilk gebeliğin ondan mi bana denk gelen doktorlar relaxxxxxx oluyorYaaaaa hadi gözüm aydın taze annekalp atışı için çağırdı o zamn üç hafta sonra
Progesteron, tsh t4 istedi benden de cumartesi doktorcum
Canım bildiğim kadarıyla progesteron önemli tutunması için bebeğin, bu yüzden progesterona bakmak istedi bence o düşük olunca hap falan veriyorlar tabi bunlar benim bildiğim şeyler doktor direk böyle demedi banaNeden istedi acaba benden birşey istedi ilk gebeliğin ondan mi bana denk gelen doktorlar relaxxxxxx oluyor
Evet aynı yerde yaptırıyorum doktor dış gebelikten şüphelendi ama ben bu şekilde olup sonra düzelen varmı onu merak ediyorumCanım bence kadın doğuma bi görün değerlerin çok yakın birbirine
Biede aynı yerde mi yaptırdın tüm tahlilleri
Evet aynı yerde yaptırıyorum doktor dış gebelikten şüphelendi ama ben bu şekilde olup sonra düzelen varmı onu merak ediyorum
Evet az da olsa ilerlemiş değil miNasil hemen dış gebelik diyebiliyorlar hayret yani değerler cok az ilerleme göstermiş kimyasal gebelik dese ilk ihtimal neyse direk daha degerler cok düşükken nasil dış gebelik diyorlar anlamıyorum.
benimde böyle olmuştu değerlerim cok az artıyordu dış gebelik dedi ama kimyasal gebelikti gecirdim maalesef 1hafta sonra adet oldum sifirlandi degerlerim. Hiç korunmadik gerek yoktu çünkü cok şükür 2ay sonra hamile kaldım.
Allah yar ve yardimcin olsun inşallah arkadaşım tez vakitte sağlıklı gebelik yaşarsın insallah.
İnşallah olumsuzlukla sonuçlanmaz canımEvet aynı yerde yaptırıyorum doktor dış gebelikten şüphelendi ama ben bu şekilde olup sonra düzelen varmı onu merak ediyorum
Evet az da olsa ilerlemiş değil mi
Bundan 2 ay önce bende kimyasal geçirdim onda lekelenmem oluyordu 1 hafta da düşmüştü şimdi hiç leke falan yok 1 haftayı da geçti kafam karıştı iyice bu 7. hamileliğimNasil hemen dış gebelik diyebiliyorlar hayret yani değerler cok az ilerleme göstermiş kimyasal gebelik dese ilk ihtimal neyse direk daha degerler cok düşükken nasil dış gebelik diyorlar anlamıyorum.
benimde böyle olmuştu değerlerim cok az artıyordu dış gebelik dedi ama kimyasal gebelikti gecirdim maalesef 1hafta sonra adet oldum sifirlandi degerlerim. Hiç korunmadik gerek yoktu çünkü cok şükür 2ay sonra hamile kaldım.
Allah yar ve yardimcin olsun inşallah arkadaşım tez vakitte sağlıklı gebelik yaşarsın insallah.
Bundan 2 ay önce bende kimyasal geçirdim onda lekelenmem oluyordu 1 hafta da düşmüştü şimdi hiç leke falan yok 1 haftayı da geçti kafam karıştı iyice bu 7. hamileliğim
Amin canım evet kan pıhtılaşması çıktıAllah yar ve yardımcın olsun inşallah canım genetik testler yapıldı mı?